Какво трябва да има един любовник?

• 14 088
  • 410
  •   1
Отговори
# 135
Рози и бодли, ти си писателка. Браво! Баш в целта.
Ама младежът е много млад, дали ще те разбере?

# 136
Bratan и Dream man са го казали по-добре и от жена. Опитните си личат.

# 137
Рози и бодли, ти си писателка. Браво! Баш в целта.
Ама младежът е много млад, дали ще те разбере?

Като се замисля..
Може би добрите любовници са били лоши съпрузи Simple Smile
Придобили опит,знаят ...какво и как Grin

# 138
Верно, мъжете си ходят с етикетите, че да избираме по-лесно. От конвейра.

# 139
Скрит текст:
Здравейте. Интересувам се от женското мнение за любовника. Цялостно обобщение от жените, какво очакват от него, какво е необходимо да има, какво точно да прави, какво да не прави, какво да притежава в леглото, какво не и т.н., накратко, очакванията от един такъв мъж.

Скрит текст:
Мъж съм, просто се интересува от това. Има го и това, че се имам за провал като такъв.  Може да се каже, че в леглото съм голям егоист,  а по другите параграфи не по-добре, може би не знам друг начин.

Може да приемете темата като обобщения за мъжът до вас, понеже няма как да знам дали сте имали любовници. Но е малко вероятно да не сте. (това е на базата на лични наблюдения последните 15 години, в които се загледам в жените) Simple Smile

Темата е съвсем сериозна, разбира се.  Може като подточки да изброите вашите очаквания, за да не влизате в романи. Може и с точни приказки да споменавате нещата, дори по-добре.
Мноооого пари!   Smiley
Скрит текст:
Ако ще си причинявам неудобствата, главоболието и проблемите по наличието на любовник, то поне да си струва.
Всичко останало си го имам, мерси.   Simple Smile

Пари изкарани с труд, се дават за нещо със стойност. Нещо, което си струва цената...

Така че, не по-високо от билото, майсторке Франсоаз Wink
Ами, след като е решил, че иска точно Мен за любовница, значи ми е "сложил" огромна цена. Simple Smile Що да се "продавам" еФтино?! Simple Smile Ако не може да си не позволи, о. к., да търси еФтина... Simple Smile

# 140
  • София
Мхм, да ти купи палто на разсвиркано плащане.
Не всичко е пари, не всичко е пари.

# 141
Ако ще си любовник на женена жена, не трябва да си влюбчив.

# 142
Голям срам голямо нещо, никоя не иска да му помогне на човека за най-важното, а именно как да задоволява една жена по-същество. Ако не знаете има опция, с която може да публикувате мнения като анонимен.

Тия лафове за сладките приказки ги оставете, защото от другите умения ще зависи, дали неговата колежка в случая, ще иска да повторят и да потретят и така докато не ги хванат. Trollface

# 143
  • София
Голям срам голямо нещо, никоя не иска да му помогне на човека за най-важното, а именно как да задоволява една жена по-същество. Ако не знаете има опция, с която може да публикувате мнения като анонимен.

Тия лафове за сладките приказки ги оставете, защото от другите умения ще зависи, дали неговата колежка в случая, ще иска да повторят и да потретят и така докато не ги хванат. Trollface
Бейби, не го ли чете какъв е ръб? Не е готов на диалог, не е отворен за съвети. Той е такъв и точка. Иска готово ноу-хау, ама във взаимоотношенията просто няма готови флаери за раздаване.
Той не обича жените. Обича ги до толкова, че да не му досаждат и да му се дупят за 3 мин. аплауз. В тишина.
Откъде трябва да почне според теб?

# 144
Не искам да обидя Франсоаз, но според мен не става за тая работа. В смисъл любовница да, но любовница на богаташ - не. Просто знам как изглежда, не че е лоша, но няма тая мръснишка визия която се изисква, и за която се плаща.
Чакайте да ви разкажа нещо смешно: имам една колежка, страшна бръмчалка и един обяд слиза пред офиса от една много скъпа кола. Един колега, от тия, дето не искат да плащат и вика: Ама да взема да си купя и аз такава кола, та да ми обърнеш малко внимание.
Тя се обръща и му каза: - Ми купи си и ще ти обърна!

# 145
Ms.Gorgeous какво ти е направил човека, че реши да го унищожиш по този начин. Ти беше уж от тактичните, а сега направо с булдозера .... Neutral Face .Той все пак пуска тема, навярно в осъзнал, че има проблеми и иска да се подобри. От къде знаеш, че няма да приема някои съвети ? Хората които си мислят, че всичко знаят, обикновено не търсят съвети !

# 146
Абе да ви кажа тия смотаните, дето имат проблем, най се стараят, стига да убедят някоя да пробва.
Виж тия дето се имат за големи играчи, най се излагат.
Авторът е мега самотен в момента и иска секс, ама съм убедена, че ако си намери момиче, ще се справи повече от чудесно. Но как да го намери това момиче е въпросът?

# 147
Мръснишката визия е куха, ама щом това търсят ок.

# 148
Мръснишката визия е куха, ама щом това търсят ок.

Търсят лукс. под мръснишка визия нямам предвид долнопробна.

# 149
За един мръсница, за друг - светица.

Общи условия

Активация на акаунт