Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Canada
Тедичка, тествах го още като излезе на пазара, но не се харесахме, докара ми пъпки ако помня правилно, отдавна беше Blush

Ще разгледам днес и ще помисля, че изтича промоцията на Сефора Канада.

# 121
  • София
Някой ползвал ли е 1n2 ecru ДУ.
С много светла кожа съм, чудя се дали това е подходящ цвят за мен.
Искам да  се възползвам от намалението, а трябва да поръчвам на сляпо.
Аз, за мен е идеален. По-горе съм писала кои номера ползвам от други марки, може да погледнеш за ориентир Simple Smile

# 122
В темата за Ести качих преди малко тази моя снимка за ориентир на една дама.Не е много ясна, но нямам друга, не обичам да се снимам.На тази снимка съм с 1w2.Ползвах преди това Екрю 1н2.Аз съм с леко жълт подтон и 1н2 стои леко червеникаво, ако мога така да се изразя?

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:57 от tamar

# 123
Denci, би ли споделила кой е твоят номер?
Дано не се лъжа, но имам спомен, че си със  светла кожа като мен(ползвам 2n Dior, Lancôme 02, Smashbox 1) насочила съм се към 22 на Missha.

22 взех да.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:50 от bubanka

# 124
Новото ББ на Миша, за което говорите, в кои сайтове се предлага?
И в същата опакпвка ли е или и тя е сменена?

# 125
Сменена е. Продава се в кокос.

# 126
https://www.boots.com/dior-backstage-face-and-body-foundation-10252825
Някой питаше къде го има в ук
Диор бекстейдж

# 127

Още при първото поставяне ми се появиха пъпки. Миша, Етид Хаус и още нещо си пробвах. Не повторих, въпреки че ми бяха изпратили мостри и на други СС-та. това беше преди 5-6 години, когато първо се заговори за корийските СС-та.
За летен СС - Шанел за мен е идеалният ФДТ, защото е много по-покривен от техните ФДТ-и. Издържа добре на жега, на влага - не знам. При мен е сух климат.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 11:50 от bubanka

# 128
O, ама ти говориш за корейските ВВ-та, а аз си мисля за ФДТ-ините, за които разглаголствах точно преди поста ти.

# 129
  • София
Аз, но няма N1, иначе съм проверила Simple Smile Благодяря все пак. Днес го намерих в немската Сефора и поръчах светкавично. Голям мерак. Да го видим какво ще дойде.

# 130
  • София
Тамар, прекрасна си!
За EL 1w2 не ти ли идва леко оранжев? Да не са ми дали да пробвам нещо друго! На мен лятото 2N1 ми е добре, но за зимата ми тъмнее.
Ох, забравих! Благодаря Агент за информацията за Аукуан! По-късно довечера ще изгледам всичко!

# 131
Благодаря много 🌷 Не ми е оранжев, а може и аз да съм по-жълта от нормалното 🤣 Според мен се слива добре с врата ми, другите, които ползвах C и N правеха разлика.

# 132
  • София
Благодаря! Аз поръчах 2N1 от новият на EL, че си живея с едната мисъл , че уж N е неутрален подтон, пък W топъл, един вид по-оранжев ...Голям съм разбирач значи!:)

# 133
Правилно е разбирането ти и изборът ти на цвят 👍.

# 134
Аз ползвам 1N2 Ecru на ДУ, точно такова е тълкуването на цветовете. От други марки съм 1.5N на Диор, Lancome Teint Idole 021 /но в средата на зимата,когато съм най-бяла ми става леко тъмен/, Loreal Freshwear 15 Porcelain.

Общи условия

Активация на акаунт