Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
От доста време използвам СС крема на Буржоа и съм изключително доволна. Хидратира, стои естествено,но има и добра покривност, супер е и в Нотино е 12-13 лв, в Дм е с десетина лева отгоре, нямам идея защо.

# 151
Не използвам фон дьо тен от известно време. И нищо не ми привлича погледа. От известно време използвам единствено оцветен крем на ла мер и оморовица.Но и тях не съм докосвала от месец. Странно, за първи път не искам нищо. Е, може би не чак нищо.

# 152
  • София
А някой ползвал ли е новата пудра на La Prairie с хайвер? Искам да се възползвам от отстъпката 20% в Дъглас, но се колебая за цвета и изобщо дали си заслужава цената. Харесвах много старата формула, изглаждаше и не се набиваше в линиите. Ползвах цвят Т2, който за лятото ми беше идеален.
В момента съм със свободната на Герлен Les Voilettes, но нещо не ми достига в нея. Сякаш не е достатъчно дълготрайна и забелязвам, че подчертава сухите участъци след няколко часа. Кожата ми е комбинирана и леко дехидратирана.

# 153
Да, аз използвам и трите продукта на Ла прери. Пудрата е още по-добра от старата.

# 154
Няколко дни нося Виши Дермабленд. В началото,когато го нанеса е страхотен, изравнява, прикрива, чудесен. Но няколко часа след това лъсвам, дори и с пудра отгоре, а моята кожа не е мазна. Ще го пробвам и с някоя база и зарязвам.

# 155
Няколко дни нося Виши Дермабленд. В началото,когато го нанеса е страхотен, изравнява, прикрива, чудесен. Но няколко часа след това лъсвам, дори и с пудра отгоре, а моята кожа не е мазна. Ще го пробвам и с някоя база и зарязвам.
+1, същото беше и при мен. След 4-5 часа сякаш изчезваше на петна, тук има, тук няма.

# 156
Пробвайте с друг крем преди фдт. Лек хидратиращ.

# 157
Пробвайте с друг крем преди фдт. Лек хидратиращ.
Не става. Опитвала съм и двата варианта на Дермабленд, просто тези фдт не са за мен.

# 158
И аз съм го пробвала с няколко крема Диор Hidra life, днес с Авен sunsimed. Пробвах го и с пудра под него, все един и същи резултат.

# 159
Преди години съм ползвала дермабленд и нямах проблем, затова предложих по-лек крем. Нанасях и малко количество, ако се преслои ще се омазни побързо.Освен да са сменили формулата. Друг вариант е смесване с по-лек фдт.

# 160
И на мен Детмабленд ми лъсва и седи супер мазно и напластено след няколко часа, а не е ,изобщо не го харесвам :/
След СС крема на Буржоа искам да си взема и техен фдт - чудя се между Healthy Mix - но серума, който се води озаряващ и 1,2,3 Perfect, кой бихте ми препоръчали?
Кожата ми е суха,но със склонност към акне на определени места и не искам да си запушвам порите много :/ От фдт на Мейбълин пъпчасах яко

# 161
Здравейте,
Когато използваме хидратиращ крем в комбинация с тонирана слънцезащита, първо трябва да се нанесе кремът? Нали не бъркам?

# 162
Да. Кремът винаги е преди слънцезащитата, независимо дали последната е тонирана или не.

# 163
  • софия
А слънцезашита и ФДТ? Отдолу е 50+,а отгоре, да речем 25-30!Цял живот се боря със съмнението, че при такава комбинация високият фактор е неутрализиран... И че трябва да е най-отгоре???

# 164
Не е неутрализиран- аз също се борех, но попитах 2ма дерматолога- мажи спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт