Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Момичета от къде купувате къшъна?

# 301
Момичета от къде купувате къшъна?
Аз поръчах от кокос бг.

# 302
Агент,откъде си купила къшъна на Миша?Благодаря.
От американския Ибей в случая (но при мен го има навсякъде, вкл. Амазон, вкл. ам сайт на Миша)

Откакто почна кризата гледам да пазарувам от дребни търговци, някаква мижава форма на солидарност и съпричастие от мен, и ще си ги похваля всичките - много бързи, много коректни, страхотна комуникация!

Супер ми е 25 номер къшън. Много ми харесва как стои, минимизира пори и бръчки. Нанасям с потупване.

Много се радвам! Simple Smile
Да, задължително с потупване!
P.S. Да споделя, че матиращата пудра под къшъна не ми помогна за лъсването, днес бях с матиращата на Аура, утре ще тествам loose powder на Mac.Единствения вариант остават матиращите блотъри, добре че имам още запас от любимите ми оризови. Скоро ставам на 45г. ,а мазната кожа не се изсушава дори малко.
Ernestina, чукни на дърво да не се изсушава! Мазна на 40+ е благодат (преди това - не!) Simple Smile
Няма пудра на този свят, която да спре наистина мазна кожа, просто се забавя омазняването и се разреждат малко корекциите. Зависи си и от влажността и от температурата.

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 17:24 от Agent Provocateur

# 303
  • в Кошера
Такааа, да се допитам до мнение, зарибителки такива!

ВВ-то на Миша, което ползвам, е №27. Кой къшън да поръчам? 27 или 31? Така като чета, май стоят по-светло от ВВ-тата?!
На суха кожа как се държат? Не, че не слагам олиа и хидратации преди цвета, но все пак. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 304
Агент,откъде си купила къшъна на Миша?Благодаря.
От американския Ибей в случая (но при мен го има навсякъде, вкл. Амазон, вкл. ам сайт на Миша)

Откакто почна кризата гледам да пазарувам от дребни търговци, някаква мижава форма на солидарност и съпричастие от мен, и ще си ги похваля всичките - много бързи, много коректни, страхотна комуникация!

Супер ми е 25 номер къшън. Много ми харесва как стои, минимизира пори и бръчки. Нанасям с потупване.

Много се радвам! Simple Smile
Да, задължително с потупване!

Благодаря.А бих ли могла да го намеря някъде по Колс,Таргет... или само онлайн?

# 305
Забравих да благодаря и се върнах Simple Smile
Похвалете любим серум с вит. С, моля!
Скрит текст:

От няколко месеца съм пристрастена към цялата [VALO] серия! Yellow Heart Просто разкош!
МНОГО благодаря Simple Smile Слагам си го на листа!

За съжаление не мога да направя никакво сравнение между ВВ кремовете и къшъните на Миша, никога не съм ползвала кремовете. На голо лице!? Ха... и това не съм правила, но е сочен продукт, не мисля, че ще има проблем!

PS Хммм, в БГ и в Европа май се е наложило кушОн, със сигурност рускините така го произнасят, но ще ми простите американизацията Simple Smile

PS Колс и Таргет ли!?!? Ще е срамно да си призная откога не съм стъпвала във физически магазини, но не пречи да проверим!
На сайта на Таргет - нищо! На Колс - също!
По принцип като търся да купя нещо го гугълвам и клиkам на таба Shopping - добра селекция ми вади винаги на физически и онлайн ритейлъри. Има и опция "Available nearby"

НО сега в условията на Ковид не мисля, че физически магазин би ви свършил работа и ще можете да тествате Sad

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 17:27 от Agent Provocateur

# 306
Благодаря,Агент!Ще чакам да попремине пандемията и тогава ще проверя във физическите магазини.

# 307

Слагате ли серуми, кремове с вит С лятото?
Аз все си мисля да не се петносам повече Rolling Eyes
Ползвам в момента на Ординари вит С на прах като го смесвам с крема, но я спрях за лятото.
Иначе и аз си слагам в уиш листа препоръката на Тайра Simple Smile.

# 308
И аз да не остана по-назад, си поръчах къшъна на Миша. Бб кремът ми е 23 номер, но сега поръчах 25 номер и аз Simple Smile

А може ли някой да сравни този т.нар. къшън и ВВ крема като усещане и държане върху кожата?
И аз имам номер 23 от ВВ, харесва ми. Но не мога да преценя дали би ми харесал къшъна и каква е разликата с ВВ-то.
От ВВ на Миша имам 23 и 27 номер, като по-добре ми пасва 23-ти, другия ми по сивее.ВВ-то на моята зряла, мазна и светла кожа се държи много добре, прикрива пори,петна и белези , без да е като маска.Къшъна е по-сочен като завършек, отново прикрива добре и придава естествена свежест. И двата ми харесват , къшън си взех 25 от кокос.
 Агент, серум с витамин С харесах този на Юсерин
https://www.eucerin.bg/products/hyaluron-filler/vitamin-c-booster

# 309
В Сефора предлагат ли тестери на бб кремове, и по-конкретно на Missha?

# 310
В Сефора предлагат ли тестери на бб кремове, и по-конкретно на Missha?
Няма Миша в Сефора. Само в Дъглас. Тестери има, но сега не може да се пробва.

# 311
  • Sofia
Днес разбрах, че и в Лили предлагат Миша, едно момиче търсеше ББ крема.

# 312
Да, не може да се пробва. Ходих в Мас, но момичето си сложи от един фдт на дланта и така ми показа. Не знаех, че в Лили има Миша. Малко встрани от темата, но вече писах, че харесах бб и къшъна им, но от почистващата им маска и спирала не съм доволна.

# 313
Има, но само в определени Лилита и няма тестери.

# 314
  • Sofia
Има, но само в определени Лилита и няма тестери.

В тази на ул. Раковска явно има, защото направо си я упътиха къде са.Simple Smile) Аз, блейката, не ги видях.😃

Общи условия

Активация на акаунт