Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • в Кошера
Днес за втори път нося 23 номер на миша, ами сивее ми, колкото и да се слива в кожата пак си личи сивотата. С кой цвят моге да го смеся, за да добия нормален неутрален тон.

С 27. Peace

# 391
Аз съм в някаква откачена фаза, в която всичките ми ФДТ ме дразнят и не са ми тамън. Явно ми е време да ги спра и да мина на СС.
Не знам как успях да си сменя цвета на лицето при цялото висене вкъщи последните месеци. Явно от неслагането на грим при отскачанията до магазина, но всичко налично ми идва светло, белеещо и сивеещо в момента. Уж съм светла и студена, но потъмнявам много бързо и през лятото лицето ми започва да жълтее. Като си сложа някой ФДТ, който по същото време миналата година е бил ок, стои ужасно....

# 392
Днес за втори път нося 23 номер на миша, ами сивее ми, колкото и да се слива в кожата пак си личи сивотата. С кой цвят моге да го смеся, за да добия нормален неутрален тон.

С 27. Peace
Аз го смесвам с 25 и ми е идеален 😊

# 393
Привет! Не знам дали тук е мястото и дали е обсъждан, но може ли мнение ако някой е ползвал ФДТ Nivea? Изглежда ми интересен Simple Smile

# 394
Здравейте, имам една молба, някой има ли представа от къде да купя/поръчам точно този вариант на СС крема на Lumene:

В Лили и по всички сайтове, които видях имат предната версия, която си е стандартния СС крем, а този е обогатен с червена боровинка, термална вода и т.н.

# 395
Има го в makeup.bg. Даже мисля, че при поръчка на два продукта от марката в момента дават подарък - фиксиращ спрей за грим.

# 396
Захир, лично от Лили Варна си го взех и е точно новия СС крем 7 в 1 цвят Медиум SPF 20. Но си го взех май месец. Ето тук го има:

# 397
Захир, лично от Лили Варна си го взех и е точно новия СС крем 7 в 1 цвят Медиум SPF 20. Но си го взех май месец. Ето тук го има:

Благодаря. Този го има в Лили, да. Но новият е друг, опаковката е леко различна, както и съставките.

Старият:

Този, който аз търся:

Welcometoheaven, този е. Благодаря, ще пробвам да поръчам. Не съм ползвала този сайт досега

# 398
Внимавайте със сайта моята козметика има доста негативни отзиви за тях. Преди време бяхме поръчали с приятелка същия СС крем. Дойде омазан, все едно е тестер и друго, че срока му на годност беше близък и към днешна дата даже е изтекъл.

# 399
Аз съм поръчвала от сайта на моята козметика няколко пъти различни продукти и не съм имала проблеми. Винаги изпращат като комплимент пакетчета тестери на Lumene и Doori.
И аз се интересувам от СС крема на Lumene, но не знам как да си избера правилния цвят.

# 400
  • София
Agent, днес експериментирах с един фон дьо тен, който ми къса нервите от известно време, защото застава на люспички и твърде матов, но пък цветът му е точно моят - смесих го с малко олио, и о, чудо на чудесата - легна на кожата ми точно както исках, почти го чух как замърка Grinning
Сега остава да видим дългосрочно дали няма да създаде някакви проблеми такъв вариант. Засега е чудесно и ти благодаря за идеята!

# 401
Няма за какво, Льоня Simple Smile Радвам се, че е сработило!

В горещините има вероятност да почне да "пада" от лицето по-рано отколкото в "нормалното" му матово състояние, но това важи за всеки ФДТ в горещо и/или влажно време. Аз лично смесвам с много леко олио за лице и в много малко количество (защотопрез лятото съм със смесена кожа) и попивам редовно (матиращи листчета или вариации по темата). И разбира се, щателно почистване вечер!
Скрит текст:
T.e. моето "олио" не е чисто олио, а продукт на базата на олио...
INGREDIENTS
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, WATER / AQUA / EAU, SQUALANE, CAPRYLYL METHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, PARFUM/FRAGRANCE, PENTYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, HONOKIOL, BUTYLENE GLYCOL, MICA, DENDROBIUM PHALAENOPSIS FLOWER EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, ALNUS FIRMIFOLIA FRUIT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 40 (CI 16035), VIOLET 2 (CI 60925).
https://www.spacenk.com/us/en_US/skincare/treatment/face-oils/th … MUS300050494.html

Някой май ме пита за продукта на Мурад за матиране, който е във формата на къшън. Аз си го харесвам, върши ми работа и под и над грим, обаче количеството е малко. Категорично не е незаменим и абсолютно категорично не бих му платила пълната цена в Сефора (на разпродажба си бях взела 2 бр)

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 17:36 от Agent Provocateur

# 402
Благодаря, Агент за инфото за къшъна, ще се оглеждам сега покрай намаленията, ако го “хвана” на промоция 🙃

# 403
Здравейте,
Използвам СС крем на Лумене 7 в 1 (fair) и съм много доволна, но за лятото искам да взема по-тъмен цвят от моя. Търсих в гугъл, но не намирам цвят медиум и тен с какъв подтон са. Ако някой ги има, би ли казал?

# 404
Anastasiya.glam, вижте дали това ви помага:
Скрит текст:
Аз също искам да си избера от тази марка сс крем, за да го ползвам лятото вместо фондьотен, но все не улучвам цвета си когато пазарувам онлайн Neutral Face
В Лили съм го виждала, когато не беше позволено да се излагат тестери, а аз държа да го тествам, защото вече имам няколко продукта с грешен цвят от друга марка, а не ми се дават пари за нещо, което няма да мога да го ползвам. СС крема поне трябва малко от малко да се адаптира към кожата, но знам ли, нямам опит с подобен продукт. Уж гледам сайтове, които сравняват цветовете и дават предложения с марки за търсения от мен цвят, но за съжаление нещо не се получава номера при мен.

Общи условия

Активация на акаунт