Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 841
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Това си е лично мнение. Аз не бих си купила нищо от Полша. Даже и цигари, че и те не са същите. Нищо че са на половин цена.
А критерия за заводи и фабрики не е уместен, защото пък с Китай какво да кажем. 🤔

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 14:20 от Анонимен

# 646
Ах, Полша се слави като "Европейския Китай". Sunglasses Поне тук в североизточна  Германия, граничеща с нея. Пълно е с ментета от всякакъв вид.
Абсолютно! Дори в козметичния бранш има термин "полски разлив/чешки разлив" на козметика.

# 647
Като живяла на границата с Полша и постоянно пътуваща тогава в Полша, ще кажа, че полските неща са качествени, услугите добри и поляците са свестни хора.

# 648
  • MJF
Момичета, във връзка с предните ми постове да Ви попитам EL Doble Wear с какво го нанасяте?

# 649
Аз го нанасям само с пръсти, най-естествен ми е финиша така. С четка ми е като маска.

Няма да навлизам повече в полемики, безсмилено е. Това е част от професията ми и смятам, че съм достатъчно запозната.

# 650
Точно EL имаше през пролетта на промоция в Дъглас на около 55 лв. (без помпичка вариантът). Така че може и да не е менте.

# 651
Момичета, във връзка с предните ми постове да Ви попитам EL Doble Wear с какво го нанасяте?
Различните начини на нанасяне дават различна плътност на покритието - най-леко е с навлажнен бюти блендър, после плоска четка, пръсти, бъфинг четка. Опитайте различни начини за да разберете на вас конкретно какво ви допада.

# 652
Makeup са коректни, не са ментета. Това, че складът им е в Полша не значи, че бъркат вътре ДУ. Както и ако аз Ви пратя нещо от Италия не значи, че не е Китайски боклук примерно.

+ 1 за ДУ с пръсти, с капка олио вътре е връх.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 12:49 от Анонимен

# 653
Здравейте,
Какво мислите за този фдт:
https://www.sephora.com/product/peach-perfect-comfort-moisture-m … ts%20grid:p422601
Аз съм с мазна кожа, дали е подходящ?
 Колебая се и между този:
https://www.sephora.com/product/10-hr-wear-perfection-foundation … ts%20grid:p379509
Кой бихте ми препоръчали?

# 654
На Too faced е супер на моята мазна кожа с пори(Ния❤)
Лъсвам пак,но няма как.Ползвам листчета или салфетка да обера Т зоната.
Мн.ми харесва .
Вторият не съм ползвала.
Ако можеш искай отливки и прецени.

# 655
Още един глас ЗА ФДТ на Too Faced. От любимите ми е и откак е на пазара, не оставам без него. Единствено трябва да се вземе предвид фактът, че е без слънцезащита. Но, от една страна, това може да се коригира, от друга- понякога е плюс.
С мазна кожа съм, и аз като ДХ3 при нужда попивам лицето от време- навреме.

# 656
Здравейте,
Някой ползвал ли е Douglas Heaven Concealer Medium Cover Коректор? В момента има страхотна промоция и се чудя какъв цвят да си избера. Досега коректор не съм ползвала

# 657
Момичета, ползвали ли сте този фон дьо тен Clinique Beyond Perfecting Foundation ? Някакви отзиви, покривен ли е, издържа ли, лъсва ли... и т.н.

# 658
Към ФДТ на Клиник съм толкова предубедена, че не бих купила без проба. По-лоши от техните не съм имала, а не е като да не ползвам продукти на марката.
Конкретно този не познавам.

# 659
  • София
Най-големият боклук (извинявам се за определението, но отвътре ми идва),  който съм купувала беше фдт на Клиник. Никога повече!
За който пита за фдт на ELDW Stay in place- нормално е да е течен, не означава, че е фалшив! Аз лично внимавам от къде поръчвам такива продукти и винаги са ми били малко съмнителни тези онлайн магазини, които предлагат постоянно на значително по - ниска цена продукти, които в официалните сайтове на марката или познатите на мен са на двойна. Но това съм аз, не обичам да рискувам.
Така - това че е течен, не означава, че няма добро покритие. Как се нанася? - бързо! Защото това чудо изсъхва много бързо и се блендва трудно ако не се случи тази работа по най - бърз начин. Също много важно - нанася се на сектори - тоест слагаш на ръката например 2 - 3 помпи, капка олио и смесваш. Поставяш на едната част на лицето и с пръсти нанасяш, после на другата - също с пръсти,  челото - също. Аз после малко с четка доразнасям и накрая с влажен боти блендер минавам да изравня и махна излишното.
Важно е кожата да добре хидратирана преди да се постави фдт и да се сложи база, според нуждите на вашата кожа. Ако има нужда от плътно покритие с бюти блендера вземате малко количество и поставяте само там, където според вас има нужда - блендвате. Този фдт не мърда с часове наистина, ако ще на маратон 8 часа да участвате:)

Общи условия

Активация на акаунт