Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря на всички за препоръките! Тук няма нито Криолан, нито МУФЕ.
https://www.visage.no/kryolan
https://www.visage.no/flere
Ти си Google queen Smile

Благодаря, хвърлих му око, много странен сайт, ни цени, ни продуктите добре позиционирани, ще им пиша. Май са нов онлайн магазин. Имат адрес в Осло, но без телефон, което е странно. Това лято, ако ходя до там, мога да видя, дали пък не е физически магазин.

# 286
Агент, ти ме изкуши за къшъна на Миша:grinning: Досега не бях ползвала такъв тип продукт. И аз си взех 25-ти номер след гледане на клипчета. Като го отворих ми се видя доста тъмен ,но като го нанесох се присоби към цвета на лицето ми и ми е добре,а аз съм  със светла кожа.Лесно се нанася , прикри ми белезите и порите, без да се впива в тях. В офиса ми казаха , че изглеждам много свежа:grinning:
С две думи доволна съм от покупката , благодаря ти Агент за подстрекателството.
Oох, олекна ми, че последните 2-3 дни го боря този къшън!  Спорен мен не се сработва лесно с коя да е пудра (или поне на моята кожа аз така го усещам) и колкото и да ми харесва естествения му финиш в горещото време искам да е по матов Simple Smile
Та засега процедирам така = мажа каквото мажа (слънцезащита, етц) и слагам матираща база на Т-зоната (или просто я пудря с матираща пудра) и къшъна отгоре. Установих, че нямам кремообразни ружове, разбира се, не че не мога да ползвам червило на четка, ако чак толкова държа на руж. Много лесно и естествено се "полуматира" със блотинг листчета!

Иначе наистина светва някак лицето с него и се адаптира!.Със здраве да си го ползваш Grinning

PS Ако искам да ползвам коректор, че да замажа нещо брутално, пак нанасям под къшъна!

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 01:27 от Agent Provocateur

# 287
Днес преди да го нанеса  сложих матираща пудра и ще видя как ще се държи в по - топло време. Свикнала съм винаги да лъщя , защото съм с мазна кожа , но въпреки че съм те чела , че слагаш пудра под фон дьо тен все го забравям този трик.

P.S. Да споделя, че матиращата пудра под къшъна не ми помогна за лъсването, днес бях с матиращата на Аура, утре ще тествам loose powder на Mac.Единствения вариант остават матиращите блотъри, добре че имам още запас от любимите ми оризови. Скоро ставам на 45г. ,а мазната кожа не се изсушава дори малко.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 19:30 от Ernestina

# 288
И аз да не остана по-назад, си поръчах къшъна на Миша. Бб кремът ми е 23 номер, но сега поръчах 25 номер и аз Simple Smile

# 289
Агентче ти взе ли обсъждания преди време
JUNG SAEM MOOL

Какво ви харесва в този тип ФДТ ?

Аз се спрях от поръчка от yesstyle, че доста неща купих последните месеци, а и на кожата на лицето ми се появиха едни подутинки ( тип папула ) като след убождания от мезотерапия. И не мога да разбера от кой от всичките нови продукти се получиха.
Но любопитството към този тип  cushion не ме оставя Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 20:18 от Casual

# 290
Аз пък от yesstyle не успях да поръчам. Не ми излиза възможност за доставка до бг Thinking

# 291
Агентче ти взе ли обсъждания преди време
JUNG SAEM MOOL

Какво ви харесва в този тип ФДТ ?
Не, аз не го взех, защото е за по-суха кожа и честно казано ми се досвидяха парите за продукт, който колкото и да е превъзнасян не е за мен. Но пък взех друг не по-малко превъзнасян продукт от същия бранд, ето този:
JUNG SAEM MOOL - Essential Star-Cealer Foundation - 6 Colors

Сега лежи в чекмеджето и го гледам жално, че при толкова отворени ФДТ ще е срамно да го разпечатам и него Grinning
PS Пац, Виола си го поръча до превозвач в UK, ако не се лъжа. До мен дойдоха за 6 дни, чак зяпнах!
Скрит текст:

За мен къшъните предлагат изключителното удобство да са ти винаги в чантата и с минимални усилия да се преподновяват (корейките и прочие азиатки го правят буквално навсякъде, вкл. публично, в автобус/метро/на улицата) И е безкрайно лесно не само да го "пооправиш" светкавично, след като си попил пот/себум, но е също толкова лесно и бързо с мокра кърпичка да се свали, да се поднови слънцезащитата и пак да се сложи отгоре, дори ако се абстрахираме от факта, че всичките корейски са със СПФ 50+. Същото нещо важи и за пудрените ФДТ, разбира се, но поне аз до 40 истерично матирах лицето си (е, бях и с много мазна кожа!), а след 40 почнах да търся варианти, които без да изглеждат откровено мазни все пак стоят по-сочно и естествено. Бръчките ме задължават Wink

Да не си помисли някой, че ще си изхвърля любимите течни ФДТ и четки, сакън! Simple Smile
Много ми харесва и това, че можеш да си купиш само рефил и да спесиш малко пластмаса на сметищата.

И последно, малко срамно, но пък толкова красиви кутии им правят! Първият ми беше купен изключително заради красотата на кутията (е, и факта, че продуктът е подходящ за мазна кожа в тропически климат!) Слагам си и други рефили с моите си ФДТ в тази кутия, от универсалните размери е (не всички са такива!)

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 17:55 от Agent Provocateur

# 292
На мен след 40 много ми се изсуши кожата, затова загледах най вече варианта от моя пост.
Високият фактор е също това което много ме дърпа към кушъните.
Иначе не търся кой знае каква покривност, аз сега карам на тонирани хидратиращи, дори не класически ФДТ-ни.
Другото в количката е тази очна линия, все съм в търсене на нещо което ще се задържи във водната линия на окото ми без да се размазва. Да се изстрива ок, но това размазване ме дразни ужасно.
https://www.yesstyle.com/en/macqueen-waterproof-pen-eyeliner-2-c … 93##productAnchor

И аз мислех през УК с превозвач да пусна поръчката.

# 293
На мен след 40 много ми се изсуши кожата, затова загледах най вече варианта от моя пост.
Уф, точно така стана и при мен, но през топлите месеци е по-скоро нормална към смесена!

"It provides a long-lasting natural coverage with a dewy glow thanks to infused coating powder, while hue balancing powder helps to correct skin tone and conceal blemishes."
Ревютата му са чудесни, аз не бих се поколебала, а и наистина е намален (това винаги ми е стимул да харча, пусто бедно комунистическо минало)

Между другото една Ютюб кака преди 2-3 години беше създала супер полезен файл за корейските къшъни, но разбира се, не е най-актуалният вече:
https://www.youtube.com/watch?v=HP9apWxQIv0

My FREE super-comprehensive cushion foundations guide is here: http://---shoretner923-2wnPZoH 💕
PASSWORD: Iammuserfam ("I am muserfam" without spaces)

Интересен материал има момичето:

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 03:32 от Agent Provocateur

# 294
Благодаря на всички за препоръките! Тук няма нито Криолан, нито МУФЕ.
https://www.visage.no/kryolan
https://www.visage.no/flere

Агент,откъде си купила къшъна на Миша?Благодаря.

# 295
И аз да не остана по-назад, си поръчах къшъна на Миша. Бб кремът ми е 23 номер, но сега поръчах 25 номер и аз Simple Smile

А може ли някой да сравни този т.нар. къшън и ВВ крема като усещане и държане върху кожата?
И аз имам номер 23 от ВВ, харесва ми. Но не мога да преценя дали би ми харесал къшъна и каква е разликата с ВВ-то.

# 296
И аз направих същото 😁😁 23 ще ми е перфектен за зимата, дано 25 да ми е добре..

# 297
След 4-5 дни носене на този Avon luxe вече мога да си кажа мнението. Наистина съм приятно изненадана. Много добра покривност, приятен при нанасяне с пръсти, лек сатенен финиш. Нямам пъпки и запушени пори. Не се набива в порите, не изчезва през деня и нямам изцапани дрехи. И цветът го уцелих точно. Нося го без пудра, работя в много влажно помещение и не е мръднал. Пръскам само спрея на Виши със спф отгоре преди да изляза сутринта.

# 298
  • в Кошера
Похвалете любим серум с вит. С, моля!

От няколко месеца съм пристрастена към цялата [VALO] серия! Yellow Heart Просто разкош!

# 299
И аз направих същото 😁😁 23 ще ми е перфектен за зимата, дано 25 да ми е добре..
Супер ми е 25 номер къшън. Много ми харесва как стои, минимизира пори и бръчки. Нанасям с потупване.

Общи условия

Активация на акаунт