Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 34

• 56 827
  • 737
  •   2
Отговори
# 660
И пак стигаме до там, колко индивидуални и различни сме, както и как една марка може да е пълно разочарование за един и доста добро попадение за друг. Колкото и да не обичам и да избягвам обобщенията.Blush
На Клиник години наред ползвах Anti blemish solution и бях супер доволна. Но говоря веднага, след като излезе на пазара. Впоследствие може и да са променили формулата, не зная.
И още един техен ФДТ съм купувала повече от веднъж, но не го намирам в нета, а не помня как се казваше. С помпа, средно към плътно покривен, имаше и слънцезащитен фактор. Също идеално пасваше на своенравната ми кожа.

# 661
Victoria, по-добре, трябва да пробваш върху своята кожа.  Аз лично съм със смесени чувства от too faced peach perfect, стои ми като маска, дори с минимално количесто, но пък го усещам доста лек. С Estee lauder double wear въобще немога да се с работя, но ще го пробвам с олио и с бързи движения Grinning. И с двата продукта лъсвам. От  Lancome Teint Idole не лъсвам, но пак ми стои като маска. Харесвам естествен финиш, да не си личат мазилата, който съм сложила. От Clinique anti blemish, бях доволна преди и аз.  
 Общо взето съм се "напълнила" с фон дьо тени, който се чудя как да изхабя. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 00:41 от Miss_Vi

# 662
А някакви отзиви за този коректор на Dior -  Forever Skin Correct Concealer ?

# 663
Вчера си купих Skin illusion на Clarins. Чудех се между него и Everlasting fluid, но втория ме се стори много покривен и тежък.

# 664
Е, хайде сега, големи обобщения. Аз съм фен на Клиник, ползвам от години различните им ФДТ и пудри. Много съм доволна.

# 665
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, спешно се нуждая от помощта и съветите Ви.... заради здравословен проблем, буквално крия лицето си от слънцето(с хормонална мелазма съм), в следствие на което то си остава бяло целогодишно. Обаче тялото ми в момента е с як тен и изглеждам все едно съм с чужда глава на раменете😆. Искам да уеднаквя, до колкото е възможно, но без употребата на автобронзант за лице... моля Ви помагайте с идеи, съвети, техники, продукти, дори и клипчета от интернет... всичко ще ми е от полза:)). Ако някоя от Вас е със същия проблем, ще съм благодарна да сподели как си докарвате шоколадов тен на лицето без слънце:)).
Сега се сещам да попитам и в темата за гримирането....

# 666
С бронзър пудра е най-лесно и бързо. Аз така напасвам по-светъл фдт. Но зависи и колко тона е разликата. Ако е фрапираща, само по-тъмен цвят фдт.

# 667
И аз винаги съм много бяла в лице. Пазя го, заради склонност към пигментни петна.
Това, което аз правя е да си взема най-тъмния цвят от фдт, които ползвам и да смесвам двата цвята. Така, когато съм с най-много тен имам 1:2, например, а като започва да пада тена 1:1 и постепенно се връщам само към моя си цвят, след като остана без тен по тялото.

При мен с бронзър не става, защото разликата е драстична. Все едно лицето ми е чуждо на тялото. 😂

# 668
  • в Кошера
Аз съм с SPF50 целогодишно, в резултат на което през топлите месеци лицето ми е с тон-два по-светло.
Тогава ползвам малко по-тъмен ВВ крем/ФДТ, понякога и бронзираща пудра (по малко, рядко, привечер, за контур). Peace

# 669
А някакви отзиви за този коректор на Dior -  Forever Skin Correct Concealer ?
Имам го, купих го след като изчетох 100+ ревюта за продукта, много си го харесвам, но съм го ползвала относително малко (3-4 пъти) и то не точно като коректор, а като тон за цялото лице с 2-ри пласт върху "проблемите". Много красив и естествен финиш!

# 670
  • където си пожелая...даааа...
С бронзър пудра е най-лесно и бързо. Аз така напасвам по-светъл фдт. Но зависи и колко тона е разликата. Ако е фрапираща, само по-тъмен цвят фдт.
А тази бронзър-пудра се нанася на цялото лице като обикновена пудра или трябва първо ФДТ и отгоре тя? Или някаква специална техника?
За съжаление е мноооого фрапираща в момента разликата ми и наистина изглеждам смешно... значи търся най-тъмния ФДТ и бронзираща пудра...
Благодаря Ви момичета!🌹

# 671
За мен най-добрият начин е да избере фдт, който да пасва на тена на тялото ви. Така, като го разнесете към врата,  защото и той остава бях, ще успеете да се напаснете.

# 672
И пак стигаме до там, колко индивидуални и различни сме, както и как една марка може да е пълно разочарование за един и доста добро попадение за друг. Колкото и да не обичам и да избягвам обобщенията.Blush
На Клиник години наред ползвах Anti blemish solution и бях супер доволна. Но говоря веднага, след като излезе на пазара. Впоследствие може и да са променили формулата, не зная.
И още един техен ФДТ съм купувала повече от веднъж, но не го намирам в нета, а не помня как се казваше. С помпа, средно към плътно покривен, имаше и слънцезащитен фактор. Също идеално пасваше на своенравната ми кожа.
Аз имам опит със Superbalanced и Even better. Не са моите любими фдт-ни, първия ми стоеше като маска, а с втория ми трябваше време да го възприема как стои, защото дълги години носих основно матиращ и високопокривен фдт от дрогерията( Лореал, Римел, Мейбълин). Even better покриваше добре, но след 4-5 часа изчезваше на петна от лицето ми. Не бих го повторила, но беше повратна точка в избора ми, защото осъзнах, че кожата ми не е мазна и нямам нужда от матиращи формули. Просто свикнах постепенно с финиша му. Все пак бих дала шанс на Glow и Refresh версиите му. Вчера в БЗ си купих фдт, обаче като сравних с цените в Нотино...ами +20-30 лв отгоре на всичко, което огледах. Склонна съм вече да използвам findation за да си намеря цвят и да поръчвам онлайн.

# 673
  • София
Може да добавите ето това към вашият фдт, слънцезащита, хидратиращ крем за лице:

# 674
Вчера си купих Skin illusion на Clarins. Чудех се между него и Everlasting fluid, но втория ме се стори много покривен и тежък.
Ако питаш мен, изобщо не си сбъркала. Skin Illusion е от най-любимите ми за сметка на Everlasting - него изобщо не харесвам. Вторият наистина е тежък, матов, някак груб и не ми стои никак добре. Два пъти са ме гримирали с него при демонстрация на продукти. Щом дори на ММ, незабелязващ такива неща, направи впечатление... Коментарът беше: "Е, как за 30 мин. успяха да те състарят с 10 години..." Joy
Това при мен, де. Не означава, че за други този ФДТ не е чудесен.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 21:06 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт