Професия учител - 9

• 36 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
Ние с колегите в понеделник ще ходим в училище да нанасяме в хартиените дневници програма, теми и оценки.

Имаме електронен дневник, който не се ползва. От началото на дистанционното обучение темите ги нанасяме в една споделена таблица.

Имам да пиша картони. Класна съм на 8. клас и съм попълнила само за няколко ученика. Лични иданни и оценки, дневници и дистанционно обучение. Направо не ми се мисли....

# 106
  • Пловдив
Вела, не ви ли задължават за електронния дневник? Нашият директор беше твърдо против и само заповедта всички да го имат го принуди да го купи на 20-ти март, със закъснение и сега попълваме само него, защото го искали. То хартиените няма и как  де, ще видим дали няма да ни накара лятото да ги попълваме.

# 107
  • Добрич
При нас електронен дневник има от декември, но само няколко човека знаехме за него и съответно не се попълваше.  Февруари шефът даде на всички служебни лаптопи, казаха за ел. дневник и идеята беше да свикваме да го ползваме. Даже на родителската среща информирах родителите. В Сиела е дневникът.

Като всяко ново нещо нещата не се получават в началото, имаше разни бъгове, които не можем да отстраним. Започнахме да пишем в него теми и оценки, обаче даваше грешки в програмата и нямаше възможност за корекция от класния. Администраторът не е пробвал през неговия акаунт. Даже разпределенията почнах да си правя за качване там, защото не ползвам едно към едно на издателствата, а си ги променям, както ми е удобно.

Какво стана после, не зная.

Днес казах на учениците, че в понеделник ще разнесем оценките от дистанционното обучение в дневниците, и който не е работил ще получи служебни двойки. Дано да попълнят поне някои от пропуските...

# 108
Здравейте.

Извинявам се предварително ако питането ми не е на правилното място. От години имам интерес и мечтая да се занимавам с начална училищна педагогика. Тъй като нямам близки, които се занимават с това, а имам няколко въпроса, ако някоя от вас има желание да ми помогне с информация от първа ръка бих била много благодарна да ми пише на лично съобщение. Благодаря предварително и ви желая късмет с приключването на учебната година!

# 109
  • вкъщи
Здравейте, имам питанка към гимназиалните учители-при вас отменя ли си балът? Масово в нашия град училищата отмениха, ние още не сме решили, но май натам вървим.

# 110
  • Балчик
Здравейте, имам питанка към гимназиалните учители-при вас отменя ли си балът? Масово в нашия град училищата отмениха, ние още не сме решили, но май натам вървим.
При над нищо не се е коментирало още, днес имаме съвет.

# 111
  • Ямбол
Няма как да се състои балът, при положение, че заведението, в което сме резервирали, не може да отвори, освен това и масовите мероприятия не вярвам да са разрешени. Освен това и матурите са изместени и е по-добре да се готвят за тях.
Трябваше да имам бал с моите 12-класници тази година, но честно казано изобщо не ми е до бал сега. Само като си помисля какво ме чака и ми идва да хвърля всичко.

# 112
Лелка, сега ще почнем да гадаем кое е твоето училище, като при Тинити.
Няма как да се състои бала при положение, че са забранени масовите събирания и заведенията не работят. При нас всичко е отложено. На 14.05. ще имат виртуално изпращане моите дванадесетокласници.

# 113
  • София
Здравейте. Не знам дали това е точното място, но имам въпроки, които се нуждаят от отговори и открих Вас. Завършила съм английска филология преди доста години, но не съм работила по специалността. Напоследък обаче имам желание да практикувам като учител, което е детската ми мечта. За съжаление не разполагам с абсолютно никаква информация в това отношение. Не зная как и къде да търся работа като учител, какви са изискванията, как се работи, какво е заплащането и дали изобщо имам шанс. Много ще съм благодарна ако някой от вас се отзове с информация по въпроса. Предварително благодаря!

# 114
Little angel, информация за свободни работни места търсите в съответните РУО. В обявите за работа са публикувани и изискванията, на които трябва да отговаряте, както и нужните документи. Заплащането е публична тайна Grinning, особено след последното увеличение. А длаи имате шанс - ние няма как да гадаем.
Успех!

# 115
  • Пловдив
Тъй като никой не иска да става квестор мъжът ми предложил на министъра да даде по 100 лева на квестор, за да се съгласят хората. Само че работодателите нещо не били съгласни. Та сега ще го обсъждат и ще търсят решение, което да устройва всички.

# 116
  • Пловдив
Миме, по този повод няма да забравя, когато през 2008 ДЗИ станаха задължителни - тогава точно по матурите масово квесторите се разболяха.

# 117
  • Някъде по Дунава
Не искам да ми дават допълнително пари и не искам да съм квестор. За мен е огромен стрес. Третират ме като престъпник едва ли не. Директорката все повтаря да внимаваме, защото ако объркаме щели да я накажат, а после-тя нас. Не коментирам факта, че трябва да стана към 04.30, защото се пътува до друго населено място.

# 118
  • Пловдив
Именно затова става въпрос за доброволно. Който иска.

# 119
  • Някъде по Дунава
При нас е доброзорно.

Общи условия

Активация на акаунт