Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 299
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
  • Beyond the stars
Никога не съм разбирала смисъла на губенето на живот в домакински дейности, които могат да бъдат или автоматизирани с уред или тотално ненужни в 21век. Та излишен живот, които да прекарам в гладене, анатемосване на детската кухня и подобни активности аз лично нямам.
Пък като гледам няма дълбоки травми детето от нежеланието на майка си да глади. Grinning

# 391
Ха и аз не обичам да гладя. Сега в началото ще гладя дрешки, ама сигурно само.в началото. Измествам темата в друта насока Simple Smile. Купих прах за пране Frosch baby, но нещо хич не ме впечатлява като миризма, а знам че не е препоръчително ползването на омекотител за бебета. Бихте ли.ми препоръчали друг добър прах за пране за бебета? За сведение, вкъщи за нас ползвам Ариел или.Персил + омекотител. Благодаря Simple Smile

# 392
Аз имах 7 шишенца за по 4 пранета Тео бебе от училищата и с тях си пера още.Мирише на бебе и ще си остана на него.

# 393
Лилавият Тео бебе.

# 394
Аз взех Тео бебе бадем. Харесва ми аромата. Може и с него да си остана занапред.

# 395
И аз харесвам лилавия Тео

# 396
И за нас пера само с Ариел,и за детето също заложих на Ариел бебе.Омекотители не ползвам.

# 397
  • Beyond the stars
Лилав Тео бебе и ние.

# 398
Благодаря ви момичета! Смятам да купя и Тео бебе, и Ариел бебе. А Ариел бебе ме изненада, не знаех, че.има такъв специален за бебета, мислех, че е от типа на Персил сенситив-уж за бебе, ама.не точно.

# 399
Не искам никой да обидя, но наистина не разбирам какво е това отвращение от гладенето? Бебе на няколко часа няма да си го облека в изгладени дрешки....

А относно размерите, от опит бих искала да споделя, че взех 0-3м на Маталан и са ооооогромни в сравнение с всичко останало, което съм купила. Имайте го предвид....
Бебе на няколко часа изобщо няма да го облечеш в твои дрешки.В болницата ги обличат с техни,които нито знаеш с какво и как са прани,нито знаеш гладени ли са изобщо или не.В 21 век живеем и при наличието на сушилни,защо трябва да гладим?Ми по тая логика дай да не ползваме и памперси,ами да повиваме като преди 30 години и да перем с домашен сапун и да гладим по цял ден.
Ми.... ок. Аз си го облякох като ми го дадоха, апък вие си ги дръжте с техните!
Предполагам, че всеки прави така, но на мен дъщеря ми ми я дадоха на другия ден... Тъй че доста време се е имунизирала с общи дрехи 😁

# 400
Моя не само, че ми го дадоха на другия ден Ами и беше пвит през цялото време

# 401
И на мен ми я дадоха на другия ден (раждах секцио).По време на целия престой (5дни),сестрите я обличаха,сменяха памперси ,къпеха и т.н.Единствено ми носеха АМ да я храня сама.

# 402
Моя син също го обличаха от болницата ,носих си само памперси и мокри кърпички. Не ми е проблем че е с техни дрехи,все пак се перат. Плюс това работя в същата болница и знам точно коя фирма ги пере. Макар че повечето пациентки в родилното са от ромски произход,нито аз нито някое от другите момичета българки имаха проблем в дрехите,защото пак казвам се перат естествено . Гладя дрехите ,но май повече за да не са намачкани,пък и си почивам като гладя. Не знам до кога ще гладя ,може би като порастне малко.

# 403
Здравейте! И аз идвам с въпрос.
Имаме кошара с люлеещ механизъм от АвМебели. Последно като я ползвахме сина ни беше малък и механизма се позлваше, сега се налага пак да ползваме кошара, но няма инструкции за спиране на механизма. Някоя от вас, ако ика такава или подобна кошара на същата марка, би ли ми казала как да го спра?

# 404
Мъжът ми сложи парче дърво и го зави с винтоверт Wink

Общи условия

Активация на акаунт