Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 245
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Бънджи и проходилка не съм купувала за бебето, дадоха ми, но на него не му харесаха и двете.

# 541
  • Beyond the stars
Проходилка ни подариха. Веднъж е слаган вътре. Ма той реално проходи рано и не му беше хич интересно в нея.
Бънджи не сме имали.

# 542
Ортопедът се изказа против проходилките, и това ни повлия да не вземем. Приятели ни дадоха тяхната, покрай друг багаж за бебето, но хич не се хареса от младежа. Като проходи чак му беше адски интересна, но от външната страна Simple Smile Бънджи не сме имали

# 543
  • Beyond the stars
Ортопедът се изказа против проходилките, и това ни повлия да не вземем. Приятели ни дадоха тяхната, покрай друг багаж за бебето, но хич не се хареса от младежа. Като проходи чак му беше адски интересна, но от външната страна Simple Smile Бънджи не сме имали

На нас ни каза, че не препоръчва , но ако решим да ползваме да е не повече от 20минути и да масажираме ахилеса след нея.

# 544
  • Бургас

Такова бънджи ли имате предвид?
С момчетата не съм ползвала, но за дъщеря ми поръчах. В проходилка няма да я слагам. Това ми се струва по-безопасно.

# 545
Имаме и двете и много се харесваха.В паяка я сложихме рано,но в момента в който започна да пълзи и да се изправя сама по мебелите отказа да влиза в него.В бънджито обаче й харесваше много.Бих казала,че беше една от успешните ни покупки.

# 546
  • Бургас
А кога започна да я слагаш в бънджито?

# 547
Нашето бънджи е на Мони, но е подобно на показаното.
Ние го купихме към 8мия му месец. Но той не скачаше в него. Реално, той започна да скача  едва на 2 г и половина. До тогава не успяваше да подскочи без да е хванат за нещо. Ама аз и не давах зор да скача. Сега не мога да го смъкна от леглото Wink

# 548
А кога започна да я слагаш в бънджито?
На 6 месеца.Сега е на 9++ ,но вече си играе с играчките права от външната страна 😁 Не иска да влиза вътре.

# 549
  • Бургас
Ясно, благодаря!
Аз не държа да скача, а просто да стои за малко на място различно от ръцете ми. 😃
Тя е малка още де, ще почака бънджито.

# 550
  • Beyond the stars
Ясно, благодаря!
Аз не държа да скача, а просто да стои за малко на място различно от ръцете ми. 😃
Тя е малка още де, ще почака бънджито.

Шезлонг ? Активна гимнастика ?

# 551
  • Бургас
О, въртя люлка, активна гимнастика, в кошарата под въртележката. Ама всичко бързо омръзва. Лошото е, че на вън в количката най-малко стои и прекараме повечето време вкъщи. Тя и вънка обича, но да е в мен на ръце. 😬

# 552
Олеее,много лошо така на ръце да се научат.Нашата госпожица пък изобщо не обича да я носим.Изнервя се.Шезлонга и гимнастиката така си останаха неизползвани.Вън обаче може да стои по цял ден 😁Дори млякото си не иска да пие като я държим.

# 553
  • София
За бънджито имайте предвид,че бебето без да скача,трябва да достига земята на пръсти,иначе се натоварват ставичките.
Вече не помня колко беше максималната височина на детето за Фишър прайс,мисля че в упътването му го четох това.

# 554
  • София
О, въртя люлка, активна гимнастика, в кошарата под въртележката. Ама всичко бързо омръзва. Лошото е, че на вън в количката най-малко стои и прекараме повечето време вкъщи. Тя и вънка обича, но да е в мен на ръце. 😬
Дълго време и малкият ми син беше така, раницата ми стана пръв помощник.

Общи условия

Активация на акаунт