Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 335
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, имате ли впечатления от възглавничките с черешови костилки срещу колики? Дали има ефект от тях? На ден изяждам поне по 2 кг череши и се замислям дали да не си направя?
Аз също се бях замислила да купувам такава, но няколко майки ми казаха, че са по-доволни от тази с гроздови семки и купих такава от ДМ за около 6 лв.

# 316
  • София
Ползвала съм възглавничка и с черешови костилки, и с гроздови семки. Облекчаваха го.

# 317
А тя реално как се ползва? До него ли се слага или на самото коремче?

# 318
Здравейте, а  кой точно модел на Нани, понеже и аз ги гледам в момента?
Детски матрак Нани Лукс.

# 319
А тя реално как се ползва? До него ли се слага или на самото коремче?

На коремчето, като предварително я затоплиш в микровълнова или както прецениш.

# 320
Ние сме кошара на Абдор и матрак Dream on, 12 см. Къде пише, че макс. дебелина на матрака трябва да е 10 см. и вие с кой модел на Арбор сте?
Аз пак с въпрос Simple Smile Някой ползва ли кошара на Адбор и с какъв матрак? Аз смятах да вземем Магнифлекс, но сега забелязах лепенка на кошарата,че максималната височина на матрака трябва да е 10см, а Магнифлекса е 12 см
Това е модела - Мондо. Пише го в упътването за сглобяване и имаше лепенка на едната табла.
https://www.arbor-bg.com/mebeli/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d … 0%bd%d0%b4%d0%be/

# 321
Ние я затопляне с ютия . Слагах е между мен и детето о той се успокояваше. Нашата е с гроздови семки от ДМ

# 322
И ние сме с модел Мондо, сега видях, има го в хартиените инструкции, но не и в тези онлайн на сайта им. Ние пробвахме с нашия матрак, 12 см. и няма проблем, но ако се чудии, най-добре ги питай. 
Ние сме кошара на Абдор и матрак Dream on, 12 см. Къде пише, че макс. дебелина на матрака трябва да е 10 см. и вие с кой модел на Арбор сте?
Аз пак с въпрос Simple Smile Някой ползва ли кошара на Адбор и с какъв матрак? Аз смятах да вземем Магнифлекс, но сега забелязах лепенка на кошарата,че максималната височина на матрака трябва да е 10см, а Магнифлекса е 12 см
Това е модела - Мондо. Пише го в упътването за сглобяване и имаше лепенка на едната табла.
https://www.arbor-bg.com/mebeli/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d … 0%bd%d0%b4%d0%be/

# 323
  • Пловдив
И аз зяпочнах да отделям костилки от череши, но понеже и вишни консумирам се зачудих те може ли да се ползват?

# 324
Мамита здраввйте някой може ли да каже ако е ползвал този омекотител при новородено. В магазина ми казаха че бил подходяш за бебета.

# 325
  • Бургас
Аз не използвам никакъв омекотител за бебето. Особено за новородено не е добра идея да се използва какъвто и да е.

# 326
И ние сме с модел Мондо, сега видях, има го в хартиените инструкции, но не и в тези онлайн на сайта им. Ние пробвахме с нашия матрак, 12 см. и няма проблем, но ако се чудии, най-добре ги питай.  
VictoryK, добре ли пасва вашия матрак в кошарата?
nikoleta38, на всички лекции, на които съм била омекотителят се отрича категорично за бебета и аз никога не съм ползвала.

# 327
  • Пловдив
От този израелския има серия за бебе прах и омекотител. Аз съм доволна от продуктите им. Ако гладиш дрехите не виждам проблем да ползваш омекотител. По принцип го отричат някои хора заради развитие на алергии, но така или иначе е модерно последните години обриви, хрема и т.н., където не могат да установят от какво са да ги класират като алергия.

# 328
Аз позлвам Тео Бебе, но ползвам и омекотител от самото раждане и проблем не съм видяла вече повече от година.

# 329
Anichka 89, ние го пробвахме веднъж за кратко и беше паснал добре. След месец живот и здраве, ще мога да ти кажа със сигурност Simple Smile.
VictoryK, добре ли пасва вашия матрак в кошарата?
nikoleta38, на всички лекции, на които съм била омекотителят се отрича категорично за бебета и аз никога не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт