Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 108
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,
Да попитам за съвет - ще ползваме сгъваема кошара с две нива за легълце, с хубав допълнителен матрак. Матракът се слага върху твърдата подплатена подложка, която си идва с кошарата, нали? И на двете нива?

И се чудех горното ниво мога ли да го изпера на ръка с бебешки сапун? То се сваля изцяло с цип и е просто полиестерен текстил с мрежичка.

Прала съм горното ниво в пералня, никакъв проблем.

# 706
И на мен не ми се даваха 500 лв за кошарата на chicco next to me и си я взех за 220 лв от олкс и беше супер запазена.  Взех си от там и гнездото на cocoonababy, което ново е над 300 лв.

RoseBlossom, може ли да споделите мнение за гнездото на cocoonababy? Чудя се дали да не погледна и аз в олх за него, но честно казано ме притеснява това, че бебето трябва да лежи по гръб и съответно се притеснявам да не се задави или да не му се сплеска отзад главичката... Май звуча малко налудничаво, но...  GrinningGrinning

# 707
Момичета, нахлувам в темата да питам дали случайно този модел на Avent е наличен в Бг.Аз вече търсих, мисля че го няма все още, дали пропускам някой сайт? Не е за мен, за приятелка, която чака бебе, в чужбина живее. Харесала си го е, но и при нея го няма наличен
Този SCD843/26 :

# 708
Be_special, от ave room купихме визуално същият, но номерът на модела е различен. Възможно е точно същият модел да не се предлага в БГ. Проучете как стои въпроса с международна гаранция, защото ние нашия го давахме на рекламация.

# 709
Купихме обикновена камера на Шаоми за 80 лв., върши същата работа като бебефона. Има звук, връзваш с приложение и си гледаш бебока, има и нощен режим.

# 710
Zila1, с приложение значи, че трябва да имаш интернет? Питам от чисто любопитство, защото много приятели ме питат с какъв бебефон съм, пък аз хем съм доволна, хем с резерви. На Авент много ми допадна това, че не е нужно да имаме интернет, например като сме по хижи и подобни. Имаше и модел с приложение. Друг плюс са приспивните мелодии, обратна връзка с микрофон за бебето - много пъти съм му казвала да ляга като се върти много, както и това, че показва температура. Еко режимът реагира много бързо и дисплеят се включва веднага при малък шум или движение. Минусът, на първо място е цената. Не е чак невероятният уред. Батерията държи, но пък слабо място е жакчето за зареждане. Скапа се преди края на гаранцията, но пък я уважиха с директна замяна, сега ще си отгледаме второ бебе с него. Дразни ме също, че не показва час. Ами за тези пари с този дисплей, какво пречеше един часовник да сложат... Дано съм била полезна на някого Simple Smile

# 711
И на мен не ми се даваха 500 лв за кошарата на chicco next to me и си я взех за 220 лв от олкс и беше супер запазена.  Взех си от там и гнездото на cocoonababy, което ново е над 300 лв.

RoseBlossom, може ли да споделите мнение за гнездото на cocoonababy? Чудя се дали да не погледна и аз в олх за него, но честно казано ме притеснява това, че бебето трябва да лежи по гръб и съответно се притеснявам да не се задави или да не му се сплеска отзад главичката... Май звуча малко налудничаво, но...  GrinningGrinning

Здравейте, ние също сме с такова гнездо, за мен това е най-добрата покупка за бебето. Вече е на месец и спи само в това гнездо.
Антирефлуксно е, има наклон, няма начин да се задави, а относно спесканата отзад главичка - не съм забелязала сплескване, на нашето главичката винаги е настрани.
В Амазон може да се намери на мн добра цена.

# 712
Точно така! Наклона е на 30 градуса, води се антирефлуксно. Ще споделя дали бебето ще го хареса. Пише, че може да се ползва до 3-4 месец или до тогава, когато бебето започне да се обръща. Самото гнездо изглежда добре измислено, бебето би трябвало да лежи доста сгушено от всички страни, с повдигнати крачета.

# 713
Zila1, с приложение значи, че трябва да имаш интернет? Питам от чисто любопитство, защото много приятели ме питат с какъв бебефон съм, пък аз хем съм доволна, хем с резерви. На Авент много ми допадна това, че не е нужно да имаме интернет, например като сме по хижи и подобни. Имаше и модел с приложение. Друг плюс са приспивните мелодии, обратна връзка с микрофон за бебето - много пъти съм му казвала да ляга като се върти много, както и това, че показва температура. Еко режимът реагира много бързо и дисплеят се включва веднага при малък шум или движение. Минусът, на първо място е цената. Не е чак невероятният уред. Батерията държи, но пък слабо място е жакчето за зареждане. Скапа се преди края на гаранцията, но пък я уважиха с директна замяна, сега ще си отгледаме второ бебе с него. Дразни ме също, че не показва час. Ами за тези пари с този дисплей, какво пречеше един часовник да сложат... Дано съм била полезна на някого Simple Smile
Да, трябва ти интернет, има двупосочно аудио. Температура не показва, движенията си ги чуваш така или иначе. Няма мелодии. За мен си струва, защото засега не пътуваме често и ако се пътува, ще е по места с интернет. Значително по-малко е като инвестиция.

# 714
Купихме обикновена камера на Шаоми за 80 лв., върши същата работа като бебефона. Има звук, връзваш с приложение и си гледаш бебока, има и нощен режим.
И ние сме с обикновена камера, не бебефон

# 715
а cocoonababy къде го слагате, когато  е за нощен сън ?

# 716
а cocoonababy къде го слагате, когато  е за нощен сън ?

В кошарата/леглото.

# 717
Предполагам е като другото гнездо, може в кошарата, може на вашето легло до теб, аз като бях бременна не бях чела за него, но ако върна времето назад бих го взела❤Все още ползваме обикн.гнездо, спи на леглото до нас❤може би мога да я науча в кошарата й, но ми е спокойно като е пред погледа ми, а за кошарата трябва да ставам.

# 718
Предполагам е като другото гнездо, може в кошарата, може на вашето легло до теб, аз като бях бременна не бях чела за него, но ако върна времето назад бих го взела❤Все още ползваме обикн.гнездо, спи на леглото до нас❤може би мога да я науча в кошарата й, но ми е спокойно като е пред погледа ми, а за кошарата трябва да ставам.
Ами защото пише, че не е походящо да се слага на мека повърхност и за това помислих, че не е подходящо да си го сложа на спалнята до мен.

# 719
Момичета, нахлувам в темата да питам дали случайно този модел на Avent е наличен в Бг.Аз вече търсих, мисля че го няма все още, дали пропускам някой сайт? Не е за мен, за приятелка, която чака бебе, в чужбина живее. Харесала си го е, но и при нея го няма наличен
Този SCD843/26 :

Мисля,че някой го продаваше в олкс-а. Понеже и аз купувах наскоро бебефон.

Общи условия

Активация на акаунт