От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 2

• 41 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Ivkonst2017. Не може да пишеш два последователти поста. Миенето при различните марки идва от това как са разположени перките, колко налягане прави помпата и дали датчика за мръсотия работи добре. Затова много малко хора ги взимат на впреднит тея неща и не са доволни.

Ами и аз не ги вземам на предвид, не съм толкова наясно с техническите характеристики на машините и за това търся тук мнения от сорта “ей това го полвам една/две години, мие много добре, прави еди си какво доволен съм”

Ще върна и Миелето към вариантите. Днес утре ще ида до някой магазин да питам и консултантите какво мислят, но на тях не им вярвам особено

# 316
Ivkonst2017. Не може да пишеш два последователти поста. Миенето при различните марки идва от това как са разположени перките, колко налягане прави помпата и дали датчика за мръсотия работи добре. Затова много малко хора ги взимат на впреднит тея неща и не са доволни.

Ами и аз не ги вземам на предвид, не съм толкова наясно с техническите характеристики на машините и за това търся тук мнения от сорта “ей това го полвам една/две години, мие много добре, прави еди си какво доволен съм”

Ще върна и Миелето към вариантите. Днес утре ще ида до някой магазин да питам и консултантите какво мислят, но на тях не им вярвам особено
Аз съм много доволна от тази . Наистина мие и суши прекрасно .https://www.aeg.bg/kitchen/dishwashing/dishwashers/free-standing … asher/ffb62400pm/

# 317
  • Варна

Днес утре ще ида до някой магазин да питам и консултантите какво мислят

Какъв оксиморон...

# 318
Консултантите мислят какво трябва да изчистят като бройки.

# 319
Тези консултанти !!!!ПРЕСНТАНЕТЕ ДА ГИ СЛУШАТЕ !!!!!!АКО НЯКОГА ГОВОРИТЕ С ТЯХ ТЕ ВЕДНАГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА ВИ КАЗВАТ ЧЕ ИЛИ ТЕ ИЛИ НЯКОЙ ТЕХЕН ПРИЯТЕЛ ИМА СЪЩИЯ УРЕД .

# 320
  • Велики Преслав
Предлагам тези които се доверяват на консултанги да не пишат тук, защото отнемат времето на хората и пълнят темата с празни приказки. Нека си вярват на тях.

# 321
Не съм казал, че им вярвам не разбрах защо скочихте всички

# 322
  • Велики Преслав
Хубаво, тогава защо ще ги питаш какво мислят.

# 323
Защо пък да не пита човекът консултантите, пък вече публично ще го линчуват някои - що за агресия!
Преди почти две години, когато си избирах пералня, сондирах мнения и препоръки и оттук, и от консултант в магазина. И, о, чудо - консултантът даваше съвсем адекватни съвети.
Един интелигентен човек черпи информация от няколко източника, за да вземе адекватното решение.
За съжаление и тук, и между консултантите има такива, които дрънкат пълни глупости - отново се надявам, че всеки нормално интелигентен ще ги разпознаем няма да им се връзва на бръщолевенията.

# 324
Vasil, а аз предлагам да смекчиш малко тона. И в тази и в другата тема си доста груб.

# 325
Така. Ходих в технололис с един познат, който е работил преди в Зора управител и грам нямах идея, че се интересува от техниката, но като му казах защо отиваме ме засипа с една огромна плеяда информация(направо ме хвърли в тъча).

Според него БОШа са абсолютно без конкуренция като качество/цена(само Миеле били по-добри но на много по-висока цена), но имало значение дали модела е произведен в Полша или Германия. Онази от линка горе била в Полша, но и тя не е лош вариант. АЕГто той ми каза, че се очаква да мие по-зле от БОШ модела, защото пести вода. Също така на бошовете водата им минавала през някакъв контейнер така, че помпата винаги да работи с достатъчно вода. Имали и някаква система да дробят по-добре таблеткта, която не я разбрах как работи.

Посочи ми друг модел в магазина, който според него бил по-добър, защото ползва някакви заулитни кристали(не запомних за какво служат), произвежда се в Германия и не се отварял при сушене, което пазило шкафа. Единствения негатив, е че за разлика от полската няма връзка с интернет. Сто лв е по-скъпа:

Някой ползвал ли е тази от снимката?

# 326
Ivkonst, за техническата информация не се меся, но от личния ми опит (даже скоро написах в темата) - при автоматично отваряне на вратата не се измята врата/плот от влагата, просто защото не се отделя влага, а само топлина. Три години ползвам съдомиялна на този принцип.
Потребители, ползващи сушене със зеолит (технология за сушене) казват, че не са очаровани от резултата. Нека пак се включат, ако греша.

# 327
  • София
Скрит текст:
Така. Ходих в технололис с един познат, който е работил преди в Зора управител и грам нямах идея, че се интересува от техниката, но като му казах защо отиваме ме засипа с една огромна плеяда информация(направо ме хвърли в тъча).

Според него БОШа са абсолютно без конкуренция като качество/цена(само Миеле били по-добри но на много по-висока цена), но имало значение дали модела е произведен в Полша или Германия. Онази от линка горе била в Полша, но и тя не е лош вариант.
АЕГто той ми каза, че се очаква да мие по-зле от БОШ модела, защото пести вода.
Скрит текст:
Също така на бошовете водата им минавала през някакъв контейнер така, че помпата винаги да работи с достатъчно вода. Имали и някаква система да дробят по-добре таблеткта, която не я разбрах как работи.

Посочи ми друг модел в магазина, който според него бил по-добър, защото ползва някакви заулитни кристали(не запомних за какво служат), произвежда се в Германия и не се отварял при сушене, което пазило шкафа. Единствения негатив, е че за разлика от полската няма връзка с интернет. Сто лв е по-скъпа:

Ами не е вярно това. Аз съм с АЕГ и смея да твърдя, че мие отлично, вкл. загорени и трудни за миене. Нищо не плакна на ръка. Всичко блести. Как този резултат е по-лош от на Бош? Не казвам, че Бош не мият. Те и Самсунг мият тлично. Вече разликата е в кошници, перки, разпределение и т.н. - всеки има различни изисквания и нужди.
Скрит текст:
Ivkonst, за техническата информация не се меся, но от личния ми опит (даже скоро написах в темата) - при автоматично отваряне на вратата не се измята врата/плот от влагата, просто защото не се отделя влага, а само топлина. Три години ползвам съдомиялна на този принцип.
Потребители, ползващи сушене със зеолит (технология за сушене) казват, че не са очаровани от резултата. Нека пак се включат, ако греша.
Потребителката беше една и не беше доволна от миенето, а не от сушенето и след като обясни как ползва машината и казах къде греши, но тя си държеше на нейното.

# 328
  • Велики Преслав
Нещо не разбрах каква е тази система за дробене на таблетките. Някаква нова. При всички е една и съща. Едно капаче се отваря тя пада и това е

# 329
Скрит текст:

Според него БОШа са абсолютно без конкуренция като качество/цена(само Миеле били по-добри но на много по-висока цена), но имало значение дали модела е произведен в Полша или Германия. Онази от линка горе била в Полша, но и тя не е лош вариант.
АЕГто той ми каза, че се очаква да мие по-зле от БОШ модела, защото пести вода.
Скрит текст:
Също така на бошовете водата им минавала през някакъв контейнер така, че помпата винаги да работи с достатъчно вода. Имали и някаква система да дробят по-добре таблеткта, която не я разбрах как работи.

Ами не е вярно това. Аз съм с АЕГ и смея да твърдя, че мие отлично, вкл. загорени и трудни за миене. Нищо не плакна на ръка. Всичко блести. Как този резултат е по-лош от на Бош? Не казвам, че Бош не мият. Те и Самсунг мият тлично. Вече разликата е в кошници, перки, разпределение и т.н. - всеки има различни изисквания и нужди.
Скрит текст:
Потребителката беше една и не беше доволна от миенето, а не от сушенето и след като обясни как ползва машината и казах къде греши, но тя си държеше на нейното.

И аз помня това мнение, но нещо не намирам точния модел - в последните страници беше написано нали? Това мнение само малко ме разколеба за бош като марка за миялна

Според вас тя не е ползвала правилно машината така ли?

Имате ли модела на машината й? Подозирам, че е същата, която моя приятел ми препоръча защото цената беше същата

Общи условия

Активация на акаунт