От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 2

• 42 218
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Vanessa06 толкова пари за Уърпул за мен не си заслужават - за толкова ще вземеш Bosch . Но ти каза , че искаш за по-малко пари - по-добре вземи Електролукс отколкото Уърпул .

# 601
Почти винаги мия нощем, т.е. след вечеря пускам, въобще не ме бърка колко време има до края. Не за всеки е екстра това.

# 602
  • София
Момичета,  ще си купувам съдомиялна тип кубче. В техномаркет ми казаха, че whirlpool“  "са най-добри, но ми се ще да чуя мнения  на мами. Виждам, че според анкетата ""Bosh" взимат приза, но не е ясно кой кога си е дал гласа, пък и да чуя мнение, а не само гласуване.
Благодаря!

# 603
  • Варна
В техномаркет ми казаха, че whirlpool“  "са най-добри

JoyJoyJoy

В Техномаркет им кажете да се застрелят !

Понеже постоянно се дъвче едно и също нещо,защото всеки иска да му се снесе информация на готово (очевидно е ,че не сте прочели темата) ,моля прочетете поне последните 20 страници и ще ви стане ясно,че не е случаен резултата в анкетата Simple Smile

П.П: И крайно време е да се спре с този феминизъм във форума Stuck Out Tongue Winking Eye Отдавна не сте само "Мами" и "момичета" тук JoyJoyJoy

# 604
В техномаркет ми казаха, че whirlpool“  "са най-добри

JoyJoyJoy

В Техномаркет им кажете да се застрелят !

Понеже постоянно се дъвче едно и също нещо,защото всеки иска да му се снесе информация на готово (очевидно е ,че не сте прочели темата) ,моля прочетете поне последните 20 страници и ще ви стане ясно,че не е случаен резултата в анкетата Simple Smile

П.П: И крайно време е да се спре с този феминизъм във форума Stuck Out Tongue Winking Eye Отдавна не сте само "Мами" и "момичета" тук JoyJoyJoy
То във всяка тема е така . Хората изобщо не четат назад .
Момичета,  ще си купувам съдомиялна тип кубче. В техномаркет ми казаха, че whirlpool“  "са най-добри, но ми се ще да чуя мнения  на мами. Виждам, че според анкетата ""Bosh" взимат приза, но не е ясно кой кога си е дал гласа, пък и да чуя мнение, а не само гласуване.
Благодаря!

Благодаря!

Бош и АЕГ са най–добрите според мен .

# 605
  • София
Аз днес се разходих за вградена миялна и по съвет от тук да си огледам и кошниците, да избера коя ще ми е удобна и т.н. Еми, много дървени ми се сториха повечето. Никак не се плъзгат "мазно", повдигането на нивата на втората кошница също не е лесно, както е описано по сайтовете. За да промениш движещите части има лостчета, захващачи някакви и пак си отнема време, че доста затегнати ми се видяха някои. Дали с времето се раздвижват? Само една Miele харесах в това отношение. Плавно, удобно всичко. Е, нямаше индикатор за време, но... Спира ме това, че тук четох, че имат големи проблеми със сервиза тази марка. Не знам. Ще ходя още явно. Може и в конкретните модели да е бил проблема.

# 606
Аз скоро не бях сменяла нивото на кошницата, вчера ми се наложи, ама не помнех как съм го правила. Видях отстрани на кошницата двете лостчета с червено...натиснах ги, ама вместо надолу или нагоре аз по скоро напред и назад местих кошницата и аха да се откажа...не ми беше толкова важно и то взе че стана и то много лесно...кошницата вече беше пълна с чаши и купи.
Така че лесно било, ама ако го правиш правилно 😁

# 607
  • София
То не е само нивото, защото, вярно, и на мен не ми се струва често използвана функция. Ама и останалите части ми изглеждаха някак "сделани" Joy И един Бош гледах, от последните модели, нарочно реших да сравня...Ами и той имаше едни джвъчки за освобождаване на подвижните държачи за чинии, които си бяха пипкави... Не, че е толкова важно всъщност. Просто ми стана интересно дали с времето се "разработват" тези механизми, защото все пак като са нови е нормално да са по-затегнати.

# 608
  • София
Момичета,  ще си купувам съдомиялна тип кубче. В техномаркет ми казаха, че whirlpool“
Скрит текст:
"са най-добри, но ми се ще да чуя мнения  на мами. Виждам, че според анкетата ""Bosh" взимат приза, но не е ясно кой кога си е дал гласа, пък и да чуя мнение, а не само гласуване.
Благодаря!
[/color]
Уърпул? Satisfied Сериозно? Joy
При кубчетата няма особен избор на марки и модели. Аз бих заложила на АЕГ.
@ - sadlady - на моята това местене го правих, когато я купих - от любопитство. После върнах позицията както си беше и от тогава не ми се е налагало да я местя, дори и за най-голямата тава, тази от фурната. Това е последното което бих гледала. За мен водещо беше трета кошница за прибори, за да ми е свободно долу и трета перка най-отгоре. Но това за мен, ти си прецени за теб.

# 609
Уърпул нямат миялни кубчета .

# 610
  • София
Благодаря!

Аз съм с кубче Bosch и съм много доволна.

Ако те интересува нещо конкретно, пиши и ще помагам.

# 611
На Миле действително са най-удобни и най-леко се движат. Пък и много добре мият.
Със сервиза няма никакви проблеми с комуникацията. Стига естествено, преди това да сте посетили психиатър и да си вземете успокоителни. Иначе могат да ви скъсат нервичките.
Само заради сервиза се отказах от тяхната миялна.

# 612
Аз ползвам Miele 60см за вграждане, наистина кошниците се движат супер гладко, доста по-гладко от Бош и АЕГ. Също така са супер удобни за подредба. Мие и суши добре, дано в близките 5 години да не се налага да и ползвам сервиза.
Аз съм фен и на AEG и Electrolux като качество на измиване и сушене.
Ползвал съм и Hotpoint-ariston, която спада към Whirlpool. Категорично няма нищо общо като качество на изработка и миене, да не говорим за сушене с Miele, Aeg и Electrolux, предполагам и Bosch.

# 613
  • Велики Преслав
На Миеле кошниците се плъзкат мазно защото са на ролки които са плаващи.
  А иначе аз на моята никога не съм и сменял височината на кошницата. Мисля, че така са си идеални. 
  За сушенето, ами АЕГ не съм ползвал системно, но като правя прилики и разлики, Между ново Беко и нова миялна Бош със Зеолит, бекото суши по-добре. Стария Бош също.

# 614
  • София
А защо другите не ги правят с плаващи? Толкова ли са по-скъпи? Все пак и Бош, и АЕГ имат модели по 2000 лв, например. Както казах, не е особено важно, но ми е любопитно.

А в магазина ми казаха, че сервизът на АЕГ не е по-читав от този на Miele. То, да не му се налага на човек, де... Ясно, че всеки се опитва да си продаде стоката.

Общи условия

Активация на акаунт