От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 2

• 41 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Купувайте си БЕКОта вместо Бош и АЕГ . Просто разберете че сега може да сте доволни но ще видя какво ще кажете след 2 години .

# 451
Аз пак да си побутна питането- Къде точно откривате информация къде се произвежда уреда?Ако съм в магазина ,добре ще търся надпис върху уреда.Ама онлайн ,как да видя държавата от която произлиза?Или по цената?Щом е скъпо е Германия примерно?Малко ми е странно?

# 452
  • Варна
Странно ти е защото това си е твоята логика,която обаче не е вярна 😊
Гледа се в официалните страници на марката,въпреки,че не всички производители пишат страна на произход в сайтовете си.
Примерно за Bosch нищо не пише в официалния им сайт,но във veto.bg (което им е нещо като представител на марката) си пише страна на произход.

# 453
От кода на самата машина се разбира. Какво пишат фирмите не винаги е вярно.

# 454
Купувайте си БЕКОта вместо Бош и АЕГ . Просто разберете че сега може да сте доволни но ще видя какво ще кажете след 2 години .

Като гледамс бош хората и след две години са доволни. Специално тези две марки имат гаранция по 5

# 455
  • Велики Преслав
Тя си е  изпатила от тях, но не е хубаво да ги плюе толкова. За парите си имат доста екстри.
  А иначе и по устройство не са лоши. Например, на Беко, най лесно се сменят частите.

# 456
  • На брега на реката
ivkonst2017,  ти избра ли си машинка вече? 
Бих се радвала да споделиш тук, както и в другите теми, какъв избор на уреди направи.
Питам, не от любопитство, а понеже направи доста сериозно проучване и това би било полезно и за други потребители!

Относно Беко, и аз писах. Изключително бях доволна, от качеството на измиване /Боша не го може/. С Беко  нямам неизмита тава, докато с Боша имам и то често.  Другото което ми направи впечатление е, че всички тави и тенджери, които ползвах, станаха като нови. Изсушаването беше добро, изключая пластмасата, но наистина се развали 2 пъти за 5 години и другото, което ми направи впечатление е, че започна да излиза ръжда по кошниците / в крайчатата на металните ограничители за чиниите/.

# 457
Тя си е  изпатила от тях, но не е хубаво да ги плюе толкова. За парите си имат доста екстри.
  А иначе и по устройство не са лоши. Например, на Беко, най лесно се сменят частите.
Не само веднъж . И на мен преди 5 години ми беше любимата марка ама я развалиха .  Първата ми пералня БЕКО издържа 14 години с 3 ремонта . Бях много доволна . Накрая се развали и за ремонта искаха 150 лв . Отказахме и взехме второ БЕКО . Работи две години и почнаха проблемите .  Лошото беше че тогава бяха с  2 години гаранция .
Направо я махнахме и купихме нова . Според мен Уърпул е много по добра марка от БЕКО . Казвам Уърпул защото
и те имат много опции и са на нормални цени . Вече след два развалени уреда БЕКО не искам и  да я чуя тази марка.

# 458
ivkonst2017,  ти избра ли си машинка вече? 
Бих се радвала да споделиш тук, както и в другите теми, какъв избор на уреди направи.
Питам, не от любопитство, а понеже направи доста сериозно проучване и това би било полезно и за други потребители!

Относно Беко, и аз писах. Изключително бях доволна, от качеството на измиване /Боша не го може/. С Беко  нямам неизмита тава, докато с Боша имам и то често.  Другото което ми направи впечатление е, че всички тави и тенджери, които ползвах, станаха като нови. Изсушаването беше добро, изключая пластмасата, но наистина се развали 2 пъти за 5 години и другото, което ми направи впечатление е, че започна да излиза ръжда по кошниците / в крайчатата на металните ограничители за чиниите/.

Избрах си да, онзи БОШ който беше за 1200лв със зеолита, даже сега в техномикс е на 1156. Но кухнята ще е готова най-рано средата на февруари, така че не мога скоро да дам мнение.

От всичко, което прочетох и разпитах за такъв бюджет категорично клоня към БОШ. Изглежда ми, че имат най-добри помпи, повечето хора, казват че мият уникално добре и за тези про предлагат най-много екстри

# 459
  • Велики Преслав
Като свърши гаранцията я пази много, че ако изгори помпа или нагревател, започват едни сълзи, сополи и други. ( двете вървят комплект на цена около 300 лева.)

# 460
Като свърши гаранцията я пази много, че ако изгори помпа или нагревател, започват едни сълзи, сополи и други. ( двете вървят комплект на цена около 300 лева.)

Еми все пак има 5 години гаранция за разлика от повечето други марки включително и великото Миеле, освен това не знам какво значи пази я и през другото време няма да я ритам 😁
Ще си я ползвам нормално пък до когато изкара, а и 300лв не звучи толкова жестоко ако работи отлично до тогава

# 461
  • Велики Преслав
На тебе може и да не ти звучат, но има хора на които им звучи точно така.

# 462
  • София
И това са хората, които дават по 1200 лв за миялна, вместо 600?

# 463
  • Велики Преслав
Нещо такова да.

# 464
На тебе може и да не ти звучат, но има хора на които им звучи точно така.

Не че ми се дават 300лв, но това първо е след 5 години, второ е ако, трето тсзи миялна я вземам за удобство и искам да работи максимално добре, иначе ще се ядосам и 600лв да съм дал за нея и наистина ще искам да я сритам 😁

Общи условия

Активация на акаунт