Юлчето порастна вече, става палаво хлапенце! (Тема 4)

• 17 295
  • 537
  •   1
Отговори
# 150
И ние сме с 3 твърди хранения и 2 АМ. Не че не и давам да хапва по някоя бисквитка или нещо подобно. Най- странното е, че яде с мен филийка препечена и тн, обаче ако в пюрето има по- едри неща ги плюе , вади ги с ръка и чак и се гади... Защо не знам.. Днес бяхме на консултация. Педи каза да започна да и давам от нашата храна и да яде с нас.. Обаче как, като ние ядем с много сол, а ако и отделя на Мел, без подправки, не иска да яде.. Имам големи колебания 😤🔫
ние пък не ядем нищо друго освен чорба и манджа с картоф... готвя за всички.. слагам по малко сол а на нас ако ни е безсолно си солим.. но ние ядем съвсем безсолно. Пюретата ги спрях в края на 7ми месец, защото само изхвърлях и ми омръзна.. храна с пръсти давам бисквитка, кекс.. някоя царевична пръчица.. хапва ги и кучето храни и така 😅

Снежи, при това хранене колко кърмения имаш? Simple Smile

# 151
..Най- странното е, че яде с мен филийка препечена и тн, обаче ако в пюрето има по- едри неща ги плюе , вади ги с ръка и чак и се гади... Защо не знам..

Абсолютно същото е при нас. Бисквитка, солета, хляб яде като си отхапва парченца, плодове примерно също яде като й давам на малки парченца. Но усети ли в пюрето нещо по-едро, веднага реагира като че ще повръща и не иска да опита и лъжица повече. Не знам и аз какво да правя.

# 152
  • София
АБКМ е алергия към белтъка на кравето мляко. Направи алергия към краве продуктите и в момента единственото млечно нещо, което може да яде е овче сирене.
На нас ни изби първото зъбче миналата седмица, но отдавна си хрупаме солетки и бисквитки. Плодовете ѝ давам на парчета. Обожава пюретата на Гербер с малки парчета вътре, а вече се мръщи на гладко пасираните. От нашата храна съм предлага рядко, когато е нещо, което става и за нея. Много се радва като ѝ давам нещо от масата. Супите не ги харесва. За СЗ хапва каша с настърган плод. Не знам навън какво мога да ѝ предложа, че да отложим СЗ за по-късно и след сън да се нарадваме на децата на площадката (спим навън, че вкъщи след 30-40мин е отворила очи и после е супер кисела).
Ние бяхме на 3 твърди хранения и 3 кърмения, но покрай тези зъби се кърмим по повече през нощите за успокоение. Не знам вече дали ѝ достига и кърмата, но педиатърката каза, че си наддава добре и така се успокоявам.

# 153
  • София
Момичета, кажете ми нещо, което действа за зъби. В момента сме отворили очи и няма приспиване. Преди това се мъчих 1 час, но отвори ли очи и край...не знам вече къде се намирам

# 154
Момичета, кажете ми нещо, което действа за зъби. В момента сме отворили очи и няма приспиване. Преди това се мъчих 1 час, но отвори ли очи и край...не знам вече къде се намирам
Гелът на Бочко успокоява за момент, ако е много тежко положението давам половин доза Панадол за възрастта на детето.

# 155
Вече наистина повярвах, че всичко идва от зъбите. Гела на Бочко, помагаше уж, ама не кой знае колко.. 5 м. пробиваше горен зъб, будеше се през 10 мин. с рев.. Откачах ! Е, проби гадината мръсна ! Долните 2 не ги усети, излязоха заедно и нямаше проблем, но горните са ужас ! Та лек, няма ! 😷 Сега вече си спи почти непробудно, но графика ни е страхотен ! В 3-4 сутринта си пие млякото за закуската 😒, после играем час и тогава заспива пак.. Забавата е жИстока !

# 156
АК47, тоя номер със закуската в 3-4 колко пъти сме го играли... И после приспиване 40-60 мин. Сега като стане между 5:30 и 6, направо се радвам. Joy

# 157
АК47, тоя номер със закуската в 3-4 колко пъти сме го играли... И после приспиване 40-60 мин. Сега като стане между 5:30 и 6, направо се радвам. Joy
Уффф, аз ако не и дам мляко, ако пропусне да се събуди и ставаме в 6ч. и се чудим какво да правим, за да не събудим целия блок. А като се събуди в 3 и после ставаме към 7:30 което е мааалко по - добре от 6 😞.. Имахме си прекрасен режим, но всичко вече е минало 😄

# 158
И ние сме с 3 твърди хранения и 2 АМ. Не че не и давам да хапва по някоя бисквитка или нещо подобно. Най- странното е, че яде с мен филийка препечена и тн, обаче ако в пюрето има по- едри неща ги плюе , вади ги с ръка и чак и се гади... Защо не знам.. Днес бяхме на консултация. Педи каза да започна да и давам от нашата храна и да яде с нас.. Обаче как, като ние ядем с много сол, а ако и отделя на Мел, без подправки, не иска да яде.. Имам големи колебания 😤🔫
ние пък не ядем нищо друго освен чорба и манджа с картоф... готвя за всички.. слагам по малко сол а на нас ако ни е безсолно си солим.. но ние ядем съвсем безсолно. Пюретата ги спрях в края на 7ми месец, защото само изхвърлях и ми омръзна.. храна с пръсти давам бисквитка, кекс.. някоя царевична пръчица.. хапва ги и кучето храни и така 😅

Снежи, при това хранене колко кърмения имаш? Simple Smile
сутрин в 5 и вечер към 11.. ако много мрънка и неиска да заспи на обяд пак предлагам колкото да заспи.. но той колкото и да се е наял иска да засуче.. успокоява го.. аз се притеснявам, че неиска да закусва, става в 9.30-10:00 ако закуси пък не иска обяд.. някакво шантаво ми е така.. иначе си върви добре 12кг е сега на 26ти прави 11м

# 159
  • София
sneji.23 колко пъти твърда храна хапва на ден? На моята когато и каквото предлагам си хапва и затова си мисля, че 3 твърди храни не ѝ стигат, а кърма вече не знам колко имам.

# 160
sneji.23 колко пъти твърда храна хапва на ден? На моята когато и каквото предлагам си хапва и затова си мисля, че 3 твърди храни не ѝ стигат, а кърма вече не знам колко имам.
И Мелани е така, не се притеснявай ! Не е на кърма, но Ам е по 210мл., а когато и да е яла, ако и дам нещо ще го изяде.. Сутринта яде попара в 8и30, после аз закусвах в 9 и тя яде от мойте филийки 😒.. Как да не и дам, а няма къде да я оставя докато аз ям.. Само обикаля покрай мен и ме дърпа за краката и то ми стане тъпо и и дам.. 😞

# 161
обяд, след обяд и вечер, но яде малко.. ако му сипя едно черпаче супа-яде половината с един сухар..а през другото време каквото ядем иска и той.. даваме му, защото иначе се сърди и реве.

# 162
  • София
Да съм спокойна значи. Аз гледам да наблягаме и на плодовете. Давам ѝ по 2-3 пъти на ден между храненията. Като сме на вън си хруска солети или бисквити. От нашите манджи много рядко ѝ давам, че доста от нещата не може да яде. От 2 дена ѝ правя кисел, но нещо не ѝ харесва, повече от 4-5 лъжици не хапва. Скоро възнамерявам да се запишем на кухня. Надявам се да ѝ хареса и да си хапва, че да има по-голямо разнообразие.

# 163

Здравейте, при нас имаше ефект Камилия, хомеопатични е, лекарската ни го препоръча. Преди това не искаше да яде и да спи с дни. След тези дозички имаше голям ефект, понеже три зъба на веднъж излязоха.

# 164
  • София
Благодаря ти sun*! Ще ги пробвам, че на всеки час през нощта е мрънкане.

Общи условия

Активация на акаунт