Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 9 060
  • 256
  •   1
Отговори
# 30
Достатъчно хидратирана ли е кожата на лицето ви? Споделете ни вашите ежедневни правила за добре хидратирана кожа на лицето

Не я чувствам достатъчно хидратирана , нанасям силно хидратиращ дневен крем за лице сутрин , той попива веднага , но не е достатъчно и затова нанасям вечер още веднъж . Не слагам продукти , които ще изсушат кожата ми или ще запишат порите й.

# 31
Да, струва ми се, че е достатъчно хидратирана кожата на лицето ми. Ежедневни правила за добре хидратирана кожа на лицето: След почистване, напръсквам с флорална вода, нанасям серум с хиалуронова к-на и завършвам с хидратиращ крем.

# 32
При поява на някакви заболявания и дда се поддържа кожата, пак си излизат белезите, иначе се старая да я подпомагам с кремове за хидратация

# 33
  • София
Кожата на лицето ми лесно се изсушава. Затова често я хидратирам сутрин и вечер като използвам измиващ гел и крем за лице, а веднъж седмично маска за лице. Пия много вода, но разбира се, това не е достатъчно, така че ще се радвам да изпробвам продукта с хиалуронова киселина.

# 34
  • in Wonderland
Въпреки, че ползвам хубав хидратиращ крем и качествено почистване, мисля, че не е достатъчно хидратирана.

# 35
  • София
Винаги полагам грижи кожата да ми е достатъчно хидратирана. Почистване на кожата, тонер с хиалуронова киселина, хидратиращ крем сутрин, околоочен крем и слънцезащита, вечер крема е анти ейдж и нощна маска.

# 36
Всеки ден почиствам с мицеларна вода и слагам хидратиращ крем. След зимният период не ми е достатъчно хидратирана.

# 37
Слагам редовно крем, маска и пия повече вода.

# 38
След бременността кожата ми стана значително по-суха. Наложи се да сменя козметиката и все още търся подходящ овлажняващ продукт, който да действа през целия ден. В момента се налага поне три пъти дневно да нанасям крем ако не съм гримирана.

# 39
  • При децата ми
Стремя се да хидратирам кожата всеки ден с подходяща козметика и приемане на повече течности. Не винаги обаче е добре хидратирана.

# 40
Понякога чувствам кожата си недостатъчно хидратирана, въпреки, че използвам хидратиращ крем и пия много вода.

# 41
Полагам ежедневни грижи, но все пак ми се струва, че не е достатъчно хидратирана.

# 42
За момента я усещам хидратирана , 2 пъти дневно нанасям крем и серум, както и задължително почистване.

# 43
Хидратирам кожата си ежедневно с качествен крем, смятам че е добре хидратирана.

# 44
Не смятам, че е достатъчно хидратирана, има моменти в които усещам сухота, въпреки, че използвам хидратиращи кремове сутрин и вечер. Най-вероятно трябва да добавя още продукти към грижата за кожата.

Общи условия

Активация на акаунт