Незабавна интензивна хидратация с Eucerin® Hyaluron-Filler

• 8 864
  • 256
  •   1
Отговори
# 15
Понякога чувствам кожата си недостатъчно хидратирана, въпреки, че използвам хидратиращ крем и пия много вода.

# 16
  • Благоевград
Имам мазна, чувствителна и проблемна кожа, която се нуждае от добра хидратация. За съжаление, все още не съм открила моя продукт. Сутрин и вечер ползвам хидратиращ крем, но въпреки това понякога усещам кожата си суха.

# 17
Моята кожа не е достатъчно ходратирана, въпреки че се опитвам да й набавям хидратация като ползвам хидратиращи кремове. Не използвам изсушаващи кожата продукти, старая се да пия повече вода

# 18
  • софия
Опитвам се да я поддържам добре хидратирана. Ползвам подходяща козметика за моя тип кожа и се старая да пия повече вода.

# 19
Кожата ми често е дехидратирана. Няколко правила, които спазвам - пия филтрирана вода, ям пресни плодове и зеленчуци, предпочитам козметика без спирт и алкохол, гримове много не ползвам, освен хидратиращ крем (но не съм много постоянна Simple Smile).

# 20
  • София
Кожата ми се нуждае от хидратация ежедневно. Пия повече вода и използвам хидратираща козметика.

# 21
  • Пловдив
* Достатъчно хидратирана ли е кожата на лицето ви? Споделете ни вашите ежедневни правила за добре хидратирана кожа на лицето.

Ами мисля, че може и още повече да е хидратирана. Ежедневната ми рутина е добро почистване, втриване на крем и маска за лице поне веднъж седмично. Старая се ш да поя повече вода, но ми е трудно по принцип.

# 22
Мисля, че има още какво да се желае по отношение на хидратацията на кожата ми. Старая се да пия достатъчно вода, да ползвам щадящ почистващ продукт и крема за лице да е лек, но със силни хидратиращи съставки - като хиалуронова киселина, например.

# 23
  • София
Мия лицето си само с вода по няколко пъти на ден, а вече по време на душ използвам гел за лице. Вътрешната хидратация също е много важна за мен. Пия по 2 литра вода на ден.

# 24
Смятам, че не е добре хидратирана, с годините става все по-суха. Старая се да приемам достатъчно течности и ползвам хидратиращи продукти, но сякаш все още не съм открила точният продукт.

# 25
Моята кожа е доста суха и се опитвам да я хидратирам редовно, но не винаги успявам.

# 26
Не мисля, че кожата ми е достатъчно хидратирана. На моменти е доста суха. Използвам дневен крем. Старая се да пия много вода, за да избегна тази сухота, но не винаги се получава.

# 27
Добре хидратирана е все още, нищо особено не ползвам ,добре я почиствам и крем

# 28
Определено не. След бебето не ми остава време за мен. Пия малко вода, ям плодове и зеленчуци и веднъж в седмицата имам време за почистване тип пилинг в домашни условия.

# 29
Трудно ми е да пия много вода, но се опитвам, напомням си всеки път. Сутрин и вечер  хидратирам кожата си с крем, трудно ми беше да открия подходящ крем, сега използвам един от който мисля,че съм доволна. Правя си и маски 2 пъти седмично. Покрай извънредното положение с повече свободно време вкъщи, определено започнах да отделям повече внимание на кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт