Изпитвам невероятно привличане към мъж

• 14 408
  • 143
  •   1
Отговори
# 45
Aми то й се отговори, че няма как да стане, щом той има само сексуален интерес. Аз съм убедена, че колкото повече иска да го подчини, толкова повече тя ще затъва...

# 46
  • Варна
Тя не е наясно с личните си очаквания, кого да пита?
Ако иска да го " подчини", трябва да го впечатли. В случая със сексапил.

# 47
Aми то й се отговори, че няма как да стане, щом той има само сексуален интерес. Аз съм убедена, че колкото повече иска да го подчини, толкова повече тя ще затъва...

И аз съм на това мнение. Ама все пак няма ли някакъв начин?

# 48
  • Linz
Иска да си чеше егото, любовта не е подчинение. Изпитва това "невероятно привличане" защото иска да бъде оценена (без сама да се цени). И той си чеше егото- подчинил я е и без да е търсил такъв ефект... Двама незрели емоционално индивида, които си пилеят енергията в безсмислени занимания.

Със сексапил може да го подчини колкото за малко чукане. Ако е добра във френската, може и за мааалко повече. Въпросът е "а после"?
Тя вече му е вдигнала акциите и той няма какво повече да получи от нея. Не е интересна вече. Ако продължава да се опитва да го впечатли, ще стане и жалка.

Авторке, вдигни си главата и си изтупай достойнството. Изгради характер, принципи, ценности. Не лъжи хората, които ти вярват и не си лягай с мъжете от скука. Може би тогава ще заслужиш уважение и по-дълбок и траен интерес.

# 49
Ами по принцип при жените привличането е свързано и с емоции, затова и по-лесно хлътват. При мъжете сексът и чувствата могат да са отделно едно от друго. А и без това са не толкова подвластни на емоции... Така че в такива случаи на всяка жена й се иска да стане за него неповторимата, различната... Но като мисли така и всячески се стреми, самата тя става все по-подвластна...

# 50
Авторке, егото ти не може да приеме, че спиш с някакъв мъж, а той се отдръпва, не е любов според мен. Явно нито на сексуално, нито на духовно ниво сте хармонични, така че по-добре се откажи. Явно и приятеля си не обичаш. Намери човека, който е подходящ за теб, това, което описваш, са изгубени каузи.

Едно си баба знае, едно си бае. (нямам предвид конкретно Lorelada Wink )
Намерѝ човека, та намерѝ човека. То така лесно се намира, ще знаете.
Кажете ѝ поне къде да го търси. Ако знаете, де Simple Smile

# 51
Съдбата си знае работата. Joy
Всичко се случва, когато му дойде времето, а търпението е благословия. Някъде го четох и ми хареса.

# 52
годот направо ми взе думите от клавиатурата. А някой каже нещо, а зарязвай го тоя и намери човека. Ми няма бе. То новият по-зле от стария бе. Жената не е казала, че постоянния има проблем с ерекцията и освен това добре, зле, живеят. Новият даже не я иска. Ама вие да намери. То следващия може хептен да е зле.
Значи в момента се смея със сълзи. Добре че тук таме има и по някой мъж, та чат да става./i]

# 53
Без да съм чела коментарите..
Да питам ..Като го завладееш какво ще го правиш?
Задоволяваш болно его или ти се иска като "маймунка да скочиш на здарв клон"?
Иначе...Мъж(жена) минали през изневяра...Какво ли доверие или уважение биха изпитали към човек ,който изневерява с тях..
Може да си била интересен събеседник, привлякла си го..
Но тъчейки на"два стана " си олекнала..
Защо да споделя емоциите си,ти си сексуално другарче..

# 54
  • Paris, France
Сека85, мисля, че първо трябва да си отговориш защо изобщо продължаваш да правиш секс с мъже, които не те задоволяват. Пишеш, че си в сериозна връзка. Е, кое и е сериозното на тази връзка щом се записваш по сайтове и си търсиш чукане и внимание навън?

Връзката, която наричаш сериозна се е изчерпала отдавна и явно не те вълнува и интересува. Защо седиш с твоя приятел? Икономическа ли е причината?

Много жени имат същите оплаквания от мъже, срещнати в нета. Интересно разговори, някое подаръче евентуално, бързо скачане в леглото, леко разочарование от физика и креватни умения и мъжът губи интерес към разговори, различни от секс. Нормално е. 90% от мъжете в такива сайтове се правят на маймуни докато вкарат някоя в леглото и после само за това говорят.

От гурбетчията никога повече няма да получиш интересен разговор.

Аз не бих му отговаряла. Хитрата му бивша му била шута след като си намерила някой як и здрав мъжага да я такова, а ти ще обираш остатъците на жалкия му, изчерпан полово живот.

Емоционално подчинение след като бързо те е видял гола и опитал да те прониква с мекия е невъзможно. Изгърмяла си си патроните вече.

Пробвала ли си да поживееш сама и просто да излизаш, сама, с приятели, в компания? Мисля, че ще ти се отрази добре лека почивка от мъже, които и без това не ти харесват особено.

# 55
Безумна е темата, Невена, ама щях да почина от смях от поста ти, хаха. Grinning
Както винаги, право в целта с конкретни, ясни въпроси. Но няма да получиш отговор. Сека85 се покри и "разсърди", както правят повечето. Също жената не изглежда да е интелигентна кой знае колко. Mr. Green
Е, ти пък сега, друго си е на "два стана" да се тъче. На "сигурното" и "тръпката". Лошо, че и двата са нефелни. Scream
Ще добавя, че много бързат с лягането, не се опознават, няма съспенс и "трупане" на напрежение, а че много "не стават", също е вярно, и мъже, и жени. Кой самодостатъчен, кой не знае как да се държи, кой с минали проблеми и психични белези, бариери от всякакво естество, здравословно също масата не е на ниво, диета, пороци, и т.н.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 03:38 от FragranceFanatic

# 56
Какво и е на жената?Влюбила се е в друг голямо чудо...Толкова женени мъже изневеряват и оставят жените си...Защо те минават  между капките?Спор ед мен на авторката и се живее и и е омръзнало от мъжа да себе си.

# 57
Все едно, темата е писана от 18 годишна....

# 58
И на мен ми звучи като да е написана темата от някоя тинейджърка.

Няма ли кой да му каже на гаджето й? Очевидно тя ще го използва докато намери мечтаното батенце, което да подчини "емоционално" (да се чете финансово) и после ще му каже че е негова вината, че тя няма морал и акъл на 34годишна.

# 59
Здравейте, реших да се допитам за съвет и мнение тук, тъй като съм малко объркана. Накратко за мен: на 34 г и имам сериозна връзка. Проблемът е, че сексът не върви и като характери сме много различни с моя мъж, но съм го приела и примирила с тази ситуация. Иначе като човек не е лош, но просто вече отдавна нямам тръпка към него. Както и да е. Преди време се регистрирах в сайт за запознанства и там се запознах с интересен мъж. В началото не го харесах на първата ни среща, но на втората като се видяхме преспах с него и нещо ме халоса по главата и хлътнах по него. Държеше с мен като загрижен батко и усетих нещо адски секси в него, което винаги съм търсила в мъж. Не говори много за личния си живот, живее в чужбина, разведен е с дете, бившата му е изневерила с друг. Нямаме сериозна връзка, а и си мисля, че той не се стреми към такава по принцип. Може и да се е разочаровал от жените като цяло, не го разпитвам.Това, което ми се струва странно е, че само ми пише и никога не ми звъни, просто ей така да се чуем за малко, не държа всеки ден, а само от време на време. Даже вече ми пише веднъж на 3-4 дни и то все някакви безсмислени глупости, че чак се дразня, че въобще пише. В началото имахме интересни разговори, с което ме и впечатли, но сега като че ли се въртят само около секса и какво щял да ми прави като се видим. Отделно има проблем с ерекцията, понякога не му става въобще и по време на секс му пада, а иначе се бие в гърдите какъв голям любовник е. Това, което искам да помоля за съвет е, как да го накарам да ми пише по-често и да съм му постоянно интересна, така че да хлътне по мен дори. Може би е хлътнал, но се владее и не го показва, пак казвам, не бих могла да имам с него нещо сериозно. Как да го завладея и да го подчиня емоционално? Бих искала да имаме и нормална комуникация, примерно да ми разкаже как му е минал денят и ей такива. Имаме страхотно привличане помежду ни и винаги ни е много хубаво, когато сме заедно. Имам чувството, че не допуска лесно жени до себе си, пък макар и само за секс. Твърди, че е доста асоциален и атолерантен, но според мен е някакъв вид защитна реакция.

Не се занимавай с него. Не усещаш ли как е с теб само заради секса. По написаното това излиза

Общи условия

Активация на акаунт