Изпитвам невероятно привличане към мъж

• 14 434
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Виж сега, добре те е усетил човекът и ти ще направиш точно каквото иска и си е мислел. Само ти е дал време сама да си затвориш вратичката на капана.

"В този момент откачих и директно му написах че ако си мисли че мога да си легна с всеки който ме сваля е сбъркал и че си пада по друг тип жени явно.Изсмя се и пожела лека вечер. Не писа няколко дни и накрая аз писах че съм била остра..."

# 76
Бях доста грубичка,но незнам какво да правя оттук на татък да изчакам малко и да му драсна нещо или..много ме привлича☺️☺️☺️
Прати му гола снимка. Това би трябвало да го върне.

🤣🤣🤣🤣Ще се въздържа!!!Разбира се в кръга на шегата!😉

# 77
Еми, сори мацка, друг шанс не виждам.

# 78
Виж сега, добре те е усетил човекът и ти ще направиш точно каквото иска и си е мислел. Само ти е дал време сама да си затвориш вратичката на капана.

Това не го схванах!

# 79
  • Варна
Plqsak е права. Това е мъжка тактика. Той  те провокира с отказа си, да го търсиш. Знае, че го харесваш и как ще реагираш.

# 80
  • София
Значи, ти го искаш, ама го режеш... кой кого лъже, залъгва... тактики, глупости. Щом искате едно и също, кому е нужно това? Подкрепям Бътър, пращай снимка на котето и да се свършва Joy

# 81
И какво като го подчиниш емоционално? Някакъв емоционален оргазъм ще получиш ? Който да замени отчасти липсата на секс? Не става.
ПС: Естествено, че темата е пързалка.

# 82
  • Агент под прикритие
На колко години сте? Защото като чета тая история, бих казах между 16 и 19....

# 83
На колко години сте? Защото като чета тая история, бих казах между 16 и 19....
Малко повече!Да аз още в началото казах че се чувствам като тийнейджърка в момента!Малко е смешно факт,но така се случи😉🙂

# 84
  • Агент под прикритие
Забравих да уточня, че въпроса ми може да се разгледа като риторичен....
Тия примък-отмък изпълнения подобават на някой на ментална възраст от 16-19 г.

# 85
За мен неговото е "Дебна да е..а, която ми даде. Сега, веднага, без да се напъвам".
Изобщо не е трябвало да пишеш, след като ти се е изсмял. Иска да получи, без грам усилия. Мен лично, след като и ме изтрият от приятели.. хич няма и да пиша повече.

# 86
Хич не го разбирам това - хем искате да си тежите на мястото, хем се чудите как да му се предложите. Или го искате и действате без подобни стойки (2021-ва е, не е чудо невиждано), или приемате, че той не иска да Ви завоюва по трудния начин и си намирате друг.

# 87
Не вярвах, че ще стигна до там да се съглася с Phoenix Wright, но ето и това се случи.

Авторке, прочети му мненията и или спри да се занимаваш с инфантили или си признай пред себе си, че и ти си на това ниво и нямаш полезен ход. Особено ако искаш връзка. Порасни малко и ще започнеш да привличаш друг тип мъже в обкръжението си.

# 88
Къде е сгрешил мъжът в случая? Не той е инфантилният. Joy Изгонили го, тръгнал си. Какво трябваше да направи? Thinking

# 89
Къде е сгрешил мъжът в случая? Не той е инфантилният. Joy Изгонили го, тръгнал си. Какво трябваше да направи? Thinking

Да тича подир нея като навлек, може би?
Правите се на интересни, после се чудите когато някоя по-активна и директна ви отмъкне мъжа под носа...

Общи условия

Активация на акаунт