Цветя за терасата - 4

• 32 307
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Калифорнийския мак ме изненада много приятно. Преди време ви бях питала дали ще цъфне отново, след като цяла зима оцеля навън.

А далията се развива добре, ако вземе и да цъфне, ще съм много щастлива.

И маслината ми цялата отрупана в цвят.

Вчера си купих каскадни петунии, да питам на слънце добре ли ще им е? Не съм гледала досега.
Каскадата петуния обича и топло и Слънце, и поливане всяка вечер или рано сутрин когато е горещо. Аз лично поливам и махам прецъфтели те цветчета всяка вечер след 22 часа, ако пропусна то сутрин преди 8 за западна тераса, за да има време преди да я огрее слънцето. Също така ако през деня е било голяма жега вечерта ги пулверизирам с вода.

# 121
  • Варна
Гледам, че в Лидл другата седмица ще има маслинки... Да взема да си купя една. Ама къде ще я слагам не знам.

# 122
Момичета, розовата делосперма  кога започва да цъфти?

# 123
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
май съм я виждала в по-топличкото време - края на май-юни...

# 124
  • софия
Момичета, розовата делосперма  кога започва да цъфти?
Моята вече цъфти 😊

# 125
Благодаря, Добри!🌸

Звънченце, не се приема без снимка:)

# 126
  • In transit
Гледам, че в Лидл другата седмица ще има маслинки... Да взема да си купя една. Ама къде ще я слагам не знам.
Тази която съм показала е точно от там, купих я 2018, виж колко е порастнала.

# 127
Някой ще се навие ли да ми купи една маслинка и да ми прати по Еконт? 🥺

# 128
  • Варна
Не съм убедена, че ще стигна до Лидл, с това ИП не ми се чака отпред на опашка, не съм стъпвала в хипермаркет от 12 март... Ако реша да ходя ще ти пиша.

# 129
  • софия
Биси, ще снимам след работа и 10 пръчки ще ти дам, ако искаш за разсад Hearts Моята е гръцка, от Лемнос.
Скрит текст:
крадена от саксия на улицата Flushed

# 130
Звънче, и аз моята есента си я чопнах от една градинка. Умрях от срам, защото беше на оживено място.

# 131
  • София
Не съм убедена, че ще стигна до Лидл, с това ИП не ми се чака отпред на опашка, не съм стъпвала в хипермаркет от 12 март... Ако реша да ходя ще ти пиша.
То вече няма такива опашки като преди. Зависи и кога отидеш де, аз в събота отидох в 07.30 и напазарувах за 15 мин,

# 132
  • Варна
А, в 7:30, то посред нощ, бе hahaha Днес мислех да ходя за панталони точно сутринта, ами домързя ме. Довечера ще е ужас. И май ще пропусна.

# 133
Ами ако ходи някой и намери,нека вземе едничка,ще съм много благодарна. Ехх не вземат да ни отворят един Лидл тук,не само да точа лиги.

# 134
  • софия
Биси, ще снимам след работа и 10 пръчки ще ти дам, ако искаш за разсад Hearts Моята е гръцка, от Лемнос.
Скрит текст:
крадена от саксия на улицата Flushed
Ето я. Западно изложение.
Скрит текст:
Вижда се, че има и естествено наторяване 😂 Миналата година август боднах по 2 в сандъче и успях да я опазя зимата. Интересното е, че в 2 сандъчета цъфти, а в третото още не.
Сега съм сложила и на източния балкон. Доста бързо се развива. Пу-пу.
 Тази година само това ще гледам.
Това е растението майка. Бях ви питала какво е, че ми бяха останали очите в него.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт