The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 259
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Джун никога няма да изостави Люк заради Ник.Все пак Ник е висш представител на Гилеад,разпореждал е убийства и т.н....наивно е да си мислим,че той е останал незасегнат от всичките престъпления...Джун и Люк са свързани с Хана ,форевър.....сега най-вече,когато са обединени да я търсят.

# 361
А какво стана с първата съпруга на Ник? Забравила съм.

# 362
Джун никога няма да изостави Люк заради Ник.Все пак Ник е висш представител на Гилеад,разпореждал е убийства и т.н....наивно е да си мислим,че той е останал незасегнат от всичките престъпления...Джун и Люк са свързани с Хана ,форевър.....сега най-вече,когато са обединени да я търсят.

А защо на Фред да му се размине? Колкото Фред има право да иска защита- толкова и Ник! Даже Фред го прави принуден от обстоятелствата, Ник спокойно може да си я потърси сам и съответно още докато е вътре да направи нещо или изнесе далеч по-цебна информация. Отделно смятам, че престъпленията на Ник са далеч по-малко.

Колкото Джун е свързана с Люк заради Хана, толкова и с Ник заради Никол. Много общо имат и с Ник- той и за Хана напраеи много, а нищо чудно и още да направи.

# 363

Хванаха я да изневерява и я обесиха мисля.

# 364

Хванаха я да изневерява и я обесиха мисля.
Хвърлиха ги с любимия с камъни на краката в един басейн

# 365
Aз не сравнявам Ник с Фред -Ник е свестен тип,Фред е мекотело......а как ти се струва Фред примерно да влезе в затвора или да не влезе все тая....пък Джун ,борещата се с всички сили срещу системата на Гилеад да се обвърже с Ник ,висшият кадър на същата тая система-нали и той е разпореждал мъчения,убийства и т.н. тая връзка е голямо НОУ,НОУ,НОУ.......
Освен това любовта на Джун към Хана е много по силна от тази към Никол-поне така изглежда на екран.

# 366
Джун не е политик- изобщо не я интересува какво мислят хората. Може да си се обвързва с когото иска. Реално и сега не крие, че е имала отношения и помощ от такъв човек. Тя никога не е искала да бъде лице на нещо или да има някаква власт или последователи. Пък и да успее да привлече висш служител на своя страна, който да предаде Гилеад- само още толкова ще изглежда като герой, още повече пък ако направят нещо  и разбутат системата.
Не вярвам, че една майка може да е по привързана към някоое от децата си повече. Просто Хана беше по застрашена и по-далече и за това мисли за нея повече.

# 367
  • София
Добър епизод.
Мдам, без изненади. Бе ясно отдавна, че ще се стигне до този момент и Фред ще изтъргува свободата си като издаде важни тайни за Гилеад. Марк излезе подлец, но такава му е работата. И в живота така става. Джун сигурно ще потърси саморазправа, не знам как, но няма да стои със скръстени ръце. Дано не се объркат фатално нещата.
Лелите бяха доста плашещи на тази 'тайна вечеря' Изобщо шубе ме е за Джанин и съдбата и. Но знам, че няма да я пипнат на този етап, ще я искат за следващия сезон.
Срещата между Джун и Ник бе трогателна със своята обреченост. Вижда се, че между двамата има любов и страст, но никога няма да са заедно и го осъзнават, а от това боли.

# 368
  • София
Досега една сълза не бях проляла в този сезон, не можа да ми влезе под кожата изобщо, обаче на сцените с Ник си изревах очите, изревах! Такава искрена и истинска любов не мисля, че сме виждали в сериала, изобщо. Родена на бойното поле Simple Smile

Иначе, с мъка мога да кажа, че направо ми е скучен сезона. За следващ направо не ми се мисли.

# 369
Само на мен ли ми идват прекалено  играта с очи и мимики на Мос, която намирам за все по-натрапчива последните два сезона? Това не ми пречи да се наслаждавам, да харесвам и чакам сериите, разбира се, ама лекинко ме дразни и ми е ту мъч.

# 370
Anikka на същото мнение съм и аз. На моменти ми идва като в индийски сериал тези погледи.
Сезона ми е леко скучен, смятам, че трябва да свършва вече този сериал, защото се е запътил като финала на Игра на тронове.

# 371
  • София
И на мен, много ми е досадно вече това с очите. Предишния, 8ми епизод, едва го издържах с тия погледи кахърни, многозначителни докосвания и общи кадри.

# 372
  • Вестерос
Аз се чудя защо не се коментира в сериала, че Никол може да е на Фред... все пак явно той може да опложда

# 373
Даже очаквах по едно време такъв обрат- тя спеше и с двамата тогава. Няма никаква гаранция чие е бебето.

# 374
Много ме кефи малката как играе - Грейс Маккена. Още като дете си личеше, че е талантлива, но тук само с поглед и мимики какво внушение предизвиква. Направо ме сви корема на топка.
Лелите бяха велики на "тайната вечеря". А Лидия се изживява пак като център на внимание. Иде ми да я удуша! Много добра Ан Дауд.

Ядосвате се на близките планове на Джун - така работи оператора от самото начало на сериала. Това е начина да ѝ бръкне в душата буквално, навирайки камерата в очите ѝ. Аз поне така го усещам.
Досега не беше много активно, защото тя гледаше да прикрива емоциите си, но сега освободена, може да ги пуска на воля.
Хареса ми за това финалната сцена като се нахвърли на Туело.
Хареса ми това, че командирите изоставиха Фред, иначе той нямаше да си мръдне за нищо пръста и щяха да го оставят да гние в затвора. Така се сети, че има гръбнак  и може да им го натрие .
Обаче Серина определено вече е изплашена.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 21:56 от Вечерница

Общи условия

Активация на акаунт