The Handmaid's Tale - Тема IV - "Nolite te bastardes carborundorum"

• 37 164
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • На морето!
И аз се нареждам за спойлери.
Гледам в НВО и съм на едва 2ри или 3ти епизод, но сърце юнашко не трае.

# 196
  • София
Ей сега момичета!

Пфуу що така не качват никъде новия епизод, някой успя ли да го издири в някой торент?

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 18:50 от Мацето

# 197
Ей сега момичета!

Пфуу що така не качват никъде новия епизод, някой успя ли да го издири в някой торент?
Да, в зелка беше качен още по обяд.

# 198
  • София
Ей златна си! Изобщо не се сетих там

# 199
С какво нетърпение ги чаках. А сега имам денонощно толкова работа, че гледах единствено края на първия и май на третия. Или втория? Cry

# 200
По кое време пускат епизода в HBOgo? Надявах се да е днес...

# 201
По кое време пускат епизода в HBOgo? Надявах се да е днес...
Към 13:00 часа. Вече го има.

# 202
  • София
Аз още снощи го изгледах

Скрит текст:
Очудващо сезона почва да става по-добър, и предния и този епизод ми харесаха много, първите три бяха доста типични за сериала, но тези два са много интересни. А песента на края, просто уникална. Иначе Джанин е жива 100%, вероятно ще я върнат отново.

Това е трейлъра за следващия епизод https://www.youtube.com/watch?v=s-eYIBzXOeg

# 203
  • Вестерос
Изгледах го. Олееее края на серията... просълзих се

Скрит текст:
от срещата с Мойра!

# 204
Toзи сезон не ми е толкова въздействащ и навярно се дължи на голямата пауза между сезоните.Другата причина е смехотворното оцеляване на Джун след всичко,което направи.Всеки,който се забърка с нея,за да й помага,умира,само нашата героиня е безсмъртна и ненаказана за престъпленията си на място,където те бесят дори за единия непозволен секс.
Лидия "Като я намерите,ми я доведете.Аз ще се занимавам с нея" бла бла,и като ти беше в ръцете какво? Едно голямо нищо.Празни приказки докато Джун отново избяга и погуби други животи покрай нейното спасяване.

Сигурни ли сте,че ще има нов сезон? Иначе гледам в сайта на hulu с абонамент без реклами,че ако имаше и реклами,може би съвсем щях да загубя търпение.

Аз също ще помоля за спойлер.

# 205
Аз си мисля, че няма как без "броня" за Джун, защото целия първи сезон, заради книгата, е изграден върху нея. Иначе вероятно щяха да разпределят преживяванията между няколко героини. В случая няма как, тя е главната героиня.

# 206
Няма как да я убият,ясно е,че е главната героиня и около нея се върти сценария.
Но пък и косъм да не падне от нея(като изключим раната от края на миналия сезон),на фона за обесените,застреляни,блъснати от влак,изтезавани от похватите на Лидия и още и още,други герои,някак си изглежда смешно.
Изнася цял самолет с деца,заради нея се подготвя война с Канада и какво стана като я заловиха? Поляха я с една студена вода и я пратиха да облича червената рокля и да копа на нивата с дружките й. Laughing А иначе бесят,режат пръсти,вадят очи,давят в басейн хора,които са направили далеч по малковажни престъпления.

# 207
Опитват да го оправдаят донякъде с това, че вече има много съмишленици. Двама командири, най-малкото. Чудя се, с оглед на 2 книга, дали се опитват да намекнат и за Лидия, заради което да е с такова неадекватно поведение?!

# 208
Ох, и аз моля за спойлерчета. Не разбирам хората, дето не ги четат. Grinning На мен ми е кеф да видя как е заснето и изиграно, не да се изненадвам.
Стискам палци на Джанинчето.

# 209
Като ме предупредихте, че не е много подходящ за гледане сезона от напреднали бременни и аз засега карам на спойлери. Чета ви с интерес, пък по-натам ще гледам и аз, хем накуп Blush

Общи условия

Активация на акаунт