Хигиената е наш приоритет. Запознайте се с продуктите на BOSCH!

• 8 592
  • 218
  •   1
Отговори
# 105
  • SF
Използвам кутии и пликчета, подобни на тези, които показвате. Много са ми удобни. Храната не е стерилна в тях, защото е пипана, мита с ръце, рязана и готвена с нестерилни прибори, но остава съхранена за много по-дълго време.
Наистина редовно ползвам тези пликове с цип и купията, която прави нещо като вакуум.

# 106
Дезинфекцирам дръжките на бравите и металните повърхности по-често от преди.

# 107
Променихте ли начина, по който поддържате хигиената у дома и какво включва вашата настояща рутина?

Да промени се. Започнах да дезинфекцирам дома си и да го почиствам по-често. Преди не съм използвала дезинфектанти.

Не знаех, че храната може да се съхранява стерилно и, че съществуват пасатор и блендер с вакуумираща система. Определено събудихте любопитството ми.

# 108
Време е за втория ни въпрос към вас, който е свързан с представения в темата пасатор.

Pushpin За съхранение на какви храни най-често бихте използвали вакуумиращия пасатор BOSCH?

Очакваме отговорите ви с интерес и ви благодарим за споделените мнения в темата.

# 109
Сезонът на салатите, плодовете и подправките е. Би било удобно да се приберат по-големите количества от тях, без да се налага термична обработка.

# 110
  • на последния етаж
Най-вече за подправки.

# 111
За нарязани подправки - магданоз, дивисил , лук и други

# 112
  • Пловдив
За зеленчуци и плодови.

# 113
  • Велико Търново
За зелени подправки предимно

# 114
Подправки, плодове и зеленчуци.

# 115
  • При децата ми
Бих го ползвала за съхранение на зелени подправки, плодове и зеленчуци.

# 116
  • Перник
Бих го използвала най-често за месо.

# 117
За зелени подправки

# 118
Най-често за съхранение на зелени подправки, плодове и зеленчуци. Бих съхранявала и печено месо.

# 119
За всякакви храни. Ще се запазват свежи по-дълго.

Общи условия

Активация на акаунт