Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 225
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Да,точно така-два за 60 лв

# 541
  • София
..... И чаши за кафе сме набелязали, с много добри отзиви от разбирачи 😁
Споделете кои са тези чаши, ако не е тайна Simple Smile

# 542
  • София
Момичета, искам да си взема един долен шкаф за кухня KNOXHULT и мивка най-бюджетната. За вилата ми трябва.
Въпросът ми е, към кой да се обърна за изрязване на плота на шкафа за поставяне на мивката?

# 543
Няколко пъти сме връщали  в ИКЕА неща и никога не е имало никакъв проблем. Връщали са ни пари на неотваряни опаковки, или ти дават ваучер за пазаруване на същата стойност - ако си отворил и разопаковал продукта. Доволна съм!

# 544
  • Сливен
За първи път ще поръчвам ,за колко време пристигат нещата?

# 545
При мен за 3-4-5 дни.Досега не съм имала проблем.

# 546
  • тук и там
Здравейте,да разбирам ли че ако не си от София,трябва да поръчаш от най-близкият център за поръчки?И всъщност може ли да се поръчва он лайн? Или поръчваш онлайн -а те ти доставят в най-близкият център за поръчки?Нещо не ми е ясно как става ,ако не си от София..

# 547
  • Пловдив
Поръчваш онлайн, така както от който и да е друг сайт, но при опциите за доставка посочваш центъра за поръчки, който ти е удобен, ако не желаеш пратката да ти я доставят до твой адрес.

# 548
  • тук и там
Значи доставят до домашен адрес,независимо къде? Това ме интересуваше. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 549
  • Пловдив
Да. Доставят, но внимателно следи цената за тази услуга, защото се заплаща според тежестта и някои мебели се оскъпяват доста.

# 550
Значи доставят до домашен адрес,независимо къде? Това ме интересуваше. Благодаря! Flowers Hibiscus

Разбира се че доставят ДО АДРЕС.
Както всеки онлайн магазин.

Тежките неща с техен превоз.
Леките с интерлогистика.

# 551
  • тук и там
Да, логично е.Просто се обърках заради наличието на тези центрове за поръчка.Доставката до  тези центрове излиза по-евтино,така ли? Защото иначе не мога да си обясня съществуването им.

# 552
Май е безплатно до тях...виж в сайта. Там съм го чела...

# 553
  • Пловдив
Безплатно е.

# 554
Здравейте!

Фен съм на Ikea и сега ми предстои да обезопася дома ни за пълзящото ни вече бебе. Бих искала да ви попитам имате ли мнение за продуктите на Ikea за безопасност? По-конкретно, след размонтиране на предпазителите за чекмеджета дали остават следи по мебелите?

Общи условия

Активация на акаунт