Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 204
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
Те центровете са в Пловдив, Варна и Бургас, доколкото знам, за другите селища не важи. Остава до врата или до офис.

# 556
  • София
Здравейте!

Фен съм на Ikea и сега ми предстои да обезопася дома ни за пълзящото ни вече бебе. Бих искала да ви попитам имате ли мнение за продуктите на Ikea за безопасност? По-конкретно, след размонтиране на предпазителите за чекмеджета дали остават следи по мебелите?

Като ти прочетох поста и се замислих, че точно продуктите за безопасност са може би единственото, което съм купувала от Икея и не съм останала доволна. Бяхме слагали едни протектори за ъгли, като ръчички, които се разлепиха за седмица.
Има далеч по-качествени продукти и брандове в този конкретен сегмент - като Reer, Babyono, Hauck. Съветвам те да погледнеш тях в случая  Simple Smile

# 557
  • София
Здравейте!

Фен съм на Ikea и сега ми предстои да обезопася дома ни за пълзящото ни вече бебе. Бих искала да ви попитам имате ли мнение за продуктите на Ikea за безопасност? По-конкретно, след размонтиране на предпазителите за чекмеджета дали остават следи по мебелите?

Като ти прочетох поста и се замислих, че точно продуктите за безопасност са може би единственото, което съм купувала от Икея и не съм останала доволна. Бяхме слагали едни протектори за ъгли, като ръчички, които се разлепиха за седмица.
Има далеч по-качествени продукти и брандове в този конкретен сегмент - като Reer, Babyono, Hauck. Съветвам те да погледнеш тях в случая  Simple Smile
Същата история. Дори от Джъмбо вършеха по-добра работа, колкото и да харесвам ИКЕА. И не прекалявайте, махането на остатъци от лепенки е кошмар каквито и да са протекторите Wink

# 558
  • София
Имам само стопчета за отваряне на шкафове. Останах доволна, защото ги използвахме доста дълго време без да се разлепят.

https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/child-safety/und … ehanizam/40339867

# 559
  • In transit
Аз съм възмутена. Тръгнах да поръчвам елементи за етажерки ALGOT, ами то нищо няма. Гледах в румънския и немския сайт и там има отделни неща, но не всичко. Някой има ли идея дали ще махат серията или ще и сменят кодовете и ще се появи в новия каталог?
Чудя се дали да чакам или да се спасявам с нещо подобно от друг магазин? За мазата ми трябва.

# 560
И аз питах преди няколко страници, нямаше отговор.
При запитване в магазина , служител ми каза че ще има след 31 АВГУСТ, но дали няма да ги спират...
При мен проблема е че частично ги купих и са поставени обаче..
Дори мислех да поръчам от немския рафтове с доставчик, ако мн се закучат нещата..

# 561
  • In transit
second, и аз мислех да поръчам от немския, обаче много тежат... то едни 80-100лв само за транспорт ще трябва да дам. Много златни ще ми дойдат тези рафтове. При теб е по-кофти наистина. Ако Румъния ти е близо, там са на промо до края на юли даже.

# 562
  • София
Серия AGLOT търсих още преди Нова година за обзавеждане на перално помещение. Нямаше почти нищо и не знаеха кога ще има. Явно проблемът продължава. Thinking

# 563
Здравейте!

Същата история. Дори от Джъмбо вършеха по-добра работа, колкото и да харесвам ИКЕА. И не прекалявайте, махането на остатъци от лепенки е кошмар каквито и да са протекторите Wink

Благодаря ви Simple Smile ще разгледам другите варианти тогава Simple Smile

# 564
..... И чаши за кафе сме набелязали, с много добри отзиви от разбирачи 😁
Споделете кои са тези чаши, ако не е тайна Simple Smile

Тези: https://www.ikea.bg/products/tableware/glasses-cups-mugs/cups-mu … eso-90ml/00424018

Ама ММ реши, че иска стъклени, за да се бил наслаждавал на каймака Rolling Eyes

# 565
  • Стара Загора
Чашите за кафе и  аз ги харесвам много, имаме черни. За чай също се замислям дали да не си взема.
Отзиви за спалня Хемнес търся и  за подматрачни рамки също

# 566
  • In transit
Подматрачните рамки сме ги обсъждали доста. Хубави са, здрави и цените са им ОК.

# 567
Здравейте, някой има ли наблюдения над тези топ матраци?https://www.ikea.bg/products/mattresses/mattress-pads/double-king-size/talgje-top-matrak/80298233

Имам два почти нови пружинени матрака пак икейски, които се оказаха неудобни, та се чудя тези от линка дали биха били от полза?

# 568
  • София
От този плажен стол само розови ли има:
https://www.ikea.bg/products/garden-outdoor/outdoor-relax-zone/h … hen-stol/10389509?
Искаме да си вземем с ММ за морето, но само си преставям физиономията му, ако му купя розов стол.

# 569
Онлайн е само розовият, но в магазина не знам дали няма и други цветове?

Общи условия

Активация на акаунт