Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 354
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, можете ли да ме ориентирате дали все още стават големи опашки пред Икеа-София и
дали може да се ползва отстъпката при фактуриране на градинска мебел, която в момента е на промоция. Предварително благодаря - много далече живея от Икеа и умувам как да организирам най-рационално купуването.

# 271
Ходих два пъти в Икея през последната седмица (делничен ден и събота), към 17-17:30 часа. И двата пъти нямаше опашки за влизане, втория път на касата нямаше гръмнат човек.

# 272
  • софия
Аз ходих в събота. Влязох една от първите в 11 ч., като излизах към 13 ч. имаше баята опашка. Не знам как се е движела.

# 273
Следобед нямаше никаква. Даже влязох два пъти в магазина, че точно да си тръгнем и децата ожадняха. За съжаление вече няма пряк път от входа към касите и се наложи да обиколя целия магазин наново за тъпата вода.

# 274
  • Пловдив
Икеа в Пловдив работи ли вече?

# 275
  • Пловдив
Икеа в Пловдив работи ли вече?

Да. Даже ми изпратиха СМС, че мога да ида да си взема поръчката.

# 276
  • БГ
С интерлогистика ли доставят онлайн поръчките?

# 277
Всичките ми поръчки са идвали с някакви индивидуални доставчици - вероятно бусовете са си техни, без обозначения за фирма.
Десетина дни след последната доставка даже ми звъняха от Икеа да питат дали всички поръчани стоки са били в пакета... явно някой се е оплакал от липса.

# 278
Момичета, чудя се кой плот за кухнята да взема. Масивнито дърво ще ми излезе 600 лв и ще
трябва да ходя до София да го взема, защото го няма за онлайн поръчка, а обикновеният с Пдч посредата ще е около 400 лв. Някой има ли този модел на даде мнение? Също така се чудя светлия или тъмният karlby
Скрит текст:
Скрит текст:

# 279
  • софия
Имам 2 приятелки с дървен кухненски икейски плот. И двете не биха го избрали сега. Опитват се да не му слугуват, съобразяват се все пак, но при едната вече се е раздул около мивката, а другата мине, не мине и шкури и омаслява места.
На тъмния петната от мокро ще личат много повече.

# 280
  • София
Имах дървен, не-икейски. Смених го с гранитен. Беше голямо слугуване и съобразяване - птк да не се омазни, да не го нарежа с нож без да искам, да не се подуе (поду се около мивката)....
сега гранитният повма мазнини и вино, но старее красиво.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 19:15 от get_real

# 281
Твърдо не на дървен плот. Почти всичко друго е по-добре. Аз не правя тази грешка втори път.

# 282
Момичета, чудя се кой плот за кухнята да взема. Масивнито дърво ще ми излезе 600 лв и ще
трябва да ходя до София да го взема, защото го няма за онлайн поръчка, а обикновеният с Пдч посредата ще е около 400 лв. Някой има ли този модел на даде мнение? Също така се чудя светлия или тъмният karlby
Скрит текст:
Скрит текст:
Има тема за кухни от Икеа, по-добре там прочетете за плота. Ние в крайна сметка не взехме от Икеа защото ни бяха къси, сложихме някакъв термоплот и действително не го пазим изобщо, но не ми харесва, някой ден ако ми щукне ще го сменя с масив.

# 283
  • In transit
Ние също много искахме масив и мислехме да вземаме от Икеа, обаче първо май само един плот имаха дето беше 100% дървен. Останалите бяха само с дървено покритие. Това, което ме отказаха, беше крайната сума и слугуването ми. Взехме термоплот(но не от Икеа). 1 година по-късно не съжалявам, че избрахме него, защото постоянно нещо изтърваме по плота и това дърво щеше да ми изборе очите ако е наранено.

# 284
Проблемът с дървото идва от водата, другото се шкури. Майка ми постави горещо джезве на моя плот, оправих го и стана като ново. Аз и друг път съм се жалвала из темите, че моят плот се скапа около мивката, заради децата и гостите, които не разбират нежеланието ми да мият чинии. Аз ползвам само миялна, а когато мия пазя, ама уви, плота ми потъмня на места, заради гореописаните фактори. Сега съм в чудене какво да си сложа, защото не ми се робува, но дърво няма да е в никакъ случай.

Общи условия

Активация на акаунт