Време е за ИКЕА! - Тема 30

• 38 280
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Аз поръчах в неделя и в събота поръчаното дойде. Без предварително обаждане от куриерската фирма. И точките ми са начислени.Bowtie

# 391
На мен ми се обадиха предния ден и съобразиха часа с моите възможности.

# 392
  • Plovdiv, Bulgaria
Имате ли тенджери от икеа, и ако да, от кой вид? Доволни ли сте?

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 18:15 от christiana_

# 393
  • София
Аз имам от серията Икеа 365 и съм много доволна. Вече към 5 години нямаме грижи с нея.

# 394
  • София
И от мен глас за Икеа 365+, ползвам 2 тенджери, касерола и тиган. Много съм доволна!

# 395
Аз имам цялата серия SNITSIG и съм много доволна, постоянно си ги ползвам четирите съда.

# 396
Имала съм Snitsig, за 2-3 годни замина в кофата. В момента ползвам 2 съда от серията 365+, качеството е много по-добро и си заслужава по-високата цена.

# 397
Имала съм Snitsig, за 2-3 годни замина в кофата. В момента ползвам 2 съда от серията 365+, качеството е много по-добро и си заслужава по-високата цена.
Какво се е случило, че са за кофата? Аз използвам само тях от три години и нищо им няма.

# 398
Не помня честно да ти кажа, нещо се случи с дъното, ама конкретнката случка не помня, нещо пуканки ми се въртят в главата. Тенджерата, която имах беше малката, не е видяла кой знае колко готвене, защото реално я ползвах много малко. Като сравня тази тенджера, с другите, които имам, включително и икейската 365+, разликата в материала е очевидна. Snitsig е изработена от много тънък метал, дъното е тънко и очевидно е по-нисък клас продукт.

# 399
  • Plovdiv, Bulgaria
Гледах и аз точно 365+ серията. Но пък на вид повече ми харесват oumbarling. За тях дали някой може да даде отзив?

# 400
Имам малка касерола от серията Snitsig. Не ми е кеф да я ползвам, изглежда ми евтина, не че не е Simple Smile, и паянтова. Дръжките и на капака, и на самата касерола също имат евтин вид. Взех я да варя малки количества при захранването на бебето, че е от стомана, и засега ми върши работа, но не ми доставя удоволствие да я ползвам Laughing Но все пак, за парите си става.

За Oumbarling имаше доста позитивни мнения, потърси с търсачката и ще ти излязат Simple Smile

# 401
Аз имам касеролка Oumbarling и съм доволна от нея, дъното е доста дебело. Само капакът не ми харесва, Много е тъничък, но това не е проблем. Иначе стените на самата касеролка не са тънки като капака, нормални са си. Само дето още първия път направих точно това, което пише в упътването, че не трябва - сложих сол в незавряла вода и от това ми останаха малко бели петънца по дъното. Но това си е лично моя грешка.

# 402
  • Варна
Цената за доставка до център за поръчки каква е?
В сайта е описана само до адрес както и само до център за поръчки София.

# 403
Цената за доставка до център за поръчки каква е?
В сайта е описана само до адрес както и само до център за поръчки София.
Безплатна е.

# 404
На мен в сайта ми излиза цена с 30 стотинки разлика - 6 лв до адрес и 5.70 до склад на партньор, т.е. фирмата, която ги разкарва по адреси. Но това не за София.

Общи условия

Активация на акаунт