Астрология - 17 тема

• 32 817
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Тра-ла-ла
Чета, че Северния възел влиза в Близнаци от 05.05.2020 до 18.01.2022, респективно Южния в Стрелец. На мен в наталната карта възлите ми са точно в това разположение. Какво мога да очаквам да се случи?!

# 91
Значи сътресенията са основно, когато тр. Сатурн направи съвпада с Луната, така ли? И предполгам, че ще е разтърсващо и когато има съвпад с ЮЛВ. Комбинацията му с Луна в един дом знам, че не е никак добра. Сигурно от там ми идват вечните депресии и неврози. Sad
Около точния аспект може да има събития, но дали ще са разтърсващи зависи от много други аспекти. Както вече дадох пример със себе си, може да са и с положителен знак. При теб Сатурн и Луна не са в един дом, не знам какво точно гледаш.

# 92
Около точния аспект може да има събития, но дали ще са разтърсващи зависи от много други аспекти. Както вече дадох пример със себе си, може да са и с положителен знак. При теб Сатурн и Луна не са в един дом, не знам какво точно гледаш.

Не, имах предвид Луна и ЮЛВ - те са ми в 11-ти.

# 93
В индийската карта имаш сатурн/раху в 4-ти дом, в опозиция на луна/кету в 10-ти дом. Та от там са депресиите и неврозите.

# 94
Чета, че Северния възел влиза в Близнаци от 05.05.2020 до 18.01.2022, респективно Южния в Стрелец. На мен в наталната карта възлите ми са точно в това разположение. Какво мога да очаквам да се случи?!

И при мен е така. Дано някой да отговори:blush:

# 95
  • SF
При много хора е така. Транзит на възлите продължава около година и половина. За такъв период се раждат доста бебета. Това е поколенчески възврат. Трябва да прави аспекти с лични планети. Иначе събитието, което ще ви се случи през следващите година и половина е, че ще навършите 18, 36, 48 или 60 години. Ще претърпите промяна в статуса си - някои ще завършат образование и ще започнат следващо, ще намерят първа работа, други ще започнат кариера, ще станат родители, ще работят с чужденци, в чуждестранни компании, тези на 60 ще започнат да мислят за пенсия, да се оттеглят  и така... най-общо казано какво ще ви се случи. Е, ще има и такива, които ще напишат книга, ще търсят издателства...

# 96
  • в 1001-та нощ
Като стана въпрос за възлите, днес имах много непредвидена, изненадваща среща с напълно непознат човек (възрастна жена) на духовно кармични теми, защо съм тук, от къде идвам и какви задачи имам. Ако за "кармата" общо гледаме нодалната ос и Сатурн - при мен са активирани. От една страна - сатурновата опозиция, от друга - тр. ЮЛВ върху нат. Слънце. А при мен то е на т.нар Галктичски център - "Брахма" или Вишну набхи - пъпът на Вишну. Отделно .... тр.Слънце и Меркурий върху нат.ЮЛВ - в опозиция на нат.Венера и СЛВ. Сега по време на ретроградието на Венера, което започва от моите IC и Марс, който ми е Атмакарака ... ще действам и мисля по темите от разговора.

Изглежда нямаше нищо случайн в тази "случайна" среща с напълно непознат човек. Ей така се появи от нищото:

На 20 юни тр. Слънце ще бъде в опозиция на наталното и заедно върху тр. нодална ос. Би следвало да съм изпълнила доста от нещата, които коментирахме.

# 97
Наистина ситуацията е за учебник. Силните транзити са ти по 2-ри натален дом,където са талантите, които трябва да развиеш и покажеш. Много активно участие на Южните възли - криеш някакъв талант и трябва да го "извадиш". Имаш нещо да свършиш в този си живот.Какво - трябва да се види по-задълбочено. Мисля,че случката е начало на процес,който ще завърши при възвръщането на възлите - м.12.2023 г. Втори дом е и още много други неща,но в случая трябва да гледаме Венера и Слънцето.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 07:43 от Титания

# 98
Alena каква програма/сайт използваш за тази карта ?

# 99
Вероятно е от руските Зетки.

# 100
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Frowning1

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 12:42 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 101
  • в 1001-та нощ
Наистина ситуацията е за учебник. Силните транзити са ти по 2-ри натален дом,където са талантите, които трябва да развиеш и покажеш. Много активно участие на Южните възли - криеш някакъв талант и трябва да го "извадиш". Имаш нещо да свършиш в този си живот.Какво - трябва да се види по-задълбочено. Мисля,че случката е начало на процес,който ще завърши при възвръщането на възлите - м.12.2023 г. Втори дом е и още много други неща,но в случая трябва да гледаме Венера и Слънцето.

Титания, благодаря за анализа/коментар по моя казус Simple Smile Ще разгледам ситуацията към 12.2023 Simple Smile Действително - сега карам разни обучения, и по някои от темите ми бе обърнато внимание, че "имам талант" - и трябва да продължавам да се занимавам. Аз самата бях изненадана от себе си и как се справям, тъй като допълнителни обучения записах без амбиция, като помощни - да захапя някава база и да имам обща представа, не предполагах, че ще се справям по-добре от други хора, но като сме в група - то се вижда. Дисциплината е доста комплексна, но част от акцентите бяха свързани с дизайна в дигитална и принт среда, и не само - визуализиране на идеи и концепции с различни изразни средства, вкл. копирайтинг, изображения, видео и т.н. Факт е, че освен, че се уча, имам възможност да се упражнявам, да практикувам - и това е наистина страхотно. То не е само до искане - искам това, искам онова - нужно е да има и условията да го правя, и аз ги имам в момента Simple Smile На всичкото отгоре - и професионален дизайнер, с много голям опит, който ми е коректив на всичко, което правя, и така уча - адски много повече. Понякога една дума отстрани ми дава поглед отвъд хоризонта. Интереснотп е, че жената е "Водолей" - и освен, че е чужденка, е и емигрант (не е българка, и не живее в родната си страна от над 20г., не живее и в България), и някак отлично се списва по урановите теми в картата ми. А и по сатурновите, ако гледаме до Сатурн.

Още нещо се случва от вчера насам, по което цикля в последните 10 години. Има един човек, на когото не бях простила. И не исках да дам прошка. Онази вътрешна съпротива в мен ме ядеше, но ... Прошка не се дава с едно казване, тя се преживява. След вчерашняи разговор - в мен протекоха процеси на трансформация, и успях да дам тази прошка, осъзнато и осмислено. Олекна ми. Това за мен също е голямо събитие - в личен план.

Casual, както Sotis е предположила - ZET ползвам. Настроила съм орбис 1 градус и аспектите с по-голям орбис - не се виждат - например - урановата опозиция вече не се отбелязва,

# 102
И аз ти благодаря! И още - възлите ще стоят доста време в последните пет градуса на съответните знаци до 06.09.2020,което означава,че твоето натално Слънце ще е в съвпад с ЮЛВ близо 4 месеца.

# 103
За руската Zet чувам много положителни отзиви. Има модул и за примарни дирекции, и за много други екстри. Платена версия, разбира се. Преди години имаше една безплатна версия – Zet 5.12, също много добра.

# 104
За руската Zet чувам много положителни отзиви. Има модул и за примарни дирекции, и за много други екстри. Платена версия, разбира се. Преди години имаше една безплатна версия – Zet 5.12, също много добра.

Още един глас за Zet!

Общи условия

Активация на акаунт