Ще разгледам ситуацията към 12.2023
Действително - сега карам разни обучения, и по някои от темите ми бе обърнато внимание, че "имам талант" - и трябва да продължавам да се занимавам. Аз самата бях изненадана от себе си и как се справям, тъй като допълнителни обучения записах без амбиция, като помощни - да захапя някава база и да имам обща представа, не предполагах, че ще се справям по-добре от други хора, но като сме в група - то се вижда. Дисциплината е доста комплексна, но част от акцентите бяха свързани с дизайна в дигитална и принт среда, и не само - визуализиране на идеи и концепции с различни изразни средства, вкл. копирайтинг, изображения, видео и т.н. Факт е, че освен, че се уча, имам възможност да се упражнявам, да практикувам - и това е наистина страхотно. То не е само до искане - искам това, искам онова - нужно е да има и условията да го правя, и аз ги имам в момента
На всичкото отгоре - и професионален дизайнер, с много голям опит, който ми е коректив на всичко, което правя, и така уча - адски много повече. Понякога една дума отстрани ми дава поглед отвъд хоризонта. Интереснотп е, че жената е "Водолей" - и освен, че е чужденка, е и емигрант (не е българка, и не живее в родната си страна от над 20г., не живее и в България), и някак отлично се списва по урановите теми в картата ми. А и по сатурновите, ако гледаме до Сатурн.Препоръчани теми