Астрология - 17 тема

• 32 823
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Не изглежда така цветна това което са ми показвали на зет, но предполагам всеки си го настройва както му харесва.
Приятелка, която посещаваше преди години курс ми даде точно Zet 7 Pro ( предполагам това е платената ) но аз така и не се записах на обучение, не намерих положителни отзиви за организираните мин.година/където съм. Стои на една флашка, трябва да я проверя дали ще тръгне въобще.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 08:17 от Casual

# 106
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз не съм Про, но съм си изтеглила Зет 9 безплатно от интернет Grinning Не знам какви модули и екстри има, но като за начинаеща ми харесва Grinning

# 107
Някой знае ли безплатна програма,която да може да построява карта за релокация?

# 108
  • При децата ми
Търся аз темата, търся, пък то имало нова тема!

Момичета, кога е удачно/благоприятно да се купи бяла техника? Предполагам, че по времето на ретроградна Венера не е добре, но може ли да кажете кога е по-удачен момент за подобни покупки?

# 109
Някой може ли да ми помогне с един хорарен въпрос? Много ми е важен наистина. Разчетох си картата сама, но просто искам някой да каже правилно ли е това, което виждам. Няма да му отнема много време.

# 110
  • София
Здравейте, абсолютен новак съм. Искам да започна да изучавам астрология. Опитах да запиша онлайн курс, но от сайта така и не ми отговориха. Нямам възможност да ходя на офлайн курсове.
Не знам и от къде да започна да чета, коя книга да е първата. Имам си пророчески сънища от дете, доста от тях успешно си тълкува, но някой не успявам и искам с помощта на астрологията да си разгадавам, и тях. Нямам намерение да правя бизнес, изцяло за мен си.
От къде ми препоръчвате да започна? Гледах линковете на първа страница, но не се ориентирам. Също и книжни книги, кои ми препоръчвате.

# 111
Здравейте, има ли желания някой от знаещите да ми отговори на хорарен въпрос. Харесах жилище всичко наред ли ще е ако реша да го купя с ипотечен кредит.

# 112
  • Стара Загора
Без да имам никакви знания, просто от случайно прочетени статии мога да ви кажа, докато Венера е ретроградна (25 юни) не е добре за скъпи покупки, нито за взимане и даване на заеми.

# 113
Здравейте, има ли желания някой от знаещите да ми отговори на хорарен въпрос. Харесах жилище всичко наред ли ще е ако реша да го купя с ипотечен кредит.

Хорарните въпроси се задават с час и място на задаване на въпроса, освен това се описва ситуацията, т.е. какво ви притеснява, "добре" е относително понятие. Какво влагате в това понятие...
Венера няма отношение към покупки  на жилище... Сделките са по Меркурий, това е най-общо.

# 114
Без да имам никакви знания, просто от случайно прочетени статии мога да ви кажа, докато Венера е ретроградна (25 юни) не е добре за скъпи покупки, нито за взимане и даване на заеми.
Правилно !!! Венера оценява,тя държи стойността, а Меркурий - техническата част по договора,т.е самите клаузи и начина на предавате на собствеността. При ретро Венера вървят нещата втора употреба със завишени стойности.

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 08:33 от Титания

# 115
Някой знае ли безплатна програма,която да може да построява карта за релокация?
Аз намерих, задоволителен за мен вариант, в ,,геокулт,, руска...

# 116
Благодаря ти,Viki Viki-ценно инфо:)

# 117
Благодаря ти,Viki Viki-ценно инфо:)

Все пак, четох тук-там, че релокацията не започва да действа веднага,  като с магическа пръчка, а трябва да мине известно време. Някоя и друга година. Освен това, мислех, че минусите са проблем, но после четох едно друго и се поразколебах...защото  започнах да разбирам, че трябва ,все пак, да умея да разчитам и интерпретирам показателите...а аз едва преди 4-5 месеца започнах да се интересувам от астрология....От това което видях за себе си ( аз се преместих на др.територия) се оказва, че за финансите е по-добре , но любов, отношения, разгръщане на потенциал, таланти и др....са зле. А щастието не е само пари...Та, не знам защо ви интересува, но обмислете добре...Може би си струва, да се плати на астролог, който знае как да тълкува...Но успех!

# 118
А мислите ли, че релокация между два града в България би дала някакъв ефект от астро гледна точка?

# 119
Не всички астролози вярват в теорията за релокацията. Ще се радвам да се поразчопли темата тук,виждам,че има няколко човека,които са доста навътре в астрологията.
Мен лично от няколко години ме тегли да сменя града,в който живея и най-добрите ми места са извън България.Още не съм решил по линията на коя планета да се преместя..Смята се явно,че най- добре да се преместиш по линия на Юпитер,Венера или Слънцето..ако са добре аспектирани и в силни позиции и че е добре да се избягват линиите на злотворните планети.Макар че пък ако злотворна планета е на трон или на екзалтация вероятно също е добър избор.И че е добре така да си сметнеш релокацията,че планети,които ти влият зле в даден дом да идат в друг и обратното.Мен по ми е интересен факта в радиус от колко км действат планетните линии-тоест предполагам,че е като с точните аспекти,с определен орбис..Защото примерно в даден град линията минава не през центъра,а през покрайните по жп релсите...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт