Астрология - 17 тема

• 32 840
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Стрелец е домът на Луната, но знакът е Козирог, който ми обхваща Д7 и Д8.

Нищо не разбрах Grinning
Гледа се върха на дома в кой знак попада. При мен също е така, Луната е в Риби, където се намира Десцендента, но откъм шести дом. Аз все пак я смятам за седмодомна, понеже е много близо до куспидата на DC.

# 571
Четох статия, че Светлана Гущерова имала личен астролог, който й предсказал 2 деца и точно кога. И познал, та погледнах името - Мира Кунева. Дали е добра или е нещо като реклама това?

# 572
  • София
Трябва да уговоря с треньор нов спорт за сина ми.Кога е подходящо ?Днес или утре на новолунието?

# 573
Като гледам какво се случва на Запад си мисля, че Плутон бавно, но славно върши своята работа в Козирог.
Нестихващи опити да се унищожи историята, традициите, юдео-християнскят мироглед, църквата, ролята на семейството....Все основни системи и структури, свързани със знака на Козирог.

# 574
Като гледам какво се случва на Запад си мисля, че Плутон бавно, но славно върши своята работа в Козирог.
Нестихващи опити да се унищожи историята, традициите, юдео-християнскят мироглед, църквата, ролята на семейството....Все основни системи и структури, свързани със знака на Козирог.

отдавам тези развития и на съвпада Марс с Нептун  ,но честно казано разчитам на днешното новолуние в деня на слънцестоенето ...вероятно ще има напрежение , но ума се променя в посока към интуитивността , а с това ще се промени и развитието на човечеството ...Сатурн ще влезе в козирог  съвсем скоро и ще видим как ще нареди нещата във властта

# 575
  • в 1001-та нощ
Как минава затъмнението, момичета?

# 576
Как минава затъмнението, момичета?

Не е ли минало вече? Проспала съм го. )))

# 577
  • SF
Не знаем Simple Smile Има облаци.
Аз си правя ново CV в днешния ден. Дали е подходящ или да го оставя за друг път?

# 578
  • в 1001-та нощ
Мина, да , но действа Simple Smile

Аз писах по-рано, че в изминалите дни, може би седмица назад се чувтвам мега зле, източена, без сили, физически неразположена, вкл. стомашно-чревно в последните два сни, без сили. И някак безпричинно - разсеяна, неадекватна, не мога да се съсредоточа. Снощи трудно заспах, а сутринта се събудих от тракането на мъжа ми по клавиатурата. По някое време станах и отидох да оправям кухнята от снощи.  Бях готвила доста неща, и имаше за оправяне, за да блесне всичко. Точно там съм била в момента на затъмнението. Simple Smile

Хубавото е, че се чувствам по-добре.

Попадна ми един пост във фейса за желанията по новолуние. От години не се занимавам, но реших, че е знак - да драсна нещо Simple Smile

# 579
ами днес паневритмията ми беше доста напрегната ...и другите казаха , че са я усетили силна...преди малко се върнах в една нескончаема разпра с майка ми/тъкмо бях балансирала ниската енергия в дома им / и не знам това на какво се дължи - от Лилит върху Слънцето ми или от ретро Меркурий в моя 11д  , а може и от съчетаването на двете ..дано да не е тема на слънчевото затъмнение, че вложих много енергия от себе си ,за да балансирам ниската енергия в дома на майка ми  и сега в еидн момент  всичко да тръгне в обратна посока

# 580
Не знаем Simple Smile Има облаци.
Аз си правя ново CV в днешния ден. Дали е подходящ или да го оставя за друг път?

ако се чувстваш хармонична го прави , но ако не си хармонична- по- добре изчакай , ако не е спешно/щом г оправиш, може би е спонтанно решението ти и ще е в правилното време/..

# 581
Аз съм на черешата - в буквалния смисъл - два дни правя сладко,сок и компот от череши. Щото тази година забраних на домочадието да вари ракия. И ето ти сега...Grinning .Щеше ми се да не бях поставяла този ултиматум.
Обаче ми е забавно - бях забравила как се прави сладко: първата доза стана гъста,втората - рядка и сега мисля,че третата ще я улуча.Това Новолуние със слънчево затъмнение ми  "върза" наталния секстил Луна в Стрелец/ Меркурий във Водолей в т.нар. конфигурация "йод" , "божия пръст".,т.е  " като много знаеш,сега се оправяй "Grinning

# 582
Румид защо пък на Марс и Нептун? Нещата, които изложих не се случват от скоро, а от години. Например подмяната на българската история. Просто тази година нещата станаха по-интензивни, защото към Плутон се присъединиха и други планети.

Нито затъмнение усещам, нито новолуние. Малко по-емоционална, само това.

# 583
При мен затъмнението върви чудесно - в куинконс (150градуса) с натална луна в 10дом. Саде сатито и то Simple Smile) При първият съвпад на директен сатурн с луната ме съкратиха, сега при втория  ретроградността му ми донесе  възможност. Започвам нова работа другата седмица. Получих изключително добро предложение и приех. А така исках да си почина още малко, ама тц.

# 584
водна виолетка , споменах Марс и Нептун, защото техния съвпад подчертава резултата до този момент и как този резултат се отразява на човечеството....предлогам , че историята на Бг /и традициите й / ще претърпи някаква промяна , освежаване но в натуралния й вид ,вероятно след влизането на Сатурн във водолей  догодина

Общи условия

Активация на акаунт