👗Нови придобивки в гардероба - 57

• 95 941
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Имам такъв панталон от Зара, не знам каква материя е. Но е тънък. Понеже е черен, не е много ок за лятото.

# 661
  • Dope Reach
TheJudge, виж тук. Цените за мен са потресаващи.
https://psminimal.com/my-exclusive-summer-by-la-vela/
bellucci, уникални са! Откъде?
Тарталета, аз имах неблагоразумието да си купя даже два полиестерни панталона за това лято...

# 662
Панталон за лятото от полиестер ме кара да потръпвам. Няма по- гадна материя. За лятото пък да не говорим.
И аз мисля, че материята не е ок за лятото. Точно вчера пробвах панталон с такъв състав и за 5-те минути върху мен ме спари.

# 663
Rochellka, от Parfois са. Имат намаление сега. Като цяло съм голям фен на техните бижута. Често изкарват нови неща и доста ме изкушават, но добре че цените са добри, а качеството - без забележка.

Разглеждала съм този сайт PSMinimal преди време, но тогава не предлагаха бански, а само бижута. Попаднах на тях на един базар и харесах този пръстен, на който тогава му искаха доколкото помня към 40-50 лв и то уж с някаква отстъпка. Видя ми се висока цената, а качеството съмнително, та се порових и после го намерих в aliexpress за 1-2 долара. Вече даже виждам, че цената му е двойна. Dizzy Face

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 16:12 от belluccii

# 664
  • Mediterraneo
Все ми е тая кой какво носи, такова нещо не влиза в гардероба ми. И понеже сега тийнейджърката вкъщи е на вълна черни панталони, пришка ми излиза на устата да обяснявам що е подходяща материя, както и на пръстите да търся памучни панталони в стила, който харесва. Почти няма чист памук, но ако не са поне 80% памук, не купувам. Каквото и да е. Естествено, банските са изключение.

# 665
  • София
Най- удобния ми летен панталон е от вискоза. Иначе не разбирам много от материи. Знам че лена е хубав за лятото, но жестоко ме дразни това колко се мачка. Гладя и докато изляза от нас вече е на гънки.

# 666
# 667
Малко лятно зареждане от ХМ, днес имаше 20% намаление

+ панталон Reserved

и бюстие Зара

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 09:09 от MaRin4et0

# 668
Благодаря. 300 кинта за бански, трябва не знма какъв да е, но иначе са красиви.
Аз това рокле си купих
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0857571001.html И аз избягвам всичко, което не е памук напоследък. Полиестерът държи цветове, ама мн ме задушава. Но има и сполучливи избори.

# 669
  • Някъде там
от къде са ?

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 13:40 от bubanka

# 670
Heartpulse Heartpulse HeartpulseНяколко рокли от мен, че нещо не ми понасят жегите тази година. Всичките любов от пръв поглед!:heartpulse:HeartsHeartpulse

https://lp2.hm.com/hmgoepprod?set=quality[79],source[/8c/bb/8cbb … le:/product/main]

Скрит текст:

Скрит текст:

https://www.terranovastyle.com/pub/media/catalog/product/cache/a … 3001s172_list.jpg

# 671
Goddes, втората бяла рокля е МЕЧТА Heart Eyes
И пак офтопик - и полиестерът, и вискозата са изкуствени материи, но първата именно задушава в топло време. Това поне е личният ми опит.

# 672
  • Бургас
И пак офтопик - и полиестерът, и вискозата са изкуствени материи.....
всъщност визкозата е целулоза, но Тъканта е създадена по изкуствен начин

Историята на първите изкуствени влакна започва през 1910 година. Чрез сложни химични съединения се получава целулоза, която стана основата на вискозните тъкани. Вискозата се счита за най-естественото влакно сред всички видове, които са създадени изкуствено

# 673
  • Бургас
Heartpulse Heartpulse HeartpulseНяколко рокли от мен, че нещо не ми понасят жегите тази година. Всичките любов от пръв поглед!:heartpulse:HeartsHeartpulse
...

Goddess,много са красиви роклите,със здраве да си ги носиш!

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 19:08 от bubanka

# 674
  • София

И аз съм на опашка за втората рокля!
Чудна е! 😍

Общи условия

Активация на акаунт