СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 200
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Да кажа за квесторите - не се заплаща допълнително, това влиза в служебните задължения. И няма НЕ ИСКАМ. Освобождават се само тези , които имат деца в 7 или 12 клас.
Не че съм нямала колеги ,които в деня на матурата се обаждат , че са болни и настъпва объркване. И бяха едни и същи.

# 691
  • Отвъд алеята зад шкафа
При положение, че до 10 май трябва да се каже окончателно какъв материал ще влиза в НВО, те сега тепърва правят анкета....

# 692
  • София
Еми...пак са се сетили Wink ДА не ги притискаме все пак.Уж са 10 дни, но реално  с почивните, които  предстоят са 4.Дано успеят и дадат някаква яснота най-сетне.Взе да ми писва.Много

# 693
Аз се притеснявам от това , че има учители , които бързат през материала, за да са отличници пред строя. И да не стане , че всичко е взето, научено, разбрано.
 А що се отнася до ДО - моята днес имаше тест по история, доста труден според нея. Имало е помощ и от по - голям брат на едното дете( те си правят група 4 приятелчета) и от вуйчото на друго дете. Чак ме хвана яд , че не ме извика и мен. И с помощ от приятели са изкарали 4. Та толкоз по въпроса за онлайн изпитите.
На приятелка синът е в 4 клас. Днес ми разказа какво има дава за домашно учителката по английски език. Толкова много, че те изостават със седмица. И защо е тоя устрем??? Без затвърждаване, без упражнения. Само препускане по материала и домашни.

# 694
  • софия
Интересно дали и другите РУО ще пуснат анкета и какви ще бъдат указанията към нея. За мен е логично навсякъде да се попълва една и съща информация за един и същи периодл

# 695
Аз пък не проумявам, ако ще се включва и ДО защо до 30.04, а не до НВО?!? Какво точно се очаква от 01.05 да се случи, че да спрат да учат както преди 30.04?

# 696
Защото такава беше инструкцията. До десети да се даде отговор. Joy Останалото е в бъдеще време.

# 697
  • Пловдив
При нас сутринта дойде анкета за родителите и това как виждаме ДО...в Школо я пратиха.

Да питам дали има такава тема по градове или е само тази общата?

# 698
  • софия
В момента в +/- е директорката на НТБГ и обсъждат връщане/невръщане в училище. Нищо особено не каза. Единственото смислено нещо беше, че тя би питала здравните експерти и е редно да се съобрази с тяхното мнение дали връщането е безопасно.

Питах детето.
По БЕ са до сложно съставно изречение.

По лит днес са започнали с биографията на Славейков.

По мат са ъглополовяща в равнобедрен триъгълник. Неравенства не са помирисвали.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 17:36 от zvаnchе

# 699
  • София
При нас по математика са на неравенства, по БЕЛ се води, че са свършили с До Чикаго и назад и сега са на Бай Ганьо. Частта с граматиката е пълна мъгла...

# 700
По математика свършиха неравенства. Вчера имаше тест.
По литература са на "Бай Ганьо", по български не знам. Наредил е там един куп шестици и уж знаел всичко.

# 701
При нас по математика са на неравенства, по БЕ са на пряко, непряко и полупряко предаване на чужда реч, а по Л май свършиха с До Чикаго и назад, т.е. предстои тази седмица да започнат Бай Ганьо.

# 702
Нашите също са до неравенства-другата седмица ще изпитва. А по БЕЛ 😊 били свършили с българския 😋, по литература, освен сам в къщи 1 И 2 довършват Бай Ганьо.
Гледах Стаматов по БНТ, изненада ме!

# 703
  • София
Току-що гледах по БНТ. Директорите и синдикатите са против връщането на седмокласниците в училище. Само физически на НВО. Асоциация "Родители" е за връщането им. Едва ли не излезе, че видиш ли родителите искаме да си пратим децата. Утре ще има обсъждане в МОН на това. Искрено се надявам да обсъдят и вземат правилното решение и по нашето писмо. Лошото е, че не сме представени  а ако е там асоциация "Родители" не ми се мисли.

# 704
Стаматов е политик, той се нагажда накъдето духа вятъра. Но първо скандализира с нещо безумно, за да е на фокус.

Общи условия

Активация на акаунт