СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 223
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
При мен е така
Търкалят се едни точки от сума време.

# 676
  • София
И при мен е като при zvanche. Аз търсех таблицата с проекто план-приема и я намерих в кеша.

# 677
Дидева, ние с теб сме с връзки в тази структура. Имаме достъп до (стара) информация Simple Smile.

# 678
  • София
И при мене е като при Звънче, но през търсачката на Хром си се отваря:

http://ruo-sofia-grad.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82-% … D%D0%B0-%D0%B4-3/

# 679
РУО пусна анкети за 4, 7, 10 и 12 клас. Направо ще падна ако направят НВО и за 4 и 10 клас.
http://ruo-sofia-grad.com/%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%b2%d … 0%b8%d1%82%d0%b5/

# 680
  • софия
Това е анкета за учителите. Искам да видя получените отговори.
Надявам се учителите да не излъжат.
Въпросите са подвеждащи. "Последната тема, по която сте работили по математика, е: *"
Къде са работили по тази тема - ДО или в училище?
Как на база на отговор на този въпрос ще отсеят материал за НВО, който е преподаван присъствено, което се обясняваше до вчера? Или и тук вече има промяна в подхода?

# 681
Но пък се вижда около къде предполагаемо гравитира чертата по математика.

# 682
  • sofia
Въпросите са подвеждащи. "Последната тема, по която сте работили по математика, е: *"
Къде са работили по тази тема - ДО или в училище?
В инструкциите пише, че целта на анкетата е да се отрази положението към 30.04

Цитат
Очакваме анкетата да бъде попълнена веднъж за училището, като отрази ситуацията към 30.04.2020 г. в паралелката, която е най-назад в преподаването на материала по съответния предмет.

# 683
Звънче, вярно не са написали, че става въпрос за ДО. Ще падна сега ако половината напишат докъде са сега Simple Smile
Показателно ми е, че по литература се е очаквало да е взето и Опълченците присъствено, т.е. ние вървим леко назад, но това е, защото първия срок имахме 2 часа повече БЕ, а втори срок се смени. По БЕ са доста напред.

vesi1, не е ли написано "срок 30.04", а не взето до 30.04?
*редактирам се: Да, права си. Значи ли това, че ще се вземе и материала от ДО? Съвсем се обърках.

# 684
  • софия
Веси, очакват анкетата да е попълнена до 30.04.
"Разчитаме на Вашето съдействие анкетите да са попълнени от учителите във Вашето училище в срок до 30 април 2020 г."
http://ruo-sofia-grad.com/попълване-на-анкети-относно-учебните/

Опааа, вярно в самата анкета са написали "Очакваме анкетата да бъде попълнена веднъж за училището, като отрази ситуацията към 30.04.2020 г. в паралелката, която е най-назад в преподаването на материала по съответния предмет."
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_KyXS9We3l9HdK4wR8y-8 … njLc9iPg/viewform

Кое е вярното? На кое от двете ще получат отговор и защо материал към 30.04.?

Те една проста анкета от 10 въпроса не могат да съставят, а очакваме адекватни матури.

# 685
Не, звънче, и аз така се обърках. Като отвориш самата анкета има текст: "Очакваме анкетата да бъде попълнена веднъж за училището, като отрази ситуацията към 30.04.2020 г. в паралелката, която е най-назад в преподаването на материала по съответния предмет."

# 686
  • София
РУО пусна анкети за 4, 7, 10 и 12 клас. Направо ще падна ако направят НВО и за 4 и 10 клас.
http://ruo-sofia-grad.com/%d0%bf%d0%be%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%b2%d … 0%b8%d1%82%d0%b5/
Определено не питат коя е последната тема, която е преподавана в клас, т.е. включват и преподавания материал по време на ДО.

# 687
  • sofia
Ей, кой не чете Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

Иначе се обзалагам, че същият въпрос ще зададат и тези, които трябва да я попълват Joy... пак от опита, свързан с работа с университетски преподаватели.

ПП: Добре е анкетата, така ще имат информация до къде са тези, които са най-назад с материала.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 15:11 от vesi1

# 688
  • софия
Не, звънче, и аз така се обърках. Като отвориш самата анкета има текст: "Очакваме анкетата да бъде попълнена веднъж за училището, като отрази ситуацията към 30.04.2020 г. в паралелката, която е най-назад в преподаването на материала по съответния предмет."
Да, видях, но в писмото пише друго.
Защо питат за материал към 30.04.? Нали се клеха, че материал, който не е бил взет в присъствена форма на обучение, няма да бъде включван в НВО? Пак правят мазалочи тихомълком.

Аз прочетох писмото, не се фокусирах върху текста към анкетата, защото не очаквам да има несъответствия или разнопосочна информация за едно и също, но не отчетох, че това е РУО София. Учителите ще четат указанията към анкетата.

Друг въпрос: как хем към 30.04. преподаден материал, хем до 30.04. да се попълни анкетата? Обичайно отчетите за свършена работа са след нейното приключване, а не във времето на приключване. Могат да се случат 10000000 неща, които да не ти позволят да изпълниш планираното.

Кое точно е анонимното на анкетата при задължително изискване да бъде въведен кода на училището и изискването тя да бъде попълнена от преподавател по съответния предмет за съответния клас?

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 15:20 от zvаnchе

# 689
  • София
Това още нищо не значи по отношение материала, който ще влиза в НВО, мисля.
Това е само РУО София-град. Тепърва ще се види къде ДО е синхронно и къде не. Трябва да имат база, върху която да направят изводи.
Обаче аз не съм сигурна, че ще я попълнят честно. Уж е анонимно, а се дава код на училището. Кой директор ще рискува да си развали имиджа? То и само два предмета да вървят синхронно, пак могат да посочат тази опция и информацията няма да е вярна.

Общи условия

Активация на акаунт