СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 279
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде в Европа...
Аз с копи-пейст го дподелих в групата на класа..Аз го виждам, не знам другите дали го виждат..
Айде ново 20 - сега пък да се съкращава времето на ИП...уффффф

# 211
Air, кащво са казали за ИП?

# 212
  • София
ББ, Бисе 😁
Още по-голям смисъл би имало това писмо при такава постановка, защото върнат ли децата в училище, ще се повиши рискът.

# 213
Air, кащво са казали за ИП?
Бисе, в предният ми пост, за който ме нахока Simple Smile

# 214
  • Варна
Да, аз го копирах, за да го видят в групата на класа. Но доколкото схванах предпочитат онлайн изпит, поне активните майки там.

# 215
Да, аз го копирах, за да го видят в групата на класа. Но доколкото схванах предпочитат онлайн изпит, поне активните майки там.
С голяма мъка ще призная, че според мен, по-голямата част от седмокласните родители искат точно това. Онлайн.

Да се допълня. Току що подкрепих с името си и града. Ако го поставя на моята стена и отдолу има коментари с имена на родители, от моите ФБ приятели, да ги пращам ли някъде?

# 216
Наистина ли? НЕ ги разбирам, но всеки има право на мнение.

# 217
Наистина ли? НЕ ги разбирам, но всеки има право на мнение.
Как не ги разбираш? Аз ги разбирам. Ясно ти е и на теб как си представят, че ще се случи и какво очакват.

# 218
Да се допълня. Току що подкрепих с името си и града. Ако го поставя на моята стена и отдолу има коментари с имена на родители, от моите ФБ приятели, да ги пращам ли някъде?
Мисля,  че е няма нужда.

# 219
Дикси, това би върнало децата в изходна позиция( да не говорим за техническите проблеми). Това не го ли мислят? Всички ще са с отлични резултати, а после
?

# 220
Бисе, щекотлива тема засягаш с това за мисленето. То не е като яденето.

# 221
  • Някъде в Европа...
С голяма мъка ще призная, че според мен, по-голямата част от седмокласните родители искат точно това. Онлайн.

Абсолютно същото наблюдавам и аз - иска се дистанционен изпит...Още от началото на учебната година виждам колко незапознати родители на седмокласници има..При нас на втора родителска среща имаше изказване от родители, че нямало да кандидатстват никъде, просто щели да си запишат детето да продължи осми клас в същото училище 🤯🤯🤯

# 222
  • София
И аз се изумявам на неадекватните коментари на страницата на Просвета във Фейсбук.

Само да кажа, че изпращането на писмото трябва да е по начин, който позволява отговор. Администрацията е длъжна да отговори на входирано писмо и трябва са има адресат, до който да върнат отговора.

Отделно, какво се предвижда за медиите?

# 223
Бисе, щекотлива тема засягаш с това за мисленето. То не е като яденето.

На голямата в класа една майка стана и предложи да не се явяват изобщо на НВО, защото те децата искали да си останат в един клас Mr. Green

# 224
  • софия
Извинявайте, трябва ли да изпращам имена и град на някой?

Общи условия

Активация на акаунт