СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 17

• 21 274
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тъкмо се засилих към осмокласната, за да им пусна линк към ФБ, понеже те любезно предложиха подкрепа.
И се сетих, че май няма да стане, тъй като седмокласната група е поверителна.
Мария, така ли е?

# 196
Бубчето е админ там там, мисля, че е така, ама знам ли. Тя нещо се зарина с работа и изчезна.

# 197
ФБ групата наистина е поверителна, но админът, не помня кой беше, беше писал, че приема всички кандидати за участие.
На кого да пращам име и координати?

Мария можеш ли да направиш поста с писмото във фейса публичен? Така ще може да се шерва и разпространява и извън групата.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 11:40 от ston

# 198
  • София
Много хора няма да се занимават с това да стават членове на група.
Някой иска ли да пусне публичен пост от профила си, така че да може да се споделя?
Аз от няколко години съм се запънала и не искам да регистрирам дейност във ФБ. 🙄

# 199
ФБ групата наистина е поверителна, но админът, не помня кой беше, беше писал, че приема всички кандидати за участие.
На кого да пращам име и координати?

Мария можеш ли да направиш поста с писмото във фейса публичен? Така ще може да се шерва и разпространява и извън групата.
За координати - пиши във фб, който го прати ще изреди хората писали там и ще допълни, че има и редица други.
За споделянето не зависи от мен. Ще пиша на Бубчето дали може.

# 200
  • София
Борисов, преди малко от джипката, каза, че е наредил на Вълчев до няколко дни да излезе с план за дейността на училища, детски градини и университети...

# 201
99,9% съм сигурна, че писмото вече е прочетено от когото трябва. Дано е с положителен резултат.

# 202
Ако трябва да оставя имена, да ми пише на ЛС:)

# 203
Бисе, ти си лесна, ще те издирим Simple Smile)))))))

Бубчето ме направи администратор, но единствения начин, който открих, за да направя поста публичен е да отворя групата, а това не го искам. Явно който иска да споделя, ще трябва с копи пейст. Принципно в МОН и на писмо от 1 човек отговарят, а отдолу дали ще им напишем още 20 или 520 мисля, че им е все едно и все ще им е неистинско и ще отговорят на единия подател. Масовката ще е интерес и инструмент за медията.

# 204
Борисов сутринта може да каже едно, следобед друго, но винаги го прави с мисъл за хората!

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/obmisliat-svalianeto-na-iz … DmaUk2lwYM0KEZVEM

# 205
Дикси, няма да говориш така за " Тати"! Нали каза, че всичко е за наше добро!

Мария, нали?Simple Smile)))

# 206
  • София
От групата на класа казват, че писмото трябва да бъде изпратено до значителен брой медии.
Имаме ли яснота по този въпрос?

# 207
С копиране на линка от поста в групата пак става. Вече го сложих в моя профил и в групата на нашия клас. До ръководството на нашето училище ще стигне. Хубаво ще е да имаме подкрепа и от директори.

# 208
С копиране на линка от поста в групата пак става. Вече го сложих в моя профил и в групата на нашия клас. До ръководството на нашето училище ще стигне. Хубаво ще е да имаме подкрепа и от директори.
При мен не става. Пробвах да го пратя на майка ми. Изписва ѝ, че не е член на групата и не може да види съдържанието.

# 209
ston, не би трябвало да стане, т.е. ти го правиш, но който не е член на групата, като отвори линка не вижда публикацията.

Общи условия

Активация на акаунт