Тест за овулация - въпроси / тема 11 /

• 54 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета,
Не знам дали на някоя от вас ще е полезна тази информация, но реших да ви споделя моя опит.
Вече 2 пъти съм засичала положителен тест и винаги той съвпада с това, което ми препоръчва приложението "My Calendar" на телефона.
Може все пак да продължите с тестовете, но поне ще ви даде насока за това около кой ден да започнете.
Успех на всички и само положителни тестове! Flowers Tulip

# 226
Здравейте.
От 25 до 29 имах цикъл. 26дневен непосредствено след свършването направих тест за овулация ,който според мен беше положителен 30,31. 8 дни след това получих кафяво зацапване спред вас възможно ли е да е имплантирането?Имам 11 дни до цикъл.. Благодаря ви предварително...😊

# 227
# 228
Здравейте, този тест дали е положителен, какво мислите

# 229
Здравейте, този тест дали е положителен, какво мислите

Аз мисля, че е положителен!🙏

# 230
Здравейте, момичета. От три дни си правя всеки ден тест. Може ли да си кажете мнението за днешния /този най-отдолу/

# 231
Здравейте, момичета. От три дни си правя всеки ден тест. Може ли да си кажете мнението за днешния /този най-отдолу/

Според мен е положителен.

# 232
И според мен последния е плюс. Blush

# 233
Последния си е категоричен +

# 234
Здравейте. И аз се включвам с един въпрос. Нормално ли е вчера да е първия положителен тест, а днес вече да е отрицателен? Това значи ли, че О е минало, тъй като би трябвало да настъпи 24-48 часа след положителния тест? Извинявам се за глупавия въпрос, но малко се обърках.

# 235
Здравейте ,включвам се със следното питане : цикъла ми е 33-34 дни от много време на сам. До сега не съм ползвала тестове за О,но реших да пробвам. От 6 дни ползвам всеки ден тест,като все има втора ясна по-бледа тестова линия, като днес е по тъмна в основата и изсветлява ( прилагам снимка за мнение ). От 4 дни на сам усещам придърпване в яйчниците (ту левият,ту десният) и от вчера ме наболват гърдите и ги чувствам “горещи”. Предполагам ,че до ден-два ще се насити по- хубаво тестовата линия . Също така от седмица действаме кога през ден,кога се застъпват Simple Smile .

# 236
Още му трябва

# 237
Аз с цикъл 30-35 дни имах положителен тест на 22 ден чак.

# 238

Това е от днес . По приложението,което ми следи периода,излиза че съм била преди 4 дни в О,а от два дни ми е така тестовата линия (преди това тестовата все беше доста бледа) и ме навежда на мисълта че предстои О. Чудя се дали не бъркам нещо ..така излиза че ЛФ ми е 10 дни .

# 239
Според мен е отрицателен този тест, но честно казано не съм много сигурна, нещо втората черта ми бледнее в едната част. Нека и другите да споделят мнение 😊

Това е от днес . По приложението,което ми следи периода,излиза че съм била преди 4 дни в О,а от два дни ми е така тестовата линия (преди това тестовата все беше доста бледа) и ме навежда на мисълта че предстои О. Чудя се дали не бъркам нещо ..така излиза че ЛФ ми е 10 дни .

Общи условия

Активация на акаунт