Тест за овулация - въпроси / тема 11 /

• 54 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 240

Това е от днес . По приложението,което ми следи периода,излиза че съм била преди 4 дни в О,а от два дни ми е така тестовата линия (преди това тестовата все беше доста бледа) и ме навежда на мисълта че предстои О. Чудя се дали не бъркам нещо ..така излиза че ЛФ ми е 10 дни .
Ползвам същите тестове. Положителен е , по-наситена не може да стане. 😊 Дано имаме късмет този месец и да се похвалим с заветните 2 черти на теста. ❤

# 241
Отирацетелен е и според мен, както roxy каза. Не го гледай толкова приложението. Според мен О предстои тепърва, може да ти е по- дълъг този цикъл. На мен ми се случи - при 26-28 дневен стандартен цикъл с положителен тест на 12 ден, следващия такъв беше 32 дни- с положителен на 17 или 18 ден. Продължавай с тестовете 🙃

# 242
Не знам какво ми прищрака,ама намерих един останал Oview тест и си го направих и мисля че видях какво е положителен тест 😊

# 243
това е да Simple Smile давайте Simple Smile аз ползвам само oview

# 244
Здравейте,

според вас този тест положителен ли е?
Понеже не съм сигурна на коя снимка чертичките са по-реалистични, пускам две снимки на един и същи тест Simple Smile

Благодаря предварително Simple Smile

# 245
Според мен си е чист плюс Hands Thumbsup

# 246
Привет, момичета Simple Smile
Ако вчера имах положителен тест с две еднакво оцветени черти, а днес имам положителен тест с по-тъмна тестова черта от контролната, то кога да очаквам ову?
Вече се обърках тотално, като видях вчера положителен, чакам ову днес или утре, но този тест от преди малко ме зачуди правилно ли изчислявам.

Ще се радвам на обратна връзка от вас Simple Smile

# 247
Здравейте момичета!

Нещо не мога да се оправя с тези тестове и знам, че е досадно, но според Вас имало ли е положителен?

П.П На 15ти ден ползвах др марка тестове и резултатът ме озадачи... очаквах да е по-наситена.

# 248
Привет, момичета Simple Smile
Ако вчера имах положителен тест с две еднакво оцветени черти, а днес имам положителен тест с по-тъмна тестова черта от контролната, то кога да очаквам ову?
Вече се обърках тотално, като видях вчера положителен, чакам ову днес или утре, но този тест от преди малко ме зачуди правилно ли изчислявам.

Ще се радвам на обратна връзка от вас Simple Smile
Щом днес ти е по - наситена, очаквай я от днес до 48 часа . И мойте са така 😉

# 249
Този от 14 ден според мен е положителен.

Здравейте момичета!

Нещо не мога да се оправя с тези тестове и знам, че е досадно, но според Вас имало ли е положителен?

П.П На 15ти ден ползвах др марка тестове и резултатът ме озадачи... очаквах да е по-наситена.

# 250
И аз мисля, че е + на 14-ти ден.

# 251
kalestia нормално е да има насищане и положителни тестове 2-3 дни. Може да действате от деня с еднакви черти, или да изчакате пика и на следващия ден пак. Ти си решаваш.

I.....a да, на 14 ден е бил положителен. Провери си с каква чувствителност е новата марка и я сравни със старата. Ако е с различна е нормално да ти отчита с по-бледа черта. Придържай се към една марка, защото стават обърквания иначе Simple Smile

# 252
Здравейте момичета, дали скоро се очертава да имам + тест..днес ми е 18 ден..или да проддължавам..с нередовен Мц съм..

# 253

Здравейте момичета! Дано съм успяла да прикача снимката. Според мен теста по средата (12 ден) е положителен, но дали и днескашния (13 ден) е положителен?
Пп. Цикъл 26 дни, ЛФ 12 дни

# 254

21 ден, какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт