Кюретаж и забременяване след това - тема 84

• 37 030
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, знам през колко трудни моменти минавате, но се надявам да ви зарадвам, защото след тъжните моменти винаги идват радостни.

На 6 септември след спешно секцио в 33гс се родиха моите момичета - Ана, 2220г, 47см, и Ема, 1900г, 44см.

Всички сме добре, те са в кувьози, но дишат самостоятелно. Аз се възстановявам. Надявам се до няколко дни да почнат да ми ги дават.

Пожелавам на всички ви такова щастие! Бъдете упорити и следвайте мечтите си!

Ръся ви обилно за късмет
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
                          Браво и честито,Господ да ви пази.Бъдете здрави.❤❤❤

# 556
Няма по-голямо щастие от това, в тази тема, една от най-тежките и мъчните да се появи такава прекрасна новина !

Дели- Честити да си децата ! Здрави и благословени ! Бързо възстановяване, бъдете здрави цялото
семейство ! Сигурна съм, че всичко ще е прекрасно при вас ! Sparkling Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Дано поръсването да ни помогне и да повлечеш крак за още успешни бременности !
Кураж на всички !

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 14:21 от Анонимен

# 557
Хайде и тук честито Дели! Скоро да се гушкате с малките принцеси и само слънчеви дни! А колко е хубаво след всичките облаци да има двойна дъга!
Дано си ни на късмет на всички тук и следващите постове в темата да са само от момичета които споделят ей такива прекрасни новини! Flowers Hibiscus

# 558
Дели, прекрасни новини, много се радвам! Да са ти много здрави, щастливи и винаги да те радват! Много целувки на всички ви!

# 559
Дели, честито, да са ти живи и здрави принцесите, както и ти. Много радост и усмивки да ви носят! 💐🍰😊

# 560
  • София
Честито, Дели! Здрави, щастливи и борбени да растат малките госпожици.

# 561
Дели, честито и от мен! Нека бъдат здрави и щастливи и скоро всички да сте заедно у дома. Очите ми се напълниха от умиление. И трите сте герои!

П.П. Прекрасни имена Heart Heart

# 562
Дели, да са много здрави двете принцеси! Бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи 🍀👩‍👧‍👧♥️

# 563
Дели, честито! Да са живи и здрави, да растат бързо и скоро да се гушкате вкъщи! На теб бързи възстановяване и много щастливи моменти! ❤❤❤

# 564
Дели, много се зарадвах на новината! Честито! Живи и здрави да са ви малките шушулчици! Нека минете по-леко през четвъртия триместър! Леко възстановяване на теб и се наслаждавай максимално на малките госпожички, колкото и трудно да е на моменти!

P. S. Моето момиченце също е Ана 😊

# 565
Дели, страхотна новина,  разплаках се. Бъдете живи и здрави, нека от тук нататък имате само прекрасни мигове.  Ето , че след бурята изгрява слънце. Надявам си за всички момичета в темата да изгрее скоро. Ти си символ на борбеност и надежда. Прегръщам те , от сърце се радвам за теб и малките принцеси. ❤

# 566
  • София
Ооо, Дели, толкова хубава новина!!! Много, много се радвам за теб и за цялото семейство! ❤️😊 Бъдете здрави, много, много се обичайте и дано имат много късмет и щастие прекрасните малки госпожици! П. П. Дай Боже и на нас, останалите, да се похвалим с такава блага вест някой ден... 🙏

# 567
  • София
Дели, честито двойно щастие! Да са ти здрави принцесите, да усмилят дните и живота ти, да бъдат най-голямата ти радост! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи! Доказваш, че с упоритост, търпение и повечко знание, всичко има положителен край! Дано ни “заразиш” всички Simple Smile) Амин 🍀

# 568
Момичета, знам през колко трудни моменти минавате, но се надявам да ви зарадвам, защото след тъжните моменти винаги идват радостни.

На 6 септември след спешно секцио в 33гс се родиха моите момичета - Ана, 2220г, 47см, и Ема, 1900г, 44см.

Всички сме добре, те са в кувьози, но дишат самостоятелно. Аз се възстановявам. Надявам се до няколко дни да почнат да ми ги дават.

Пожелавам на всички ви такова щастие! Бъдете упорити и следвайте мечтите си!

Ръся ви обилно за късмет
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Честито двойно щастие! Да сте живи и здрави всички! Много скоро да се гушкаме вкъщи и да сте много щастливи! Flowers Cherry Blossom

# 569
Дели, честити бебчета! Нека са здрави и озаряват дните ви. Дай боже на всички нас тук такова щастие 😍

Общи условия

Активация на акаунт