Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 656
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Блу,ти за мъжа си ли пишеш?
Да си троши главата,като иска!
Децата да са здрави!

# 751
  • софия
Мм падна, да, извивявайте ама съм ядосана. Детето няма как да го оставя да падне, дано не се метне по акъл на баща си, че няма да се разберем хич.

# 752
  • софия
Есме, сипи си сега винце да се разровариш след толкова работа. Аз така направих и след малко мисля даже да полягвам,че утре пак съм работна.
Блу, за яд си е,ама не се тормози-сега като мине през болницата може да му дойде акъла. Дано всичко е наред.

# 753
  • София
Блу,ти за мъжа си ли пишеш?
Да си троши главата,като иска!
Децата да са здрави!
Абе, не е така.
Пубертетът си има граници.
Като не го напусне навреме, се превръща в инфантил, когото жена му трябва да пасе, наравно с детето.
Ми, не е нормално.

# 754
  • софия
Не си ли вземе бележка сме Чао, имам си едно дете, второ не ми трябва.

# 755
  • SF
Есме, сипи си сега винце да се разровариш след толкова работа. Аз така направих и след малко мисля даже да полягвам,че утре пак съм работна.
Блу, за яд си е,ама не се тормози-сега като мине през болницата може да му дойде акъла. Дано всичко е наред.

Аз не пия винца и люкарства Simple Smile
Не, наистина не пия. А и трябва да заспивам, защото утре ставам и пак сядам. Simple Smile

Снощи бях като Чандлър от "Приятели" - Ако сега заспя, ще имам 5 часа за сън. ...Ако сега заспя, ще имам 4 часа и половина сън. ...Ако сега заспя, ще имам 3 часа за сън...

# 756
  • софия
И аз така все ги броя и сутрин все по зор ставам. Но вече е време да се катурвам в легълцето,че утре молът мен чака 😁
Блу,дано се вразуми мъжът ти. Зор ще ти е да трепериш освен над детето и над него.

# 757
  • софия
Мотора пръв изхвърча от картинката, то е ясно, че като ти е писано да се обесиш няма да се удавиш ама айде да не пробваме, да не коментирам как кара колата, напоследък често мисля, че ще се ударим, да не дава Господ, време е да поговорим, тази вечер беше последната капка от многото, като говоря не ме слуша ама тоя път ще ме чуе...и съм гладна..
Салата не ми се хрупа...ма нямам особен избор

# 758
Абе... Като ги знам мъжките, как все умират, га ги заболи нещо... Мани се... То ем е смешно, ем е тъжно... Никак не е да му се скараш, ми да го подпукаш с разсукалкЯта Joy И нашия с мотора, кат луд с картечница... И все по него си стреля Joy

# 759
Дриймо,ко речи!? "разсукалкЯта" ?

# 760
Блу,аз още преди помня,че се оплакваше. Седнете и поговорете,дано се вразуми.
Оф не смея да легна вече. Всяка нощ сънувам какви ли не простотии... Снощи ме гониха някакви да ме убият. 🙄 Кръв имаше,не знам,не помня точно,но не ми е ок като се събудя. И това е всяка нощ! Не знам на какво се дължи,но е гадно.
Дрийм,я сподели от къде си,ако не е тайна? 😃 Много познат диалект.

# 761
Клише, ама факт - *Момчетата никога не порастват, само играчките им стават по-големи, по-бързи и по-скъпи.*
................................................................
Дрийм, тая *разсукалКя* я произнесох бавно на глас като първолаче, докато я прочета правилно. Какво е туй нещо, бре?

# 762
Дриймо,ко речи!? "разсукалкЯта" ?

Ааа, Кроте... Рекох точилка Joy

Пп... Бабини разни Joy

Ениуан Stuck Out Tongue Winking Eye аааа, корНяк софЯнка съм Joy по по края на Софията... Но имам мнооого дърта пра пра баба и тя си ги приказва шопските селски приказки... Много ги харесвам нЕкои думи Joy

# 763
  • софия
Нищо сериозно му няма, въпроса е принципен, можеше да се удари доста лошо, жал ще ми е за детето..аз все ще се оправя.

# 764

bluebear,ще се кротне.Ако не,вземам Дриймата,тя взема онова нещо и идваме!

Общи условия

Активация на акаунт