Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 569
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 035
Чак пък параноя...надценявате се.
Просто аз виждам прилики с нещо познато. Отделно накой нов не влиза със замах във форума и не се държи свойски от ден първи. Това е. Отдавна съм във форума и си правя изводи. Имам право налЕ...да имам мнение.

А вашите отговори само затвърждават ...съмненията 😉

Лягам яз.

# 1 036
  • Fairbanks, Alaska
Ми колко плодове да ядеш на ден..в калории. Не е един тир..

Не е един ТИР, но поне по 1 кг портокали на ден заминаваха и по една връзка банани.

# 1 037
Зависи, какво разбираш под свойски...
Но, така е... Шарен свят 🤪 и шматки тряа да има, да е забавно... Окол мене, тъй обичам 🤪

# 1 038
 И бригада няма да ми помогне, ужасен ден...съфорумка ми даде жокер за едно триумение, благодаря още веднъж.
Случвало ли ви се е да искате сън да ви покаже накъде, вече нямам сили.

# 1 039

teta75, обясни ми тогава, защо през зимата топя килограми, а лятото ги качвам? На 11.10.2019 година, спрях сладкото. Тогава бях 72 кг. Сега съм 64 и май продължавам да вървя надолу.

Считай се за умрЕл! Не стига, че си мъж, аз си мечтая за 72-а килограма, той моля ти се, 64 станал! Къде са стрелящите емотки? Пак вдигнах кръвно, пак.

# 1 040
  • Fairbanks, Alaska
teta75, забелязвам, че уж нови потребители много бързо се ориентират във форума. Сякаш са били тук в някой минал профил. Аз, докато намеря тази тема, ми отне доста време. Нямаше кой да ме светне.

Dara888-виноват. Каня те на романтична вечеря.

# 1 041
Новинка, не знам какво те тормози, но Hug

Аз след малко ще заръфам стола.

# 1 042
Natael, не е баш така. Аз четях много години, преди да се регистрирам и да пиша.

# 1 043
teta75, забелязвам, че уж нови потребители много бързо се ориентират във форума. Сякаш са били тук в някой минал профил. Аз, докато намеря тази тема, ми отне доста време. Нямаше кой да ме светне.

Абе и ти не си читав...ламБи червени светкат покрай теб...мигат мигат направо Stuck Out Tongue Winking Eye

Цифричке...чела  си, ама после влязуваш плахо, внимателно...а не бам: Как сте, банда..мараба...😆

# 1 044
Чак пък параноя...надценявате се.
Просто аз виждам прилики с нещо познато. Отделно накой нов не влиза със замах във форума и не се държи свойски от ден първи. Това е. Отдавна съм във форума и си правя изводи. Имам право налЕ...да имам мнение.

А вашите отговори само затвърждават ...съмненията 😉

Лягам яз.
Надутия ти тон и говоренето в множествено число говори точно за това.
Съжалявам.Лично аз не смятам,че трябва да искам от някой разрешение да напиша нещо.Трябва някой нов да мине през седем сълзливи теми,да даде шанс на някой стар да се погаври с него и после да напише нещо тук,ай нема нужда.
Толкова от мен!

# 1 045
Да, Тета, разбрах те аз.
Нещо ми се губи Таис.

# 1 046
Кой е станАл 60 кила горе долу. И го написа тук. Къ не го беше срам.
Начии докът не стане минимум 80 да не е гъкнал.

Тета ти па. Сега да не речеш че и а з съм съмнителна.

# 1 047
  • софия
Кроте, веднъж ми казаха, че съм трол... После бяхме една с теб... Сега съм некоя друга 🤣

Да не получиш накрая раздвоение на личността Grinning

# 1 048
  • Fairbanks, Alaska
Щом само мигат, значи да не се притеснявам. Когато почнат да светят непрекъснато, тогава вече ще е сериозно положението.

Мен пък са ме набедили, че съм прероден Рибозом.

# 1 049
  • София
Аз като се регистрирах във форума, започнах първо да пиша в темата за Биг Брадър. Съответно оплюх Мегз и една съфорумка ме обвини, че съм се регистрирала, за да съботирам бизнеса на тази персона.Joy

Общи условия

Активация на акаунт