През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 929
  • 687
  •   1
Отговори
# 270
Аз за начало заложих на Бочко и Бебо. Ако има проблемна кожа ще мисля други варианти Simple Smile

# 271
Аз съм взела козметика на ХИП и Мустела. В една лекция споменаха, че олиото на Мустела не е сезонна и може да се ползва и през лятото. Абе щв ги пробвам ако нещо не понесе козметиката аз ще си я ползвам Grinning

# 272
И на мен ми препоръчаха Судокрем и Бочко за козметика. И Тео Бебе за прах за пране.

# 273
Аз козметика взех Uriage  - измивен продукт и лосион. Крем за под пелените още не съм вземала. Не ми се е налагало с първото дете да ползвам Судокрем или подобни.
Прах взех Тео Бебе. За Сано Максима съм чувала и аз добри отзиви, но знам и бебенца, които са получили реакция от него, имайте едно на ум.

# 274
Момичета, да ви споделя какво ми се случи тази нощ.
 Към 1 и нещо падна една букса върху паркета и този шум така ме уплаши и се стреснах, на секундата и бебето се събуди и като почна едно премятане, ритане ,подскачане. Около час не можа да се успокои /никога не е бил толкова активен/ и може да си представите в какъв филм съм сега. Мърда си, но ми е много притеснено. Случвало ли ви се е нещо подобно? Панирам ли се излишно?

# 275
Аз доста често се стряскам от най-малкото. Да не говорим как един път се стреснах от сън, заради кошмар. Мисля, че на бебето му няма нищо. Просто си му развалила съня,както и своя. Kissing Heart

Аз искам да попитам дали е нормално, когато вървя коремът ми да се подува? Става като балон. Почти винаги така ми става. На вас случва ли ви се? Понякога получавам и леки болки ниско долу, винаги в дясно са сякаш.. Днес бях до една пекарна, която е близо до вкъщи и пак така ми стана.

# 276
Тини, и аз съм така. И ходя като мама патица... Все едно съм глътнала балон Sad

# 277
Аз искам да попитам дали е нормално, когато вървя коремът ми да се подува? Става като балон. Почти винаги така ми става. На вас случва ли ви се? Понякога получавам и леки болки ниско долу, винаги в дясно са сякаш.. Днес бях до една пекарна, която е близо до вкъщи и пак така ми стана.
И при мен започна да се получава така от време на време, предполагам е нормално. Една съседка каза, че вече ходя като пингвин 🐧 😂

# 278
Да, винаги ми е било смешно как ходят бременните, ето че сега и аз съм така. Joy Вървя бавно и въпреки това много се изморявам. Grinning

# 279
А пък аз още не мога да свикна да ходя бавно и съм бързоходка. Усещам се чак като ме заболи корема.
Тинити, възможно ли е болката да е от бързо ходене или натоварване, защото мен точно от това ме заболява.

# 280
А пък аз още не мога да свикна да ходя бавно и съм бързоходка. Усещам се чак като ме заболи корема.
Тинити, възможно ли е болката да е от бързо ходене или натоварване, защото мен точно от това ме заболява.
Аз вървя бавно и пак така се получава. Явно бебето натежава, знам ли, а е само 1 кг. Heart Eyes

# 281
За козметика за баня съм избрала Uriage, кремът за подсичане също мисля да е такъв, но ще говоря и с лекар, преди да мажа и то само при нужда. Олио не планирам да взимам, лято ще е, не искам да й омазнявам кожата, ако няма нужда от това (и по преценка на лекар).
Прах за пране избрах Persil Sensitive - по принцип вкъщи си ползваме сериите на Persil, доволна съм и ще продължа  така.
Относно подуването - вечер дали е от малкото, което ям, но като стана до кухнята за нещо, имам чувството, че ще ми се скъса кожата - толкова подут и пред мен го усещам. Виждала съм бременните да ходят бавно, предполагала съм, че им тежи, ама пък....колко да им тежи...чак път толкова...?!
Сега ми става пределно ясно всичко - защо ходят като патици, защо е бавно и колко наистина всъщност тежи! Neutral Face

# 282
  • София

Queen bee, каква ти е козметиката за подсичане?
Ами, имам си судокрем, иначе сестра ми се кълне в този крем:
https://apteka.framar.bg/30024664/%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D0%B … 100-%D0%BC%D0%BB-

Във Вита мажат новородените с него, тя от там го знае.
Иначе много се чудя дали да си поръчам "златния комплект на мустела"

# 283
Судокрем ще купим.

# 284

През последната седмица като изляза на разходка и имам чувство, че целият ми корем се втвърдява и това продължава около 2-3 часа и се бях притеснила даже, защото не знам как се усещат контракциите. Или още не съм имала или не съм разбрала Grinning И при вас ли става така?

Общи условия

Активация на акаунт