През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 38 079
  • 687
  •   2
Отговори
# 450
Какво си яла, че те боли стомаха?
На мен за киселини само хапче ми помага - Бианацид. Пробвам и с газирано, но се връщат...

Аз пък снощи бях със сърцебиене 110 пак... Днес пък не съм мръднала от вкъщи, едно ми е отпаднало, мързеливо... Цялото тяло ме боли, май все по-зле ще става със спането вечер...😟

# 451
закуска с царевични вафли и крема сирене и почнаха болките ..
но слава богу сега съм добре, надявам се да не ме хване утре пак ,че съм на преглед и искам да си видя бебка:hearts:

# 452
  • au bout du monde
И на мен ми излизат киселини от няколко дни. Ей така изведнъж от нищото и после пак така изчезват, но са ужасно силни, направо ми се гади. Пия сода понякога, но ще пробвам с прясно мляко и ябълка.

Тази сутрин нещо се задъхах и трудно дишах. За първи път ми се случва.

Бебето вече е с главата надолу и ме рита странично.

Диетата и спорта ми се отразява добре. Факт е, че изглеждам много по-добре и се чувствам пълна с енергия.
За месец не съм качила и грам, даже съм свалила малко. В 30с съм вече. Скана ми е след 2 седмици.

# 453
La libellule ,какво спортуваш  ?
От преди ли си спортуваш или сега само?
Аз правя упражнения на Руми и клякания  и малко с топка .и аз по Добре се чувствам така от колкото когато седях по цял ден на работа .
Но аз не съм спортувала преди и гледам реснички неща да правя.

# 454
Киселините ме убиват! Направо не знам... Нищо не ми помага Sad
И моето вече е главично и си рита и хълца, купон си е.

# 455
  • София
А слязоха ли ви надолу коремчетата? Мен моя ми се вижда бая надолу Thinking

# 456
Моето коремче е много високо. Преди няколко дена беше сравнително надолу, сега пък е мега нагоре. Къде намира място да се върти не знам Simple Smile и аз имам киселини от време навреме, но не е толкова тежко положението както в началните месеци. Като стане по-зле пия малко сода с вода, иначе киселото мляко ми помага малко.
Преди часове слушах за извънредното положение. Надявах се да отворят моловете, но няма. Понеже живея до мол, а там има хубави и големи бебешки магазини. Сега ще трябва да проучвам отделните магазинчета. Някой от Варна да препоръча някой добре зареден и на нормални цени бебешки магазин, където мога да се поразходя за дрешки, корито и др дребни неща, освен айко, джъмбо, рая тойс, за които само се сещам?

# 457
И аз чаках Хиполенд с нетърпение ама на... днес гледах ромпър з аизписването - 18 лева. Еми, сори ама предпочитам да си намеря комплект за изписване за 20+ лева, отколкото за един гащеризон да дам тия пари, като знам колко ще се носи..

# 458
  • au bout du monde
La libellule ,какво спортуваш  ?
От преди ли си спортуваш или сега само?
Аз правя упражнения на Руми и клякания  и малко с топка .и аз по Добре се чувствам така от колкото когато седях по цял ден на работа .
Но аз не съм спортувала преди и гледам реснички неща да правя.

Спортувах преди години - домашни тренировки и имах отлични резултати. От както съм в Лондон почти не съм (само разходки в парка с кучето:laughing:), а от както забременях - само клекове правих. Като цяло мисля, че тялото помни , защото доста бързо някои тренировки ми станаха лесни. Започнах преди месец с леки упражнения за бременни. На Руми, Джейн Фонда и разни други , каквото ми допадне. Важно е движение да има. Relaxed

Попаднах на страхотна рецепта за нисковъглехидратен чийзкейк в чашка. Много е вкусно и лесно. Ако нямате проблеми с въглехидратите може да ползвате какъвто искате подсладител.
https://www.youtube.com/watch?v=eK6wXZuJQOY

# 459
Peacocklove, и аз точно мислех да си сглобявам комплектче за изписването от ходенето по разни магазини, но и аз като теб забелязах цените. Искам да намеря някоя рокличка, но трябва да взема и боди с къс и дълъг ръкав за всеки случай, че не мога да се ориентирам, пък в родилното ще преценят как да я облекат. В интернета отделните роклички ми се виждат прекалено скъпи а и няма кой знае какъв избор. В моловете имаше избор и хубави неща Sad

# 460
Все се надявах юни да отворят ама май май..ще си родим в извънредна обстановка

# 461
Искам да намеря някоя рокличка, но трябва да взема и боди с къс и дълъг ръкав за всеки случай, че не мога да се ориентирам, пък в родилното ще преценят как да я облекат.

Аз бях взела комплект от вис виталис с рокля, боди с дълъг ръкав, ританки, ръкавици, шапка, пантофки...изобщо не им дреме в родилното, аз мислех, че ще преценят, те обличат всичко просто Grinning

# 462
impresita на Колхозния пазар има доста бебешки магазини както и бебешка борса. На чаталджа има Kinderland, до скоро имаха 50% намаление за покупки над 70лв. От там взех хавлийките и комплекта за изписване. Срещу входа на Окръжна има едно магазинче с доста симпатични дрешки и в Немския магазин можеш да се отбиеш също имат бебешки дрешки. Аз от там взех с намаление и почти всичко беше по 3-4лв. Не знам какво е останало като зареждане, става дума за Немския магазин на Цар Освободител между Червения и Окръжна.

# 463
  • София
Аз се включвам да помрънкам малко. След като миналия петък ми измериха шийката само 2,5 см и трябва постоянно лежане, от вчера съм и с диагноза гестационен диабет. Не ми се нрави диетата, която трябва да спазвам, но поне ставането да си меря кръвната захар ще ми разнообрази малко ежедневието.
А хубавата новина е: разгледайте хубаво сайта на Хиполенд, ще има 30% намаление, но май започва от тази вечер!
Аз май няма да се възползвам, понакупих си вече всичко важно като за начало.

# 464
Tara542, много ти благодаря Blush Ще се разходя до местата, които спомена Blush

Общи условия

Активация на акаунт