През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 38 104
  • 687
  •   1
Отговори
# 435
Аз миналата седмица бях на консултация, в 30седмица 1750 тежи момата, каза че отговаря на 31ва, и се предполага че ще се роди малко по голяма от кака си.. тя беше 3120 Simple Smile

# 436
Mimsss2201, аз се мажа с крем за уморени крака на Maternea за бременни.

Натурален е и е много приятен Simple Smile Всякакви видове пелени накупих покрай това извънредно положение Grinning Да има Grinning

# 437
В Джъмбо сутиените за кърмачки почват от обиколка 80 и са гигантски, да знаете.

Аз взех едно шише антиколик на авент и това е.

# 438
  • София
Аз шишета си поръчах на Нук от baby.bg, имат доста неща на промоция, но още не са ми пристигнали

# 439
И аз трябва да мина през Джъмбо,  от там купувам памучни пелени,  попиващи подплънки за кърмачки,  пликчета за замразяване на кърма,  мека подложка за ваната (мрежа със стиропорени топчета)... Абе доста полезни неща,  които излизат най-евтино там.  И не съм имала проблеми с качеството.

# 440
Dona_Rosa готино инфо за Джъмбо, жалко че нямам наблизо, но пък може да се опитам да навия ММ за пазаруване там.

# 441
В момента има намаление на комплекти за легълце в Аико. Аз взех от там онзи ден, намалени са от 30 на 20 лв. Включват чаршафче, 2 калъфки и горно. Нямат само олекотено, ама то за лятото сигурно с пелена ще завивам. Иначе имам чисто ново одеалце, но е по-дебеличко.

# 442
Здравейте, трябва да отида на очен лекар.за изследване на роговица,.за да кажат дали мога да родя естествено. Моля да ми кажете, ако знаете добър очен лекар В София. Благодаря!

# 443
Здравейте, трябва да отида на очен лекар.за изследване на роговица,.за да кажат дали мога да родя естествено. Моля да ми кажете, ако знаете добър очен лекар В София. Благодаря!
Здравейте Simple Smile чувала съм, че в Пета градска има добри специалисти, може да проверите Simple Smile

# 444
Писах във фейса, но да го драсна и тук. Вчера мина последната ФМ. Всичко е наред с госпожицата, ама мнооооого едра 😮 31+4 е 2380гр. Правих ОГТТ преди няколко седмици, защото все със седмица-две по-голяма вървеше. Всичко е наред. Ние с ММ сме средни на ръст. Пък и претендирам, че той е бащата 😆 Тя откъде се взе толкова дълга и едра не знам. Даже мисля да обсъдя със следящата ме АГ, при която живот и здраве ще раждам дали ще излезе това слонче по каналния ред 🤨

# 445
  • София
Здравейте дами,
Живеем в София, това е трета бременност за мен. Терминът ми е на 9-ти Юли, но мисля че се роди по- рано.
Включих се, за да споделя с Вас радостта и нетърпението си, както и да обменя опит .Relaxed

# 446
Танче, видях ти поста във ФБ. А аз си мислех, че аз съм с голямо бебе. Искрено, обаче се забавлявах на коментарите отдолу. 😁
Мен до сега само на ехограф са ме гледали. АГ-та каза, че като влезна в 45 дневния тогава ще започнем с тонове и теми за раждането.

# 447
Момичета ,моля за съвет
От вчера ме мъчат болки в стомаха и киселини .Вчера е успокои лъжица мед топла вода ,но днес болките в стомаха днес не минават ...сега хапвам малко кис.мляко но не знам .,,,
Освен преглед при доктор ,някакъв съвет

# 448
Момичета ,моля за съвет
От вчера ме мъчат болки в стомаха и киселини .Вчера е успокои лъжица мед топла вода ,но днес болките в стомаха днес не минават ...сега хапвам малко кис.мляко но не знам .,,,
Освен преглед при доктор ,някакъв съвет
За болката нямам представа, но за киселините опитай прясно мляко, газирана вода, ябълка или хапченца. Аз съм взимала Омепразол.

# 449
За кисели ,да пия газ.вода .Прясно мляко не мога ...
Преди малко повърнах надявам се с това да отшуми и болката ,ако не ще се ходи до болницата .

Общи условия

Активация на акаунт