През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 37 863
  • 687
  •   1
Отговори
# 555
ssd_ напълно те разбирам и за жегите и за нервирането. Аз никога не спя на отворен прозорец, все ми е хладно, а сега умирам от жега, не ме свърта.
А за нервите най-много ме ядосват роднини с искани и неискани съвети, омръзна ми, но трябва да сме спокойни и да не се дразним за дребни неща Simple Smile

# 556
И при мен спането,обръщането и нощното потене и горещи вълни не спират 😕 подутите крака и ръце са ми от 4-я месец и за да сме в пълен комплект болки в китките и пръстите на ръцете и нощно време сме със задължителни мускулни спазми на пръсците 😩 вече си става непоносимо но ще се изтърпи още малко 😉 ние също правим ремонт и гледам да се справя самичка за сега не искам помощ от никой 🙂 с покупките сме почти готови останаха дрешките

# 557
Не мога да спя последните дни от жега.
За подуването имам чувството, че корема ми вечер става двоен, пръстите са подути и на ръцете и на краката, ама не е фрапантно.
За ремонтите се отказах тази година, живи и здрави по-нататък.
За подготовката за бебко сме до никъде, взех 2 комплекта от Лидъл, предния ден и едни кърпи. Леглото трябва да сглобим и освежим, ще ползваме старо. Два долни чаршафа имам, матрак и протектор. А днеска ми идва помпата.
Бавно напредвам моя термин  е 4/07.
Все си казвам, че има време.

# 558
Открих нисковъглехидратен сладолед в Лидъл. Simple Smile само 8гр въглехидрати на 100гр.
Може ли да споделиш кой е този сладолед? 😊 Благодаря

# 559
И на мен ми е много топло.
Вчера като се притесних че правя някаква алергия от антибиотика и стяганията започнаха. А съм заспала завита следобяд в жегата и като се събудих ме сърбяха ръцете.
Цяла нощ имах контракции, спах на пресекулки, имам усещането че ми натиска нещо. Вероятно ще отивам до АГ, че много ме притеснява. Мрън....

# 560
Аз мисля да напазарувам дрешки от JUMBO много добро качество,евтини и голям избор 😉 едно боди ми е 2-3-4 лв нищо не е а качеството супер

# 561
  • au bout du monde
Открих нисковъглехидратен сладолед в Лидъл. Simple Smile само 8гр въглехидрати на 100гр.

Това са https://drive.google.com/file/d/1ffoVEE8B1Re6e1YQDJ3_-mn8VtPyp727/view
Дано ги има навсякъде.

# 562
Относно изписването .. тези официалности( питки , баници , торти и уискита , цялата рода в коридора ) винаги са ми идвали някак в повече ! Медицинско лице съм и като се сетя как и на нас ни носеха в Бг кола , бонбони , уиски и фъстъци .. направо банално ! С предишните деца по един букет за акушерките и това беше ! В къщи ни чакаха роднините на хубава трапеза! Никаква тълпа не исках пред родилното, нито пък снимки ! 🤗 Тук пък където живеем в момента .. сигурно и без букет ще минат 🤣🌷

# 563
Момичета, в Айко има промоция на бебешки неща. Всичко е с 20% намалено. Ако сте си харесали нещо сега е момента Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 564
  • София
Момичета, в Айко има промоция на бебешки неща. Всичко е с 20% намалено. Ако сте си харесали нещо сега е момента Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Супер, това чаках ^_^

Аз да ви се оплача днес бях на "преглед" , който не се състоя, тъй като моята АГ се е върнала на работа, но преглежда само в четвъртък. Поне ми пуснаха изследванията, казаха че документите за болницата са ми готови и си взех 45 дневния болничен. В четвъртък вече ще видя и бебчо Blue Heart
sweet_lady, твоят час от колко е ?

# 565
Ох не знам за вас, обаче аз много си усещам потта. Неудобно ми е да го напиша, ама не се търпя. Излизам от банята, обличам чисти дрехи, дезодорант си слагам и след 5 минути се усещам все едно цял ден не съм се къпала. Предполагам е от хормоните?

# 566

Това са https://drive.google.com/file/d/1ffoVEE8B1Re6e1YQDJ3_-mn8VtPyp727/view
Дано ги има навсякъде.
От всички видове ли си купила? Браво на теб! Grinning Аз от Лидл харесам Био сладолед,но и този май ще пробвам.

Ще се ходи в Айко значи!

# 567
От Айко взех страхотен спален комплект за 20 лева - чаршафче, плик и две калъфки. Материята е много добра, имаше избор повече за момичета. Но ще погледна и онлайн😉

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 09:47 от tcveteto

# 568
  • София
А дали промоцията е само онлайн?

# 569
На мен ми трябва протектор и чаршафи с ластик. Обиколник поръчахме. Друго освен някоя пелена или леко одеало няма да ползвам на този етап.
Обаче нищо не ми харесва за изписването. Банално ми е всичко- мечки, зайци, кучета... Макар , че с първото държах да е мечешка тематика , сега хич не искам  нищо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт