През ЮЛИ радост най- голяма, ще бъда горда мама! - Тема № 6

• 35 906
  • 687
  •   1
Отговори
# 195
Оф това с имената и при нас е много сложно.Аз по-принцип не искам да го кръстя на никой.Терминът ми е на 8 юли ,но все си мисля ,че ще се роди на 29 юни на Петър и Павел.Баща ми се казваше Петър ,той почина 1998г.И тук идва спорът с ММ (той се казва Павел).Аз му казвам ,че ако си дойде с името ще го кръстим Петър ,той не иска понеже ще е на починал.Пламен не ни харесва и на двамата и остава варианта да е на ММ Павел,но не мисля ,че ще е удобно да е Павел.Свекървата постоянно пита ММ какво име сме избрали.Мен не ме приемаха и се караха с ММ даже не си говориха 1 год. Но когато разбраха ,че съм бременна се промениха тотално изведнъж уж ме приеха ,то по-скоро свекървата.Свекъра е душичка (той се казва Георги)Но въпреки това не искам на тях да кръстя.И не знам какво ще правим.

# 196
Мила impresita,недей да плачеш.Скоро казах същото и на Namishi.Бебчетата,усещат всяка една наша емоция,разбери че му вредиш по този начин,да не говорим,че после ще ти излезне през носът.И то ще е ревливо бебе.Значииии,няма да отстъпваш...аз съм много против кръщаването на дете,на някой от родителите.Синът ни кръстихме на мъжът ми.Детето е Теодор,бащата Тодор.Теодор Тодоров Тодоров😂😂😂😂 Имах братче,което си отиде по изключително нелеп начин преди 10 години едва на19,тъкмо му съобщих че съм бременна и след седмица стана инцидентът.Беше 5 години по малък от мен.Сега нашите настояват да кръстим някое от момиченцата които чакаме или на него или на някого от тях двамата.Аз съм категорична,че не искам.С ММ в това отношение сме единодушни.И сега може да ми се изсмеете,но сме решили да се казват Аделина и Авелина.Ади и Ави.Той баща ми е Асен,нека се заблуждава,че ще носят неговите имена😂😂😂😂

# 197
Оф това с имената и при нас е много сложно.Аз по-принцип не искам да го кръстя на никой.Терминът ми е на 8 юли ,но все си мисля ,че ще се роди на 29 юни на Петър и Павел.Баща ми се казваше Петър ,той почина 1998г.И тук идва спорът с ММ (той се казва Павел).Аз му казвам ,че ако си дойде с името ще го кръстим Петър ,той не иска понеже ще е на починал.Пламен не ни харесва и на двамата и остава варианта да е на ММ Павел,но не мисля ,че ще е удобно да е Павел.Свекървата постоянно пита ММ какво име сме избрали.Мен не ме приемаха и се караха с ММ даже не си говориха 1 год. Но когато разбраха ,че съм бременна се промениха тотално изведнъж уж ме приеха ,то по-скоро свекървата.Свекъра е душичка (той се казва Георги)Но въпреки това не искам на тях да кръстя.И не знам какво ще правим.
Павлин също е хубаво име Simple Smile

# 198
Павлин също е хубаво име Simple Smile
Нищо друго с буквата П не ни харесва.Спряхме се уж на Благовест ,но баща му има рожден ден на Благовещение. 😁

# 199
Цитат на: MariqDoncheva link=topic=
[/quote
Нищо друго с буквата П не ни харесва.Спряхме се уж на Благовест ,но баща му има рожден ден на Благовещение. 😁
Изобщо не е лесно при вас 😂😂

# 200
Цитат на: MariqDoncheva link=topic=
[/quote
Изобщо не е лесно при вас 😂😂
Така е 😁😁😁

# 201
Здравейте, следя последните две теми и си записвам съветите ви, защото съм доста неориентирана. Най-накрая събрах смелост да ви се представя - на 24, първа бременност, термин 15.07, очакваме момиче Ribbon По темата с имената, ние сме измислили, но не сме казали на родителите си, за да няма сърдити и опити да ни променят мнението заради някое глупаво суеверие. Аз исках да ви питам има  ли някоя, която е избрала да роди секцио по нейно желание, защото имам чувството, че когато кажа, че искам това всички ме гледат сякаш автоматично ще съм лоша майка, а мен и без това ме притесняват хиляди неща..

# 202
  • София
И аз не мисля да слагам подложка на столчето. То и едва ли ще се ползва, ако ситуацията остане същата. А и наистина ще умалее за 3-4 месеца, така че не виждам смисъл да купувам нещо допълнително.

impresita, и ние не сме избрали име. Все мислим, мислим и никой не харесва предложенията на другия. Всеки дава предложения, всяко по-абсурдно от предишното. И моят много иска детето да е кръстено на бабите или дядото, аз даже съм малко против. При нас дядовците са с едно и също име, но баща ми е починал и някак не ми е редно да го кръстим така. Все мислим и все нищо не измисляме.

PeacockLove, аз така си го представям ММ. Е, не че ще реве де, но супер много се притеснява за всичко около бебето. И като се разхълца бебчо и той е супер тъжен, защото било много гадно като хълцаш Grinning

weronkaa, аз комплект за количка няма да взимам, вижда ми се излишно. А за шезлонг си мисля да помоля някой да ми даде назаем, за да пробваме. Не ми се ще да купувам, а детето да не го хареса и да не иска да седи в него.

Ех, колко рано ставате. Аз едно 12 часа сън си откарвам Laughing и хич не ми се става. Нещата за болницата почти ги събрах, а вчера ми дойдоха и памперсите, надявам се да ми стигнат за първия месец.
Скрит текст:

# 203
Не мисля, че майка те прави начина на раждане. Не ми пука и как ме гледат, нека не ти пука и на теб. Важно е ти и бебето да сте добре. Мен като ме питат как ще раждам им казвам, че искам естествено, но ако се наложи секцио ще направя каквото кажат лекарите. Simple Smile  Това е личен избор или по медицински показания.

# 204
Симона ми харесва повече Simple Smile

# 205
Аз знам, че ако носи името на някой починал, има някакъв ритуал в църквата, който се извършва.

# 206
Болна тема ми стана името.  Ще е малко дълго...извинявам се. Първо мислехме, че ще е момиче и там колебанията бяха между Рая и София ( в крайна сметка щеше да е София ) .  Името на дядо ми е със " С", но иначе щеше на себе си.  Оказа се, че лекаря е сбъркал и бебче ще е момче. Мечтата ми беше, ако имам момче да си го кръстя Борис ( името на баща ми ), но баща ми почина през 2014 година. Моето семейство ( дядо ми най-вече много ми помага и много се надява да е Борис) ... Колебая се да си сбъдна мечтата само, защото семейството на мъжа ми смятат, че не трябва да е на починал. Те нямат претенции за името, но предложиха да е Борислав, за да избягаме от поверието. Но аз не харесвам Борислав. Много съм объркана. Харесваме иначе и Владимир, Николай,  Даниел. Баща ми беше роден юли, рак е, точно както очакваме бебчо, любимото ми име е. Всичко показва, че си идва с името.... Дядо ми е единствения, който ни помага и подкрепя винаги и би бил много щастлив да е кръстен бебчо на баща ми. Вие как бихте постъпили в тази ситуация?
Моя баща се казва Борис. Но ние кръстихме синът ми Богомил.

# 207
Ами не знам, някакво вътрешно усещане е, искам да си има свой си път, чисто нова съдба един вид, имам чувството, че ако го кръстя на някого ще е обвързан по някакъв начин с тоя човек и живота му. Не знам, глупаво е. Иначе мъжът ми много си мечтае да е нa него, ама няма да го огрее Grinning

# 208
Име и ние не можем да изберем. На ММ му харесват едни имена, а на мен съвсем други. Той много иска да  кръстим бебка на свекървата  и свекъра и е харесал име. Аз обаче не съм сигурна, че трябва да е кръстена на някой. Днес реших все пак да спомена на свекървата за това име и тя категорично не го хареса. Това до някъде ме успокой, че ММ поне склони да търсим друго име. Лошото е, че имаме разногласния...та  с една дума не е лесно.

Вече сме май месец и все повече се доближаваме до юли. Сега като започнах и аз да подготвам чантата за болницата осъзнавам, че времето наближава. От една страна хем искам да дойде по- бързо, но от друга са ме обсебили някакви притеснения- как ще е и какво ще се случи. Дано при всички да мине всичко нормално, пък имена ще измислим.

Azidaa от къде поръча памперсите?Simple Smile

# 209
Ние име избрахме още от началото, защото е момче, ще бъде кръстен на свекър ми. Но ако беше момиче щеше да има спор, защото и аз като много от вас искам да кръстя бебче на майка ми. Живот и здраве следващото, ако е момиче. Grinning

Много съм доволна, най-накрая си харесах комплект за изписване. Купих го от Хиполенд, както и едно леко одеялце.
Само за количката съм в дилема. Харесала съм на Бебетто, но сега има промоция със около 100 лева надолу на същата количка, но в друг цвят...

Общи условия

Активация на акаунт