Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 820
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Outerspace не беше ли мъж?

# 316

Извинявам се,не знаех:confused:

# 317
Дам, наскоро си признах Simple Smile

# 318
OuterSpace, комшийка си ми Simple Smile
Потвърждавам за тийновете, на мен 105То ми е под носа.
комшия Simple Smile

# 319
Аз се извинявам на OuterSpace за глупавия си коментар, който веднага още тогава изтрих. Понякога ми се случва да не съм у ред.

# 320
Да не ви разочаровам, но в нашия бус е имало случаи, в които седмокласните момчета са се разправяли за секс и подобни.  Твърде вероятно са само фантазии, но е тъпо, че по-малките също чуват.
В случая на Outerspace са били седмокласници по-скоро, защото в шести клас не се учи химия.

# 321
  • София
Даам, а ние само за Шекспир, Гогол и Моцарт си говорехме в пубертета. Накъде отива днешната младеж! Joy

# 322
Навремето имахме химия в шести клас. Обаче, Санака, не сме говорили за кекс. Чак в седми клас някакви плахи опити за говорене е имало по въпроса.

# 323
Откакто таблицата за умножение е слязла в ПУК, и кексът се е преместил 😉

# 324
Бях се зарекла да не пиша в тази тема, но това с младежи на 14 години да говорят за секс - о ужас! силно ме провокира.
Навремето имахме химия в шести клас. Обаче, Санака, не сме говорили за кекс. Чак в седми клас някакви плахи опити за говорене е имало по въпроса.
Хе-хе, ти може и да не си говорил, но около мен от 12 годишни се говореше, а имай предвид и акселерацията в сравнение с наше време. Да не говорим колко напред бяха някои съученици с тавани за купони и какво се случваше на тях. Аз съм дете на учител и така ми е набивано в главата да се пазя от тези неща, че никога не съм пушила, въпреки че половината ми съученици още в 8 клас-подготве пушеха, а останалата половина пропуши  в следващите класове на гимназията. И понеже бяха все "от сой", носеха Боро и Кент и раздаваха на всички. Повечето вече ги отказаха, де, но тогава беше супер дупер гъзарско да пушиш и ако не го правиш, си смотан. Е, аз бях смотана, но не ми пукаше. Както може да е станало ясно (а може и да не е), одобрението на масата никога не ме е вълнувало особено.

Площадките са публични и там могат да сядат всички. И да си говорят за всичко, доколкото го правят тихо и помежду си, и не нарушават реда на мястото.

Лично аз не одобрявам, че е разрешено да се пие алкохол на публични места (и бирата все пак е алкохол), в Канада например е забранено за всички, не само за непълнолетни, има си заведения за целта. Бих искала и в БГ по паркове и градинки да е забранено. Но знам, че това няма да се случи, културни особености.

Даам, а ние само за Шекспир, Гогол и Моцарт си говорехме в пубертета. Накъде отива днешната младеж! Joy

Ха-ха, точно Hands Plus1
Откакто таблицата за умножение е слязла в ПУК, и кексът се е преместил 😉
Така си е, само че кексът си беше там и преди, поне около мен - не в ПУК (оф, чак се изпотих при тази мисъл, чак такава акселерация...), а след 12 години за момичетата и малко по-късно за момчетата.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 14:41 от Анонимен

# 325
Бе за пушенето, пушехме, ама чак в десети клас. Аз първата цигара я запалих на 17 години. В осми и девети клас само едно момче беше палило веднъж в годината, да се изкелеши колко е велик. Преди 10 клас никой от класа не беше и близвал алкохол, а гимназията мисля, че 99% я завършихме девствени.

Попея, вие сте били разтурена работа просто 😄😄

# 326
Бе за пушенето, пушехме, ама чак в десети клас. Аз първата цигара я запалих на 17 години. В осми и девети клас само едно момче беше палило веднъж в годината, да се изкелеши колко е велик. Преди 10 клас никой от класа не беше и близвал алкохол, а гимназията мисля, че 99% я завършихме девствени.

Стига бе!  Ти мъ уби! Flushed
Ами да, хайлайф ще да сме били, пътували, видели, Корекомски деца Laughing

# 327

Мецане,къде ги тези образцови деца? В 9ти клас пушеха 50% от децата,толкова и останаха пушачи Simple Smile
Девствени не вярвам да е имало на бала.

# 328
  • София
Повечето седмокласници, особено момчетата, говорят на фантазия. Обаче винаги е имало момичета, които са доста в час на практика. Това вече е притеснително.

# 329
Ми, при нас в девети клас никой не пушеше, в 11клас вече пушехме всички момчета, но в момента от тях единственият останал пушач съм аз. Момичетата поне половината не пушеха. На бала съм сигурен, че 99% бяхме девствени, естествено не съм им светил, ама си говорехме и мисля, че знам. Аз със сигурност бях😄

Математическа гимназия в голям провинциален град.

Общи условия

Активация на акаунт