Любители на кучета - 104

• 26 477
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Споко, Барби! И аз чета за кучета, гении, които на 3 месеца пишкат само на указани места. Е моето не беше и не е от тях. Занимавам се с него.в последните 2 месеца постоянно сме заедно, но ето, онзи ден напишка спалнята. Два пъти. В мига в който му се карахза първата локвичка, отиде и направи втора...Но, все по-рядко пишка върху мебелите. Което си е няпредък.
И това ще отмине. След 5 дена става на 7 месеца. Мисля, че до годинката ще има подобни изпълнения. Не се чувствам виновна. Кучетата, както и хората са различни.
Направо се възгордях Simple Smile Хари се изпишка още първата нощ при нас на правилното място. Беше на 48 дни. След 2-3 дни вече го правеше само там. Сега е на 63 дни и винаги ходи на пелената. Понякога е на ръбчето или точно до нея, но винаги близо. Днес ѝ биха ваксината и цял ден лежи унила Sad Къса ми се сърцето като я гледам. А е толкова жизнено бебе обикновено.

# 436
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен щом не яде кученцето не е добре. Това, че изглежда добре външно не е критерии. Някакви изследвания направиха ли му?
Аз имам спомен, че като взех Тео веднага го заведох за изследвания и бях на тръни докогато ми се обади Вета да каже, че всичко е наред.
Ако е заседнал някой кокъл, не знам като не иска да яде дали ще приеме сварения картоф. Аз бих го завела на друг лекар да го види .

# 437
Елислава и на кучета с разстройство се дава варен ориз, но кучето щом не яде и това няма да иска. За намачкания варен картоф съвсем малко обикновено прясно мляко за да го примами да хапне е идеята, иначе прясно мляко не е препоръчително да се дава на кучета. Малките кученца по начало са доста лакоми и не подбират какво ще ядат, за това най добре още един преглед. Напълно е възможно щом е повръщало кокали да има заседнал кокал или да има някъде наранено по стомахчето. Отидете на още един преглед спешно, защото при малки кученца не е добре да се отлага дълго следващия преглед.

# 438
Колкото и да е стресирано кученцето от раздялата с майка му и кучилото, не е нормално да не се храни. И аз съветвам да го види друг ветеринар, който ще се отнесе по-отговорно.

# 439
  • София/Севлиево
Трима различни ветеринари казаха едно и също-изглежда здраво, изследвания никой не предложи да му се направят.Днес го изкарах на двора на слънце и живна,около 40-50 минути си игра и за мое голямо учудване яде около 20 гр.сирене,но го повърна след половин час,но вероятно защото го прибирахме като го носим в кошничката му и от люлеенето.Като се прибрахме само пи вода и заспа.Сега чакам една приятелка дето има опит с животни и евентуално тя може да ме насочи къде да го заведа Много ви благодаря за съветите,като се събуди ще пробвам с картофчето.А кисело мляко може ли?

# 440
Скоро май не съм показвала мецана:

# 441
Недялка вярно си е мецана, ама страхотна и пуФкава. С кеф бих я намачкала.
Елислава разтвори пробиотика с малко вода и го сложи в спринцовка и се опитай да дадеш на мъника. Сиренето е солено и може и за това да е повърнало. Кисело мляко съм давала и все още от време на време давам. Не съм видяла да им се отразява зле.

# 442
  • У Диспансера ...♥♥♥
И това че повръща не е Ок.
Не му давайте никакви други храни освен кучешка и варен ориз при разстройство, както писа Сиви.
Според мен не е от люлеенето, просто нещо не му е добре на мъничето.
Преди имахме хъски и свекървата без да ме пита, разбира се, му дала кокали и то пилешки 🤦🏻♀ И като се почна едно повръщане, водих го на вет, би му една инжекция и щял се оправи. Тя не казва и ние не знаем защо изведнъж му стана зле на това куче. И аз го грабнах и на друг вет, там му вляха системи и му направиха клизма, и това куче вднага живна. Та изобщо не е за подценяване тия кокали .
Водете го на лекар възможно най-бързо, че има вероятност да го изтървете ако не реагирате бързо.

# 443
От преяждане с пилешки кокали щеше да си отиде ето тази умница с маслинени очета.

Бях ученичка, майка ми работеше в ресторант. Донесе половин чанта пилешки кокали и ѝ ги дадохме. За една бройка си беше отишла, после в продължение на седмица всеки ден ѝ поставяха инжекции. Това е едно от кучетата ми, оставило дълбока диря в сърцето ми.

# 444
Да е здрава и много щастлива твоята мишчица, Банкс.🥂❤
Благодаря, Естела! Всичките да са ни здрави и щастливи! Relaxed

# 445
  • У Диспансера ...♥♥♥
Банкс, честита да ти е 🐶
И още много по една да празнувате заедно 🎁

# 446
  • sf
Дзак! 😁

# 447
  • под тепетата
Ох, на баба клюкарчетата!
 За малкия бебешор си мисля, да не би да е пълен с паразити и затова да не му се яде.

# 448
  • София
И аз за паразити си мисля...

Харли вчера се наяде с пръчки и трева, и резултатът на закъсня. През нощта върнал и вечерята, и тревата, и пръчките. Даже се изпишкал за разкош. Не му се карах, че и без това гледаше като препикано мушкато. Joy Не знам как да го отуча от това ядене на пръчки.

Банкс, да ти е живо и здраво мишлето. Heart

# 449
  • sofia

Ядене на пръчки ли каза някой!?!
Ако няма приятели, с които да играе, Леон бързо губи интерес и започва да яде пръчки, треволяци и каквато намери...

Общи условия

Активация на акаунт